Şimdi Ara

iPhone 7 dört adet hoparlöre sahip olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

hazir yapmisken ipodlardaki mavi ve kirmizi da gelsin
  • kulagın alğılayacağı maximum 4 hoparlör derler şimdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

kulagın alğılayacağı maximum 4 hoparlör derler şimdi...

kulagın alğılayacağı maximum 4 hoparlör :))

• insan kulağı bence de 4 aporlöyü algılar. Bu telefonun hemen çıkması ve aynı dakika içinde almam lazım. fazladan bi 16000 tl var cebimde nakit olarak. bu para 4 hoparlörlü bir telefona az bile. bi tane prosundan bir tane normalinden almalıyım. çok param var yihuuuuuu :)))) telefonun fiyatı en az 10bin tl olsun ki herkes alamasın ben gibi birkaç elit kişide olabilsin. o kadar elit biriyim ki donanımhaberde yorum yazıyorum. sen düşün artık.
    şaka len şaka 1300 tl oldu asgari ücret karnımız doydu. baksana milletin derdi 4 aporlö varmış yokmuş olmuş. şimdi 5000 tlye satar bu çakallar bunun prosu musudur nedir. pro deyince aklıma geldi. ben puromu yakayım da zevkle fakir muhabbetlerini okumaya devam edeyim :)))

• Telefonlarda 4 hoparlör olayını yıllardır düşünüyordum. Sadece hoparlör sayısını arttırmak için değil ama, telefon dik tutulurken telefonun o durumuna göre solda kalan iki hoparlör sol kanal, diğer ikisi sağ kanal olacak. Telefon yan çevrilip yatay tutulunca da hoparlörlerin sağ-sol kanal eşleşmesi değişecek ve gene doğru şekilde stereo ses gelecek. Yani yatay tutarken de dikey tutarken de doğru stereo ses alınacak.

Ayrınca buna Motorola E398'deki titreşimle bassları kuvvetlendirme eklenirse müthiş satar bence...

• Merhaba,
    Yaklaşık 5 yıldır iphone kullanıcıydım. Geçen hafta samsung s7 aldım. Bu korkumu yendim :) iphone kullanmak çok gereksizmiş. Yıllarca saçımı uzattım. Sonra kestirdim. Dedim neden uzatmışım. oh bu ne rahatlık :):). Bunun gibi.
    Arkadaşlar ciddiyim bu markalar resmen zamanımızı, cebimizi satın alıyor.
    İphonedan vazgeçmemin sebebi;satış politikası. Ben 64 gb kullanıyordum. Yetmedi. 128 gb olsun istedim. İphonun buna çözümü yeni telefon aldırmaktı. Bende gittim samsung aldım bu dertten kurtuldum.
    Diğer neden şu: baktım maaşı 1000 tl olmayan gençlerin bile elinde artık var iphone. Sırf elit gözükmek için 3-4 ay bu telefona çalışmaya razı hale gelmişiz. Elinde iphone olan zengin göründüğünü düşünüyor. Bende imajı zenginlik olmayan telefon samsung aldım.
    Çok memnunum.

• Anlayın artık apple bir yenilik yaptığında sırayla tüm cihazlarına dağıtır ve o tanıtımda bunu tekrar yenilikmiş gibi anlatır. 2gb ram tablete geldiyse telefona da illa gelir, basınçlı sensör macbook ve saate geldiyse telefona da tablete de gelir. Seneyeki tablette görürsünüz. Bu sene en fazla ekranı ikiye bölme tarzı tablette olan bir şeyi koyar ve alkış beklerler. Tüm apple cihazlarını kullanıyorum yazılımının hayranıyım ama donanım ve yenilik konusunda apple kırk yılda bir büşey bulur pazarlar da pazarlar.

• oyunlarda ses kasarız artık kulaklık olmadan
  • telefondan müzik çalacak halimiz yok.bu iş için bluetooth hoparlör denen birşey var.hadi video falan izlerken stereo olsun dersen alt ve üstte toplam 2 tane olsun diyelim sony ve htc gibi.fazlası gereksiz.ona ayıracağın alana 100-200mah daha pil ekle daha hayırlı olur.
  • Konuya yeniden göz atınca aklıma zamanında kullandığım Nokia X6 geldi. Onun hoparlörlerinden aldığım ses kalitesi belki iPad de var şimdi. Aradan yıllar geçmiş adamlar halen 4 hoparölr koyacağız şöyle yapacağız diyor.
  • 7+ cıksada alsam artık.

4 ay var daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çüşş. hoparleri nereye koyacaklar.
  • Gene aynı dalavereler.

Yok İPhone 5 Kablosuz şarj ile gelebilir.

Yok İPhone 6 da kızılötesi klavye olabilir.

Yok Yeni İPhone saydam olacak.

Yok İPhone 5s te hafıza kartı olabilir.

Tek doğru çıkan kısım YOK kısmı oluyor.

Yıllardır aynı terane. Ben okuyup gülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Merhaba,Yaklaşık 5 yıldır iphone kullanıcıydım. Geçen hafta samsung s7 aldım. Bu korkumu yendim :) iphone kullanmak çok gereksizmiş. Yıllarca saçımı uzattım. Sonra kestirdim. Dedim neden uzatmışım. oh bu ne rahatlık :):). Bunun gibi.Arkadaşlar ciddiyim bu markalar resmen zamanımızı, cebimizi satın alıyor.İphonedan vazgeçmemin sebebi;satış politikası. Ben 64 gb kullanıyordum. Yetmedi. 128 gb olsun istedim. İphonun buna çözümü yeni telefon aldırmaktı. Bende gittim samsung aldım bu dertten kurtuldum.Diğer neden şu: baktım maaşı 1000 tl olmayan gençlerin bile elinde artık var iphone. Sırf elit gözükmek için 3-4 ay bu telefona çalışmaya razı hale gelmişiz. Elinde iphone olan zengin göründüğünü düşünüyor. Bende imajı zenginlik olmayan telefon samsung aldım.Çok memnunum.

Tebrik ederim. Zekan Egonu yenmiş. :D

Side Apps Bar+ ı bir dene bence. İOS a çok küfredeceksin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.