Şimdi Ara

[SATILDI] MSI RTX 3070 VENTUS 2X OC 2.450 TL (Arızalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] MSI RTX 3070 VENTUS 2X OC 2.450 TL (Arızalı)

22.11.2020 Tarihinde Hepsiburada dan alınmış MSI RTX 3070 VENTUS 2X OC Ekran kartım 19.07.2024 tarihinde masaüstü kullanımında birden görüntü kesti sonrasında bunu 1, 2 kere daha yapıp ardından hiç görüntü vermedi. Kart gündelik kullanımlarda kullanıldı ve oyun oynandı.

Kartın garantisi bittiği için ertesi gün 20.07.2024'de ücretli tamir için servise yolladım "5V Entegre ve vram besleme entegre patlak değişti besleme devre onarıldı görüntü alındı ama yüke binince ürün görüntü kesiyor" denerek iadesi yapıldı.

Kart 08.08.2024 tarihinde tarafıma ulaştı takıp denediğimde masaüstünde sorun yoktu ama yüke bindirince direkt görüntü kesiyordu sonrasında aklıma bir şey geldi ve msi after burner ile under volt yapmayı denedim ve voltaj olarak maks 750mV işlemci saati olarak maks 1350 MHz olarak ayarladığımda kart görüntü kesmeyi bıraktı test programlarında düzgün çalışmaya devam etti. 

Test amaçlı 4, 5 saat oyun oynadıktan sonra satacağım için sistemden çıkarıp kutuya kaldırdım. 1 gün sonra son durumu hakkında video çekmek için tekrar sisteme takıp pc'yi açtım windows yükleme ekranından sonra monitörden görüntü gitti açılışta yüke binmiş olabilir diye pc yi resetledim bu sefer bios ve Windows yükleme ekranı da görüntü gelmedi. 

(ALACAKLAR BUNA DİKKAT ETSİN ŞUAN GÖRÜNTÜ VERMİYOR "CHİP ARIZASI YOK" VOLTAJLA ALAKALI BİR SIKINTI YAŞANIYOR)

Kart 10.08.2023 tarihinde garanti dahilinde fanlarda yüksek devirde ses gelme şikayeti ile servise gönderilmişti soğutucu blok ve fanlar yenisi ile değişip bakımları yapılarak bana gönderilmişti.

Kartın orijinal kutusu duruyor. Kutu etrafına patpat poşet sarılıp gönderilecektir.

OEM ürün olduğu için Param Güvende ile satmayı düşünmüyorum. Elden veya önce havale sonra kargo ile gönderebilirim kargo ücretini alıcı öder.

Sorusu olan PM üzerinden yazabilirsiniz.

Furmark;

Kart fiziki durumu;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.