|
Bildirim
|
Ben 20 ay kullandım iphone 7'yi. Bir defa ekranında sorun oldu o da sanırım sadece bana denk geldi çünkü internette bir örneğini daha görmedim.
Hatta Apple Akasyada benimle ilgilenen arkadaş bile şaşırdı ilk defa böyle bir sorun görüyorum diye. Dedikleri gibi ses entegresi falan bana denk gelmedi öyle bir problem. Yalnız ben telefonu yere fırlattım orjinal kılıf vardı üstünde. Hatta 10 gün kadar önce de telefonun ücretli bataryasını değiştirdiler Akasya'da. Ben telefonu yere fırlattım ama en ufak çizik oluşmadı. Kılıf nasıl olduysa bayağı sağlam korudu telefonu. Sonra gittim 11 aldım, iphone 7'yi de randevu alarak Apple'a götürdüm. 5 gün sonra mail geldi Apple'dan telefonunuz değiştirildi diye. Gittim adamlar ince telefonun sığacağı kadar bir kutudan telefonu çıkardılar bana teslim ettiler. Apple denince benim son 1 yılda karşılaştığım şeylerden sonra çok samimi söylüyorum kesinlikle müşteri memnuniyeti tavan yapmış bir şirket. Garantimin bitmesine 3 ay kala bana yep yeni bir iphone 7 vermeleri de çok iyi oldu. Tabi mecburen şimdi 11'i kullanıyorum 7 kaldı kutusunda. Burada demek istediğim isteyen istediği kadar kötülesin, servisi mükemmel olan bir firma bu. Kafana takacağın bir durum oluşmayacak Apple garantili aldığın sürece. Alınır mı dersen ? Onu alacak kadar paran varsa alırsın. Ben ios'in kusursuz çalışması, kusur olduğunda hemen güncelleme almasını seviyorum. Yani adam telefonu satıp yazılımsal bir problem varsa aman bana ne deyip müşteriye samsung sony lg gibi sırtını dönmüyor. O problem yazılımsal ise düzeltiyor, donanımsal ise telefonu değiştiriyor. Ben telefonu değiştirmezler kullanıcı hatası derler diye aldım 11'i yoksa hala kullanmaya devam ederdim. 7 gayet stabil ve hızlı bir telefon. |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 21:47:28 > |
|
|
|
|
|