Şimdi Ara

iPhone 7 dört adet hoparlöre sahip olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunu anlayamıyorum. Koskoca Apple. Kasasında milyarlarca dolar nakidi olan Apple. Bilmem kaç mühendis kaç tasarımcı calistiran Apple. Zamanında mobil dünyaya yön vermiş Apple 2 senedir yeni telefon tasarlamamis öyle mi. 2 senedir aynı tasarım üzerine yatmış.

• 4 hoparlör telefon için bana abartı geliyor. 2 tane ile gelsin kafii. Bide iPad modelindeki 4 hoparlörde oldukça fazla hacme sahipti, telefona uyarlanması zor gibi

• Kamera sensörünün üstünde olan o yere hoparlörü sığdırsınlar bende bir daha bilgisayarımın düğmesine basmam. Hodri meydan. Fake resimdir...

• Kamera sensörünün üstünde olan o yere hoparlörü sığdırsınlar bende bir daha bilgisayarımın düğmesine basmam. Hodri meydan. Fake resimdir...

• Apple kullanan birisi olarak söylüyorum ki(Macbook-ipad-iphone) Bir sonraki cep telefonum samsung s7 Edge olacaktır. Evet apple yazılımda iyi güzel bla bla bunları biliyoruz ve deneyimliyoruz. Ancak artık pek bir yenilik sunamıyor. Kendini tekrarlamaya başladı. Apple fanları lütfen alınmasın. Evet önceden apple yenilikçiydi ama şimdi o hevesi göremiyorum.

• Çift kamera, dört hopörlör, kulaklık girişini çıkart. Yeni bir fikir akla gelmeyince ekle çıkar yapıyorlar. Nasrettin Hoca misali Ya tutarsa ?

• apple büyük ticari zekasını konuşturmuş ve flaş konumunu kameranın altına almış. tebrikler! iphone 6 serileri için yapılan tüm kılıflar artık çöp oldu.
  • her apple haberinde aklıma şu geliyor apple bu "sızıntı"larla nabız yokluyor olsa varya suya sabuna dokunmadan tasarım ar-ge'si yapmış olur :D (belki de yapıyordur yok canım koskoca apple mı? kim bilir belki)

• 5+1 yapsaymış

• Bu iPhone 7 sızıntıları heyecandan daha çok soğuma etkisi yaratıyor insanlarda.Her rakam değişiminde tasarım değiştiren Apple bu sene tasarım ekibi tatil yapıyor olacak ki 6s(s) çıkarma kararı almış

4000 TL verileceği düşünüldüğünde tasarımın ne kadar önemli ve farklı olması gerektiğini sanırım anlatmaya ve hiç yok ben içine bakarım deyip birbirimizi kandırmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Şunu anlayamıyorum. Koskoca Apple. Kasasında milyarlarca dolar nakidi olan Apple. Bilmem kaç mühendis kaç tasarımcı calistiran Apple. Zamanında mobil dünyaya yön vermiş Apple 2 senedir yeni telefon tasarlamamis öyle mi. 2 senedir aynı tasarım üzerine yatmış.

Hocam oda birşey mi adamlar 2012'de çıkmış telefonun aynısını 2016'da hızlandırdık diye millete yutturmaya çalıştı

• Satış olarak sürekli gerilerde kalıyor ama hiçbir değişiklik olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

resim fake resim olabilir.ekger resim gercekse apple logosu bos o zaman oradaki logo ışıklı mı olacak..

Logo ozel bir islemden geciyor artik. Boylece cizilmelere karsi cok daha dayanikli oluyor ve parlakligi uzun sure korunuyor.

6dan itibaren ozel islemden gecirilmis logo kullaniyor apple

• quote:

Orijinalden alıntı: eeevrim

Çift kamera, dört hopörlör, kulaklık girişini çıkart. Yeni bir fikir akla gelmeyince ekle çıkar yapıyorlar. Nasrettin Hoca misali Ya tutarsa ?

Apple için o bahsettiğin basit ekle-çıkarlar bile çok tehlikeli bir şey.

• joven kullanıcısına yanıt
    Emin olun onun planı da hazır duruyordur. Sadece zamanının gelmesini bekliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynarken 4 hoparlörde kapanır ses çıkmaz yani bir HTC boomsound değil. Ahize hoparlörünü op-amp ile desketleseler daha işe yarar.
    iPhone 7 dört adet hoparlöre sahip olabilir
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    aslında 4+1 ahizeyide sayarsak
  • :))

• quote:

Orijinalden alıntı: snomask

apple büyük ticari zekasını konuşturmuş ve flaş konumunu kameranın altına almış. tebrikler! iphone 6 serileri için yapılan tüm kılıflar artık çöp oldu.

4000 TL verip bu telefonu alan onu pek düşünmez hocam. 100-200 TL daha verip yeni kılıf alır. 100 dolar daha verir lightning - 3.5 mm dönüştürücü alır.

• örnek veriyorum,4 adet 80 db hoparlörün ses çıkışı 1 adet 80 db hoparlörünkine eşittir. yani daha yüksek ses filan almayacaksınız.göz boyamadan başka birşey değil.isterse 41636352 tane hoparlör koysun,yani duyacağınız sesin stereo + stereo etkisi hariç bir farkı olmaz.(onunda bir anlamı yok zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 23 Mayıs 2016; 23:35:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.