Şimdi Ara

IPHONE 7 DEN ANLAYAN USTALAR (A1660 NEDİR SORUNLUMUDUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, bu konuyu bir arkadaşımın başına gelen bir sorunu sizlere sormak istiyorum.

Arkadaşım İranda yaşıyor ve iphone 7 plus 128 gb kullanıyor.

İranda yetkili iphone satıcısı yok ve bizde ki gibi normal biresysel telefoncular var.

iphone 7 sini verip iphone X almak için hangi telefoncuya gittiyse , adamlar bu A1660 serisi ve bu seriler sorunlu biz alamayız demiş. Arkadaşlar var mı böyle bi sorun ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 7 A1660'ın Ardındaki Gizem: Sorunun Temellerini Anlama

iPhone 7'nin belirli bir modeli olan A1660, kullanıcılar arasında yaygın ilgi görüyor. Peki bu gizemli model numarası tam olarak ne anlama geliyor ve iPhone'unuzda sorunlara yol açabilir mi?

A1660 Nedir?

A1660, Apple tarafından iPhone 7'nin uluslararası sürümü için kullanılan bir model numarasıdır. Bu, cihazın dünya çapındaki çeşitli ülkelerde dağıtılmasını sağlar.

Model A1660'ın Yaygın Sorunları

A1660 iPhone 7, diğer iPhone modellerinde olduğu gibi bazı yaygın sorunlara eğilimli olabilir. Bunlar şunları içerir:

• Ses sorunları: Bazı kullanıcılar, A1660 modelinde gelen ve giden ses aramalarında sorunlar bildirdi.
    • Pil ömrü sorunları: Bu model, diğer iPhone 7 varyasyonlarına kıyasla daha kısa pil ömrüne sahip olabilir.
    • Wi-Fi bağlantı sorunları: A1660 iPhone 7, Wi-Fi ağlarına bağlanma veya bağlantıyı sürdürme konusunda zorluklar yaşayabilir.

Sorun Çözme Adımları

A1660 iPhone 7'nizde sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Cihazınızı yeniden başlatın.
    • Yazılımınızı en son sürüme güncelleyin.
    • SIM kartınızı çıkarın ve yeniden takın.
    • Ağ ayarlarınızı sıfırlayın.

Bu adımlar sorunu çözmezse, daha fazla yardım için Apple Destek ile iletişime geçmeniz gerekebilir.

Sonuç

A1660, iPhone 7'nin uluslararası modeli için kullanılan bir model numarasıdır. Bu model, diğer iPhone 7 varyasyonlarına benzer sorunlara eğilimli olabilir. Sorunları gidermek için yeniden başlatma, güncelleme ve diğer sorun giderme adımlarını uygulamayı deneyin. Sorun devam ederse, profesyonel yardım alınması önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

https://www.apple.com/support/iphone-7-no-service/

bu olabilir mi
    Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim. Bu linkte ki şebeke çekmeme ile ilgili sanırım ama İranda ki Telefoncuların dediğine göre işletim sistemi arıza görüyormuş ve Apple bu serilere sahip olan müşterilerine zaman vermiş. başvuranlar yaptırmış. Telefoncuların hepsi bunu söylüyormuş o yüzden benden yardım istedi.

Apple türkiyeyi aradım böyle bir sorun yok dedi. Çokta ilgilenmedi gibi geldi. Bu yüzden siz değerli forumdaşlara sormak istedim.

• arifomer kullanıcısına yanıt
    Şöyle anlatmaya çalışayım: Apple bu telefonları üretirken (direkt apple üretmiyor ama öyle varsayalım) ülkelerdeki anten frekansları farklılıkları nedeniyle (ya da başka nedenler ile) ülkeye özel telefon çıkarabilir. Karışıklığı önlemek için aynı telefona farklı model numarası verir. Mesela iPhone 7lerde A1660, A1778, A1779, A1780 var. A1660 olan model Amerika modeli, A1778 Global model (çoğu ülkede destekleniyor), A1779 Japonya modeli, A1780 ise Çin modeli. Sizin arkadaşınızın telefonu A1660 yani Amerika modeli. O model telefonu Türkiye'de bile resmi olarak tamir ettiremezsiniz (para ile bile). Muhtelemen Amerikan modeli diye tamir etmek istememişler böyle bir bahaneye başvurmuşlar. (aslında almamakta haklılar çünkü satmakta sorun çıkaracak bir model)

model numaralarını burdan inceleyebilirsiniz:https://www.apple.com/tr/iphone/LTE/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 13 Haziran 2019; 20:9:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

Şöyle anlatmaya çalışayım: Apple bu telefonları üretirken (direkt apple üretmiyor ama öyle varsayalım) ülkelerdeki anten frekansları farklılıkları nedeniyle (ya da başka nedenler ile) ülkeye özel telefon çıkarabilir. Karışıklığı önlemek için aynı telefona farklı model numarası verir. Mesela iPhone 7lerde A1660, A1778, A1779, A1780 var. A1660 olan model Amerika modeli, A1778 Global model (çoğu ülkede destekleniyor), A1779 Japonya modeli, A1780 ise Çin modeli. Sizin arkadaşınızın telefonu A1660 yani Amerika modeli. O model telefonu Türkiye'de bile resmi olarak tamir ettiremezsiniz (para ile bile). Muhtelemen Amerikan modeli diye tamir etmek istememişler böyle bir bahaneye başvurmuşlar. (aslında almamakta haklılar çünkü satmakta sorun çıkaracak bir model)

model numaralarını burdan inceleyebilirsiniz:https://www.apple.com/tr/iphone/LTE/
    Teşekkür ederim üstadım. Durum tamir etmeme değil. Arkadaşın telefonunda hiçbir sorun yok ve 3 yıldır kullanıyor. sadece iphone x almak için gittiği telefoncular telefonunu kabul etmemiş yakında bozulacak diye. Çünkü sorunlu seriymiş onların dediğine göre.

Sorunlu olsa 3 yılda zaten bozulurdu sanırım. Zamanla ortaya çıkacak gibi söylemleri olmuş.

• arifomer kullanıcısına yanıt
    Tamir etmek yazmışım ama aynı şeyler geçerli. Telefon sorunsuz olabilir ama amerikan modeli olduğu için satılması zor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.