Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] İphone 7 (Anakart Arızalı) Satın Al 31 Temmuz 2024 21:27 1 1 [SATILDI] İphone 7 (Anakart Arızalı) SAHİBİNDEN ÜZERİNDEN SATILMIŞTIR.Kullanmakta olduğum cep telefonum bir gün uyandığımda elma logosuna gelip duruyordu. Tamir için telefoncuya götürdüğümde NAND bellek arızası olduğunu ve bu belleği değişeceklerini belirttiler. Telefonu bıraktım fakat bir kaç NAND değiştiklerini ama sorunun çözülmediğini, sorunun çözülmesi için anakart'ın değişmesi gerektiğini söylediler ben de tamir ettirmekten vazgeçtim. Cihaz evde boş boş duracağına parça ihtiyacı veya anakart değişimi yapıp kullanmak isteyen olabilir diye satmak istedim.Cihaz sürekli ekran koruyucu ve kılıf ile kullanıldı bu yüzden kozmetik olarak iyi durumdadır. Anakart arızası dışında bir sorunu yoktu.Telefon orjinal kutusunda gönderilecektir fakat kulaklık ve şarj aleti yoktur.Telefonun yanında yakın bi zamanda aldığım "Fibaks Apple iPhone 7 Kılıf" da gönderilecektir.Cihazı sahibinden üzerinden "Param Güvende" ile aldığınızda Yurtiçi kargo ya da PTT kargo ile ücretsiz olarak tarafınıza gönderilecektir.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-iphone-7-32gb-anakart-arizali-1186424415/detaySistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI RTX 3070 VENTUS 2X OC 2.450 TL (Arızalı) [SATILDI] İphone 7 (Anakart Arızalı)