Şimdi Ara

iPhone 7'de kulaklık girişi gidiyor, yerine ikinci hoparlör geliyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Radikal değişiklikler ile (Flash eklentisini öldürme) bazen piyasaya olumlu faydaları bulunsa da, Neredeyse 40 yıllık bu giriş standardını iptal etmek, çok büyük tepki alacaktır. Apple olaya şöyle bakıyor, iphone kullanan müşterilerim benim kulum kölem olmuşlar, neyi koysak önlerine itiraz etmeyecekler. Bu iphone işi diyecek ve kabullenecekler diye düşünüyorlardı bu güne kadar. Umarım kulaklık girişini iptal ederler de hala az ile yetinmeye çalışan müşterilerin gözleri bir anda fal taşı gibi açılır :)

Bu arada konu saçma sapan yine karşılaştırma mesajları ile dolmuş taşmış. Konunun özüne uygun mesaj atın, millet sizlerin ergen kapışmalarınızı okumak zorunda değil, adminler konuya bir zahmet müdahale etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 15 Şubat 2016; 17:35:04 >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Cektigin fotograflari gorelim o zaman at bakalim 2 3 en sevdigin fotografi, senden neler cikiyormus..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engurlu kullanıcısına yanıt
    video olduğuna dikkat etmemişim video da pozlama süresi olmaz neyse, hangisi daha iyi bunun tartışmasına girmek istemiyorum ancak ben bügün android işletim sistemli bir telefon alırsam kamerası yüzünden samsung tercih ederim zira sevdiğim noktası bu ama şunu her zaman söylemeye devam edeceğim samsung'un kamera ve televizyonlarında gösterdiği abartı canlı renkler gerçekten uzak bunu bilerek yapıyor olabilirler belki insanlara daha canlı net gelsin diye ama bu fotoğrafta istenilmeyen bir şey ne zaman o renkler oturur o zaman bu cihazlara laf söyletmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 15 Şubat 2016; 17:44:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

quote:

Bak 3.5 sene önce piyasaya cikmis Note 2 ile 3 gun once cektigim bizim mahalleden bi manzara... MUmkunse Fotograf ve Iphone isimlerini ayni cumlede bile kullanmayin yaziktir
    iPhone 7'de kulaklık girişi gidiyor, yerine ikinci hoparlör geliyor

Koyduğun fotoya bi bak yahu, 50 liralık portatif makina ile çekilmiş gibi duruyor, bir de utanmadan note 2 ile çektim diye övünmüşsün :)

Al sana karşılaştırma, şimdi başka yerde ağla bakalım fandroid seni :)

S6 bariz daha iyi attigin video da.. Gozlerde bi problem yok degil mi

Dur ben tahmin edeyim ..Telefonun ekranindan izliosun ve sana cok sahane gelio dimi iphone .. Ben 4k tv de izliyorum kardesim.. Her turlu s6 cok daha iyi ayrica bunun tartismasina gerek yok butun dunyanin kabul ettigi bisey var yani..

Ayrica note 2 fotosuna gelince ovunmek icin koymadim.. 3.5 senelik cihazin oyle cekmesi cok normal de senin cektiklerin pek normal degil Instagramdan 2 fx koymakla olmuyor maalesef..

Hocam ingilizce var değil mi ? Çünkü videodaki yazılarda 6s'in daha doğal, derin ve detaylı 4K çektiğinden bahsediliyor. Gözünüz görmüyo madem kulaklarınız duysun :)

Sende Turkce var degil mi ?? Iyi oku o zaman... Bak benchmark sonuclari 2015 in en iyi kamerasi S6 EDGE + da diyor... Sadece renk ten dolayi mi degerlendiriliyor.. O videoda 3 tane zibidi renge bakip dogal yazmis ...

Pozlama
    kontrast
    renk
    otofokus
    doku
    gurultu
    flash
    stabilizasyon

degerleri ne olacak peki ??

