Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aliexpress arama motoruna iphone 7 pu leather 1:1 yaz hocam orada en çok satılan ürüne bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabioss

Ben kullanıyorum. Uzak ara en iyi ekran koruyucu. Amerika fiyatı da 40 $. Sanırım en incesi UAG'nin koruyucusu. 0.2 mm. iPhone ekrana dokunuyorsun sanki. Çok memnunum. Kesinlikle kalite.

Link alabilir miyiz hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karabibeer K kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/urban-armor-gear-uag-apple-iphone-76s-76s-plus-ekran-koruyucu-P106957932

• Sonunda Hamburg'dan sipariş ettiğim çok istediğim ürün Caseology Parallax 7plus kılıfım geldi :)

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• Tutuş hissi çok çok güzel.Hiç bir kılıfta böyle güzel bir tutuş hissi yaşamadım.Belki bana göre.
  • Kılıfla kullanmayı sevmiyorum. Sadece çizikleri önlemek için tam gövde koruma önerebilecek var mı?

• iPhone 7 Deri kilifi olupta satabalicek olan var mi, orjinal sahte farketmez. Sahte derken su aliexpresste satilan cinsten :)

• fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt
    Hocam tek başına takımlarda oluyor böyle şeyler ben de tek başıma taktım 1 tane toz kalmış çok uğraştım bir de. Arkadaşa media marketten aldık telefonu adamlar biz aşağıda makine ile takıyoruz camı hiç sorun çıkmıyor 45tl dediler iyi tmm olsun dedik o toz takmışlar hll olsun

• Rİngke Onyx iPhone 7 Kılıfı almak isteyenler var ise indirim yapmış satıcı.

N11 pdateknoloji Ürün Linki

Ben Kasım sonunda 99,12 TL'ye almıştım. Şu an bu linkte benim aldığım satıcının güncel fiyatı 61,12 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpBörü -- 27 Şubat 2017; 11:59:50 >
  • Konuda çok fazla gereksiz tartışma mesajı var. Dikkat edelim konuşmalarımıza burası atışma konusu degil paylaşım konusu. Kolay gelsin

• Bugun jetblack'in arkasina jelatin taktirdim. Onde de koruyucu jelatin var. Kilif kullanmicam bakalim. Risk budur.

İleride belki apple silikon kilif alirim. Bir tek o hosuma gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

quote:

Orijinalden alıntı: trancebabe

Arkadaşlar çok istediğim Caseology Parallax modelini bir tanıdığım vasıtası ile Almanya üzerinden spariş ettik.Umarım Türkiye'ye gönderme konusunda sıkıntı yaşamam.DHL ile gönderim yapacak.Tahminimce 10-15 güne elimde olur.
     *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

Bu kılıftan başka isteyen var mı ?

Amerikadaniste.com vasıtasıyla masrafı bölüşüp alabiliriz. 3 erli gruplar halinde

Ben katılabilirim fiyat ne oluyor ?

• visualize kullanıcısına yanıt
    Tam hesaplamadım ama kişi başı 120 oluyor İşte ne masraf edildi ise ikiye böleceğiz eksik ya da fazla üstünü tamamlayacağız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fabioss F kullanıcısına yanıt
    Kenarlarda hava boşlukları kalıyor mu ? Spigen cam koruyucu almıştım onda da olmuştu bu sinir bozucu hava kanalı. Bunda da var mı acaba ?

• Smoch kullanıcısına yanıt
    3. Kişiyi mi arayacağız ?

•  *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

Bu da benim kapağım

• mehmetius kullanıcısına yanıt
    iphone 7 için olanını aldım bekliyorum, abim de kullanıyordu memnundu öyle aman aman koruma sağlamıyor tabii ki ama çizilmelere karşı dayanıklı olmasını sağlıyor. kılıf kullanmayı sevmediğimiz için aldık.
  • mehmetius kullanıcısına yanıt
    çok kayıyor haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

iphone 7 için olanını aldım bekliyorum, abim de kullanıyordu memnundu öyle aman aman koruma sağlamıyor tabii ki ama çizilmelere karşı dayanıklı olmasını sağlıyor. kılıf kullanmayı sevmediğimiz için aldık.

bende kılıfla kullanmayı sevmediğim için almak istiyorum, tek sıkıntısı galiba elden kayması
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.