Şimdi Ara

iphone 7-8 kılıf spigen 39,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce amazonda da satıldı aynı fiyata ancak stok bitmiş, maalesef bu fiyata bir de hepsiburada da var risk almayı sevenler değerlendirebilir.

• cyclops kullanıcısına yanıt
    Alınır mı hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    ben aldım bir adet yorumlarda söylenen kaliteli bir kılıf olduğu ancak 2 dezavantajının bulunduğu şeklinde.
    1.'si kenarlarının soyulduğu,
    2.'si ise kalınlığı artırdığı.
    Ancak gerçek koruma aranıyorsa ikincisi gözardı edilebilir.
  • neo hybrid en iyi kılıftır tüm telefonlarımda onu kullandım. konuyu görünce dayanamadım s9 için olanını aldım.

neo hybrid (bumper çerçeveli olanı) gözünüz kapalı alın. hem armor gibi aşırı kalın değil, hem de gayet şık.
  • cyclops kullanıcısına yanıt
    Bende var hocam kenarlar çok çabuk soyulma yapıyor bu yüzden bir zaman sonra çok kötü görünüyor.
  • hybrid 8 plusta kullanıyorum siyah modelini 2 yıldır herhangi bir sorun yok ama kalın :) ona göre alın
  • 1 tl bile etmez bu kadar tipsiz kılıf olmaz nedeni sade, kibar ve ince değil

sade kibar ve ince kılıf böyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Aralık 2019; 10:26:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde iki çocuk olunca sade kibar istense de alınamıyor
    Şu an spigen devri
    Aldım 2 adet teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almıştım buna benzer orjinal çok güzel kılıftı telefon elimden parkeye düştü bir baktım kılıf kırılmış bende Çin’den kenarları air korumalı bir silikon kılıf aldım oğlan kaçsefer düşürdü sıkıntı yok ama bu kılıflar çok şık tercih sizin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marka olarak belkin öneririm. Hele yanında protect, air yazan modelleri filan var, düşmede filan hiç derdiniz tasanız kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekmi Şarraki -- 27 Aralık 2019; 11:34:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.