Iste o degerlere bakinca Samsung 1 numarada ..OK KARDES ... Liste asagida inceleyin ama uzulmeyin insallah iphone 7 de cok iyi olacak hersey.. Bol bol dua edin....
    iPhone 7'de kulaklık girişi gidiyor, yerine ikinci hoparlör geliyoriPhone 7'de kulaklık girişi gidiyor, yerine ikinci hoparlör geliyor

• Merak etmeyin şöyle bi zımbırtı çıkarıp satar 250 liraya kapış kapış alınır.

• VioLee kullanıcısına yanıt
    4k video çekip 4 k izleyememe bir dram değil mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Ben raw cekmiyorum adam gelmis 6 plusin les cekimini koyuyor utanmadan butun goz zevkim bozuldu

Raw çekip işlemek biraz yetenek, bilgi birikimi ister zaten. 6s'in raw çekimleri çok daha doğaldır eğer iyi bir fotoğrafçı isen birkaç basit uygulamlarla harika işleyebilirsin. Bir fotoğrafın renklerinin soluk olması doğal olması fotoğrafın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Note5 kamerası iyi ancak jpeg çekimleri ile raw çekimleri arasında dağlar kadar kontrast, saturasyon farkını sokuyor gözünüze. Sonra gelip burada DSLR muammelesi çekiyosunuz telefona :)

• bluetooth ile olur umarım. ve bluetooth ile olması durumunda seslerde kalite kaybının yaşanmaması lazım.
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Bluetooth koymazlar çünkü bir insan, telefonu mu şarj etsin, akıllı saatini mi şarj etsin, kulaklığını mı şarj etsin ? Akıllı saat bir nebze iş görür ancak kulaklık gerçekten pratik olmuyor kendimden biliyorum. Sony mw 600 var, onu bile üşengeçlikten şarj etmiyorum, laptop başında isem telefonun kulaklığını takıp geçiyorum.

Ayrıca kulaklık jack'ı klasik apple ürünleri gibi dibinden kopmaya başladığı zaman insanların o zaman ki isyanını gör. Yine şarj kablosunu gün sonunda sabit kullanıyorsun ancak bu kulaklık zırt pırt cebe girip çıkacak, bu yoğun kullanım durumuna göre dayanıklı malzeme ile üretmezlerse siz o zaman isyanları görün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 15 Şubat 2016; 18:01:11 >
  • Apple ne üretse satar, alıcı kitlesi koyundan farksız Türkiye'nin %50'sini oluşturan mâlum kesimden hallice bir yapıya sahip. Öyle ya da böyle tüketiciyi yolmayı iyi biliyorlar, akıl fukarası insanların bol olduğu memlekette onlar kazanmayacak da biz mi kanacağız...
  • quote:

Sende Turkce var degil mi ?? Iyi oku o zaman... Bak benchmark sonuclari 2015 in en iyi kamerasi S6 EDGE + da diyor... Sadece renk ten dolayi mi degerlendiriliyor.. O videoda 3 tane zibidi renge bakip dogal yazmis ...

Hangi sitelerde dolanıyorsun bilmiyorum ama Z5 ile S6'nın kamerasına aynı puanı verebilen bir listeye bakma gereği bile duymam. 6s'in kamerasının eleştirilecek tek noktası düşük ışıklardaki çekimidir ki bundan kimse memnun değil zaten. Ayrıca otofokus ve stabilizasyon falan demişsin. 6s plustaki OIS, şu an için en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Pşşt yeniçeri note serisine hayransın anladık da 24 saat Apple bölümündesin? Şu forumda 50 mesaj attıysan 49u Apple düşmanlığı. Tamam sevmezsin eyvallah saygı duyalım. Ama sende artık bi saygı duymayı öğren hani. Ayıptır yani

Mesele sevmek sevmemek degil.. Apple cilarin atmasyonlarina dayanamamak.. Kim ne kullanirsa kullansin... Yoksa ben de Apple la fazlasiyla icli disliyim.. Bi araba parasi yatirmisim Apple a...

evde;

