Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takacak adam bulmak lazım, çöp etmek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kongor kullanıcısına yanıt
    Telefoncu takar. Amma velakin onlar bile takarken arada toz birakiyor. Malum, dukkan tozlu oluyor ve ne kadar dikkat ederse etsin, araya toz giriyor.

Ben kendim takmistim 4-5 ay kadar oluyor. Kenarlarda hava vardi, sonradan onlar da gitti, ancak ekran bombeli oldugu icin zamanla pantolon cebinden kaynakli , ekran ile camin arasina cok kucuk toz taneleri girebiliyor. Kilifla desteklemek sart.

• Giansello G kullanıcısına yanıt
    Simdide bu konuyu mu trollemeye karar verdin gian?

Mac pro aldin mi bakayim sen? Gecen hafta aliyordun?

• Normalde cevap vermezdim fakat kendi hür iradenle düşünsene 2.7 dolarlık bir kılıfla bir insan neden troller night? Sen aklında bir algı oluşturmuşsun ve ona uyarak beni rahatsız ediyorsun. Artık saçmalayı bırak lütfen. Zira her mesaj yazdığında gülüyorum yazdıklarına. Bundan sonra sana herhangi bir cevap verilmeyecek. Bilmiyorum kaç yaşındasın lakin yaşının adamı değilsin. Bu da böyle bir anım olsun.

Ayrıca Türkiye'de yaşıyorsun ve hala güzelim Türkçemizi öğrenememişsin. Türkçe öğreten hocana selamlarımı ve saygılılarımı iletir misin? Haydi eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giansello -- 20 Şubat 2017; 18:19:49 >
    Ya cihan birak Allah askina ya,

Gecen hafta mac pro aliyordun, mesajlarin mac bolumunde duruyor. Hadi yalan de

Daha once 6s plus 128 gb var diye burayi trolleyip durmuyor muydun? Surekli baslik aciyor ve milleti rahatsiz ediyordun. Hadi buna da yalan de

Daha sonra 7 plus bilmemnen oldu.

Simdi de kiz arkadasina kap ariyormussun da falan da fistik.

Tedavi ol guzel kardesim. Durumun hic iyi degil....

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

Evet,simdi bir bakalim elimizde ne var.

Macbook pro alacagim demissin ve cevap verilmis sana,konuya bir daha ugramamissin. Aldin mi? Hayir.

İphone se ile 6s plus ekranlarina yonelik mesajin var. Soru sormussun, cevap gelmis, yine donup bakmamissin. Demek ki bunlara sahip degilsin.

En son 13 ekim gecesi icin tanidigina iphine 7 256lik jet black ayirttim demissin, 13 ekim gunu konuya ugramamissin. Sadece 13u degil, sonraki gunlerde de ugramamissin.

https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-7-ve-iphone-7-plus-ana-konu-kullanici-kulubu--120184803-567

Ve son. Her nedense vatandan 13 ekimde aldim dedigin 7 plus 256 jet icin yurtdisindan aldim demissin baska mesajinda ve pasaport kaydini sormussun.

• İste burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 20 Şubat 2017; 18:57:20 >
  • Ne denir ki bilemedim. Sözün bittiği yer. Allah biliyor ya, o bana yeter night. O yüzden sana açıklama yapmama gerek yok. Ama dersen ekran fotoğrafı gönder, tüm cihazlarımın fotoğraflarını sanat kanıtlarla birlikte gönderirim ve sonra oturduğun yerde kalırsın. İstiyorsan numaramı vereyim sana istediğin her fotoğrafı atayım. İnsanların günahlarını almak ne kadar kolay değil mi? İki üç klavye basınca bitiyor iş. Hiç sorgulamak yok. Sorgusuz infaz veriyorsun resmen şu haraketlerinle. Bu konuyu kirletmemek adına öğrenmek istiyorsan bana ulaş, istemiyorsan yarım yamalak ve devrik cümlelerinle konuyu kirletme. Bir zahmet yönetici arkadaş gereksiz mesajlarını silsin lütfen. Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giansello -- 20 Şubat 2017; 19:49:56 >
  • Merhaba Hocam estafurullah öncelikle :) Bende istedim bugün geldi çok şık ve kaliteli iyi ki almışım teşekkür ediyorum cevap içinde sağolun.

• http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/urban-armor-gear-uag-apple-iphone-76s-76s-plus-ekran-koruyucu-P106957932

Bu ürüne bu fiyat varmı kullanan varmı acaba?

• Elimde sifir ultra ince siyah iphone7 kılıfı ve 3d ekran koruyucu var. İsteyen pm atsin

• quote:

Orijinalden alıntı: basmane

Linkteki kılıfı videoları izleyerek seçtim çok hoşuma gitti tavsiye ederim.

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Slim-Armor-Black,PR-2090.html

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.sanırım bu slim armor. hoparlörün oldugu yeri yukarıya dogru yapmıslar resimlerde gördüğüm kadarıyla.bu ses cıkısını engeller diye düşünüyorum ve telefona zarar verebilir.böyle bir durum var mı? ayrıca telefonu kalınlastırdı mı? bu arkadaki vidyo izlemek için yapılan zımbırtı sağlam mı? acıp kapayınca elde kalacak cinsten mi?

• t3ksas kullanıcısına yanıt
    Yok sesi engellemiyor seste sıkıntı yok.Telefona zarar vermez diye düşünüyorum.Teli kalınlaştırdı ağır hale getirdi fakat gönül rahatlığıyla sağlam diye kullanıyorum.Arkadaki aparat şimdilik sağlam fakat aç kapa yapınca tırnakları kırılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basmane

Yok sesi engellemiyor seste sıkıntı yok.Telefona zarar vermez diye düşünüyorum.Teli kalınlaştırdı ağır hale getirdi fakat gönül rahatlığıyla sağlam diye kullanıyorum.Arkadaki aparat şimdilik sağlam fakat aç kapa yapınca tırnakları kırılabilir.

bu daha iyi olur sanırım. hem ses yeri düzgün bir şekilde yapılmıs.hemde arkadaki aparat kırılacak diye bir endişe yok.
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Hybrid-Armor-Black,PR-2177.html

• t3ksas kullanıcısına yanıt
    Bunun videolarını izledim köşeleri silikon gibi şeffaf plastik çin işi telefon gibi durduğu için almadım.
  • merhabalar orijinal deri kılıf muadili kılıf almak istiyorum tavsiye aliexpress linki verebilecek olan var mı acaba ?
  • iPhone 7 mat siyah için arkası parlak siyah (jetblack gibi) olan kılıf var mı slikonda olabilir
  • incesinden bir ekran koruyucu onerebilecek varmı
  • TheDifference35 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum. Uzak ara en iyi ekran koruyucu. Amerika fiyatı da 40 $. Sanırım en incesi UAG'nin koruyucusu. 0.2 mm. iPhone ekrana dokunuyorsun sanki. Çok memnunum. Kesinlikle kalite.

• Fabioss F kullanıcısına yanıt
    80 e geliyor alıyorum o zaman maliyeti 10 tl değilde yapcak birşey yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.