Şimdi Ara

iPhone 7'de kulaklık girişi gidiyor, yerine ikinci hoparlör geliyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qx5

" Tek sorun şarj olurken kulaklık takılamaması, ki power bank kullanımının arttığı bu zamanlarda şarj olurken müzik dinlemek normal "

Aynı cümle de iki farklı durum :) Ben ne demek istediğini anladım ancak sen anlatmak istediğin şeyi yazarken ifade edememişsin ;)

o şekil? ;)))))
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Edit geldi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr097

Apple yine yapılmayanı yapacak. Hanginizin telefonu şarj olurken kulaklıkla müzik dinlenmesin diye tasarlanıyor? Biliyorlar ki şarj olurken telefonu kullanmak tehlikeli, o yüzden böyle yapıyorlar. Apple her zaman olduğu gibi kullanıcılarını düşünüyor.

Teşekkürler Apple

Wireless şarj edersiniz merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qx5 kullanıcısına yanıt
    hocam takılıyorum editlemeyle uğraşmasaydın (:
  • Neden evrensel jak kullaniyor ki lightning ten daha ince duz giris yapar sonucta apple herseyi farkli olur biter jak girisi kaldirmakta ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah trt1'de bir doktor çıktı. Saglıgınız icin kesinlikle kablolu kulaklık kullanın, bluetooth kulaklık kullanmayın dedi. Her turlu kablosuz araç radyasyon yayiyor ve kafanın icindeki ısıyı artırıyor. Iphone zaten en yüksek sar degerine sahip telefon, birde bluetooth kulaklıkla çıkarsa 5 sene icinde kullanicilarin beyinleri kulaktan damlamaya başlar.

• Tutmaz

• Gereksiz bir değişiklik olmuş. 3.5 mm iyiydi bence.

• Apple kendi yoluna mayın döşüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulakliksiz telefon mahrez-vardy siz leicester gibidir.

• Ben lightning çevirici yerine 3.5mm'ye bluetooth çevirici çıkaracaklarını düşünüyorum Ayrıca şarj olurken kulaklık takamama gibi birşey olması imkansız. En kötü USB C gibi birşey olur hem kulaklık hem şarj vs. Ama her türlü ekstra masraf çıkarmak için yaptıkları ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

iphone 6s zaten uzun bir zaman gider gibime geliyor çok çok farklı olmadıkça ben şuan 6 kullanıyorum hayli hayli yetiyor.

yetsin artık 2500 liralık telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Bu sabah trt1'de bir doktor çıktı. Saglıgınız icin kesinlikle kablolu kulaklık kullanın, bluetooth kulaklık kullanmayın dedi. Her turlu kablosuz araç radyasyon yayiyor ve kafanın icindeki ısıyı artırıyor. Iphone zaten en yüksek sar degerine sahip telefon, birde bluetooth kulaklıkla çıkarsa 5 sene icinde kullanicilarin beyinleri kulaktan damlamaya başlar.

kesinlikle hocam.yukarda da dedim zaten.bende de bluetooth jabra vardı.bunu öğrendikten sonra attım bi kenarda duruyor.900mhz'in SAR değerine laf ediyoruz sonra gidip tüm gün kulakta 2.4ghz ile geziyoruz.çok mantıksız.ofiste tüm günün yarısında kulağımda kulaklık takılı.bluetooth olsa böyle rahat kullanamam.

kısa süreli mecburiyet olmadıkça kablolu kulaklık en iyisi.insanlar markaya aşık olunca herşeye duyarsız oluyorlar.

• Bazı bantlı kulaklıkların kablo kısmı çıkabiliyor. (Örneğin, Urbanears) Bu tip kulaklık kullananlar 'lightning to 3.5mm' kablo kullanarak (tabi bu kabloların yaygınlaşması lazım) yollarına sorunsuz devam edebilir tahminimce. Fakat kablosu değişmeyen kulaklıklar için adaptör şart gibi görünüyor.
  • iPhone 6s Plus kullanıyorum. Kulaklık girişini iptal ederlerse telefonumun fiyatı çok az değer kaybeder:) sonuçta yeni üründe bende olan önemli bir bağlantı şekli yok. Samsung A8 benim telefonumdan ince kulaklık girişi var ve 3.050mah pili var:) iPhone seviyorum ama bu dayatma şeklini sevmiyorum.

• O nikname'i hakkini verecek, cikan her iphone'u ilk siradan alacak yagiz delikanliya emanet etmelisin

• aycibin A kullanıcısına yanıt
    Sağlık Apple'ın umrunda olsa o Sar değerleri öyle olmazdı zaten. Bende baş ağrısı yapıyordu iphone kullanırken.
  • Neden saçma bir iddia üzerine bu kadar fazla yorum atılır anlamıyorum
  • Kablosuz şarj olacaksa alet o zaman sıkıntı olmaz. Apple Watch gibi şarj olursa da sıkıntı olmaz. Apple senelerdir yapıyor böyle radikal değişiklikleri.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.