Retina macbook pro i7
    imac

isyerinde ;

new mac pro 8 cekirdek

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Adamlar 3bin 500 liraya telefon aliyor 1 sene sonra cope cikiyor aplle10 sene once uretebilecegi teknoloniyi yeni pazar olussun diye yillar sonra uretiyor.jak girisinin degistiriesini de yenilik olarak kabul edeblerede diyecek soz yok

1 sene sonta çöp oluyor mu :) android içinse haklısın :)

İstersen 5 sene kullan ama o kadar para veripte yeni nesil iphone da olupta sen de olmayan cok basit bir sey moral bozar ve bunu adi da uyanikliliktir 6 yada 2gb ram koyamazmiydi apple tabiki koyardi tarayicinin 6s de nasil daha rahat calistigini testlerde gorebilirsin .androidin de cani cehenneme adamlarin ciddi optimmizasyon soeunlari var ama en azindan urettigi tum cihazlari oyle bir sene onceki de oyle 1 sene sonraki de

• quote:

quote:

Hangi sitelerde dolanıyorsun bilmiyorum ama Z5 ile S6'nın kamerasına aynı puanı verebilen bir listeye bakma gereği bile duymam. 6s'in kamerasının eleştirilecek tek noktası düşük ışıklardaki çekimidir ki bundan kimse memnun değil zaten. Ayrıca otofokus ve stabilizasyon falan demişsin. 6s plustaki OIS, şu an için en iyisi.

Anlasilan bol bol video izlemen gerekiyor youtube dan.. Iphone 6s plus in otofocusuna bak bir de note 5 in.. Stabilizasyon la ilgili de 10 larca video var.. Hepsinde iphone maalesef geriden geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: SgtLittleNoob

Sony kullanıyorum iphone devri benim için bitti.

• quote:

quote:

quote:

Anlasilan bol bol video izlemen gerekiyor youtube dan.. Iphone 6s plus in otofocusuna bak bir de note 5 in.. Stabilizasyon la ilgili de 10 larca video var.. Hepsinde iphone maalesef geriden geliyor..

Bari ois konusunda konuşma ya Hayatımda gördüğüm en ölümcül fandroidsin :)

• Popüler uygulamaların hepsi de 8 cekirdek kullanıyor. Kendinizi yukarı çıkaracaksınız diye saçmalıyorsunuz. 6s kullandım 6s'i olupta arayüzde ya da baska bir yerde daha hizli diyen varsa buyursun atakoyde misafirim olsun. 3 farkli 6s'te s6'dan daha agir calisiyor. Ram yonetimi demiyorum saf performans olayini diyorum.

• Yine Android vs iOS konusuna dönmüş.

Ortaya benchmarklar konulmuş,Kamera karşılaştırılması konulmuş.

Şunu çok iyi biliyorum ki.

Kamera isteyen adam G4 almalı fakat Slow-Mo pek iyi değil gibi. Bataryası pekte iyi değil.

Sony batarya konusu ve stabil konusun da çok iyi bana göre.

iPhone ise ortası biraz. Bataryası biraz LG G4'den iyi, Sony den kötü. Kamerası ise LG G4den kötü sanırım biraz iPhone kamerası. Sony için birşey diyemeyeceğim.

Benim gördüklerim bunlar.

Ama bence Android e şans vermek gerekiyor. Eskisi gibi değil gerçekten. Son derece stabil oldu artık. Donanım güçlendi Android telefonlarda ve görselleştirme olarak da güzel oldu.

Zamanında iOS kullanmış biri olarak , 3000 liralık telefon, aynı işi yaptığım daha ucuz telefon varken boşa para vermek bence kötü olur. Kamera daha iyi falan hiç girmeyin 1 tık altıdır en fazla.

• SCWS S kullanıcısına yanıt
    Oyun için ben telefon önermem ama evet oyun için iPhone alın. Bir sey iyiyse iyi kotuyse kotudur. Uygulama kalitesi ve oyun performansi haric hic bir avantajı yok. - plus haric pil performansi icin - hatta daha dusuk kaldigi bir cok nokta var.

• OiS şu an en iyi iPhone da var tartışmaya gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.