Şimdi Ara

iPhone 7 dört adet hoparlöre sahip olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 7 dört adet hoparlöre sahip olabilir

Son sızıntılar iPhone 7'nin 6S'e oldukça benzer bir tasarımla geleceğini gösterse de yaklaşan yeni model üzerinde daha radikal bir değişime işaret eden beklenmedik bir söylenti var. Fransız web sitesi NowhereElse tarafından paylaşılan arka kapak görüntüsü, 4.7 inçlik iPhone 7 modelinin dört adet hoparlörle gelebileceğini ortaya koyuyor.

Apple'ın amacı, iPhone'un 10. yıldönümünde daha büyük bir revizyonla birlikte piyasaya sürülecek 2017 model cihaza kadar müşterilerinin "yenilik" baskılarına cevap vermek. Yayınlanan fotoğraf cihazın eğlence tarafını yükseltecek şekilde dört farklı hoparlör ızgarasının yer aldığı bir iPhone 7 tasarımını gösteriyor.

Ayrıca Bkz.Windows 10 Mobile telefonlara Çift Dokunuşla Uyandırma özelliği geliyor
    Alt ve üst kısımlarda ikişer hoparlörün bulunacak olması iPhone 7'nin ekran boyutuna rağmen video izlemek, müzik dinlemek ve hatta TV seyretmek için daha uygun bir cihaz haline gelebileceğini ortaya koyuyor. Görselden de anlaşılabileceği gibi bu 4.7 inçlik iPhone modeli için planlanan bir yenilik gibi görünüyor. Ancak dört hoparlör uygulaması 5.5 inç ekranlı Plus modeli ya da 2017'de 5.7 veya 5.8 inç ekranla gelmesi beklenen Pro versiyonu için daha mantıklı olabilir.

• Mikrofondur O.

• Şu 2017'de neler olacak bir yıldır haberlerde hep 7S böyle olacak uçacak, kaçacak 7 çıkmasın o zaman direkt seneye çıkarsınlar haberlere göre tüm yenilikler 7S'de.

• Artık herkes uyandı. Yok şöyle gelecek, yok böyle olacak söylentilerinin neredeyse hiç birinin doğru çıkmayıp, pil artışı bile olmadan sadece "hızlandırdık işte daha ne yapalım" modunda takılmaları herkesi bıktırmıştır diye düşünüyorum. Eskiden alacak olan da olmayan da bu tür haberleri takip eder, en azından bir merakı olurdu ama artık en azından benim ilgimi çekmiyor. "Huylu huyundan vazgeçmez" diye bir söz var sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 çıksın diye telefon almıyorum, adamlar 7s, 7pro yu bekletecek haber yapıyorlar.

• Disko mu işleteceğiz yahu, 5s in tek hoparlörünü bile ben son ses açamıyorum adamlar 4 hoparlör diyor.

Bu 7 yi yazboz tahtasına çevirdiler, bekleyenler hayal kırıklığına uğramaz inşallah.
  • resim fake resim olabilir.ekger resim gercekse apple logosu bos o zaman oradaki logo ışıklı mı olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÇÖP

• jak olmadıktan sonra isterse 40 hoparlör olsun
  • İnsan kulağı en fazla 4 hoparlörü algılar :P

• (olmadı)

• HTC BoomSound vardi bilirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 23 Mayıs 2016; 14:21:39 >
  • Hoparlörler altta ve üstte olduktan sonra 10 tane olsa da olmaz. Telefonu yan tutarken bütün çıkışlar kapanıyor.

• Renk çok hoş değil mi, eğer böyle olursa çok cezbedici olur.

• eskiden cin malı telefonlar vardı 3-4 hoparlörlü bilenler bilir baya bir ses veriyorlardı tabi ömürleri 1.ay gibi bir şeydi patlıyordu.
  • Artık ekran kasa oranı %50ya falan düşmüştür bu gerçekse Apple 4 hoparlörü sığdıramaz....

• Ben apple'ın yerinde olsam bu sene cihaz tanıtmam. Sadece ios 10'a odaklanırım. 6S, 6 ve plus modellerinin fiyatlarında indirime gider kasamı canlı tutarım. Seneyede bomba gibi bir cihaz tanıtıp yoluma bakarım. Şimdi 7s bomba olacak dedikleri için bile bu çıkacak olan 7 çok fazla satmayacak gibime geliyor. Beklentileri o 7s e yıkmak pek de iyi olmayacak apple için. yinede göreceğiz.
  • alta üste birer tane koysun jakı ellemesin daha iyi jak artık evrensel standart oldu millet lightning yerine usb-c ye geçsin diye bakıyor bunlar jakı kaldırıyor aksesuar satacak ya

• Apple kötü telefon çıkarmaz.
  • tasarımın şimdikinden daha kötü olacağından şüpheleniyorum, 5S ve SE daha alımlı gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.