Şimdi Ara

İPhone 7 Ekran Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun cihazı düşürdüm ve maalesef ki ekran catladi, ekranın dışında kasasında en ufak bir çizik dahi bulunmamaktadır. 1 yıl daha garantisi olması ve garantinin devam etmesini istediğim icin yetkili serviste ücretli ekran değişimi yaptırmak istiyorum, İstanbul disinda olduğum icin kargo ile gönderim yapacağım, İstanbul-Etiler Genpa’ya gönderim yapmak istiyorum, daha önce buna benzer bir durumla ilgili Pupa’dan kaynaklı sorun yaşamıştım, buna benzer durumla karşılaşıp tecrübesi olan arkadaslar görüşlerini almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Log-o -- 27 Aralık 2017; 22:4:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben urfadaydim bende aynisi olmuştu gaziantep pupaya gönderdim onlarda apple onarim merkezine göndermişlerdi bnm cihaz ücretsiz değiştirmişlerdi sebebide bi konuda hakli oluşumdu bu hakli oldugum konu ise 530 tl ekrani 600 tl istemeleri 70 tl için kendimi pis etmiştim:)) kisacasi göndericegin servislerden ekran ücreti alman gerekir her servis ekran ücreti farkli olabiliyor apple 530 gibi ücrete değişim yapiypsa genpa kvk gibi servisler 60-70 tl ekran ücreti aliyor ve bazi servisler kendini bazilari ise apple onarim merkezine gönderim orda yapiyolar iyi araştirma yapip fiyat almani öneririm..gecmiş olsun..

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    İlginiz icin tesekkurler, açıkcası geçtiğimiz sene de iPhone 6s de ayni sorun oldu ve Eskişehir pupaya göndermiştim onlarda cihazı Apple onarım merkezine gönderdiklerini söylemişlerdi ve cihaz değişimi olmustu ekran ücreti karşılığında. Fakat ardından da kardeşimin cihazında donanımsal bir sebep olmustu, yine Pupa’ya gönderdik ve pupa cihazın ekranını tam olarak yerine oturtmadan gönderdi. Durumu Apple’i arayıp söylediğimde Etiler servise göndermemi ve değiştireceklerini belirttiler. Sonrasında da apple yetkilisinin etilerle görüşmesi sonucunda cihazı değiştirdiler. Pupa’dan kaçmamın sebebi de bu oldu ve birde Etiler Genpa 669TL, Pupa da 700TL şeklinde ücreti olacağını söyledi iPhone 7’nin. Kafamı karıştıran nokta ise hem fiyat hem de Pupa’nın kardeşimin cihazındaki hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Log-o -- 27 Aralık 2017; 22:32:37 >
  • Log-o kullanıcısına yanıt
    Önemli olan değişimin tekrar gercekleşmesi olmuş yeterki merdiven altinda ucuza yaptirma serviste yapip satarsin kafan daha rahat olur..

• Yetkili servis en iyisi garanti kapsamindan cikmadan akasya avm icersinde .kadikoyiphonehttp://www.kadikoyiphone.com burdan ön doğru bilgiyi alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser5151 -- 22 Temmuz 2018; 18:49:27 >
    Genpa ile görüşmemde cihaza müdahale edeceklerini gerekirse apple onarım merkezine yönlendireceklerini söylediler, Pupa ise iPhone 6s de olduğu gibi cihazı Apple onarım merkezine göndereceklerini söylediler. İkisi arasında kararsız kaldım.

İstanbuldaysan zorlu akasya ya kendin götür istersen uzak isen başarida var genpada kvk da pupada yapman gereken ekran ücreti alman olucak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yapman gereken Ekran ücreti alman olacak derken? Tam olarak anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Log-o -- 27 Aralık 2017; 23:52:0 >
  • 7 nin ekranı komple çatlak bizim de, nasıl çözüm buldunuz. Değişim yapıldı mı acaba? Direk Apple onarım merkezine yollama şansımız yok mu hepsi burada üzerinden aldım Türkiye garantili oraya mı göndersem acep? Çin'den ekran alıp değiştiresim var. Garanti 1 yıl kaldı kararsızım çok

• ztalan kullanıcısına yanıt
    Ekran ücretlerini kontrol et bütçene yetiyosa serviste değişim yapabilirsin garantisi var ise kendin değiştrirsen garantiyi filan unutabilirsin..ben servis araciliğiyla ücretli değiştirmiştim orjinalden farki yok 1 yildir kullaniyodum yeni sattim..

• ztalan kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz da GENPA etiler aracılığıyla ücretli ekran değişimi yapıldı, ekran onarıldı fakat ekranı yaparken cihazın her yerini cizip ekranı da ana menü tuşunun altından kaldırırken zorlamışlar.Apple cihazın son halinin resmini istedi, incelemede şuan.
    İPhone 7 Ekran DeğişimiİPhone 7 Ekran DeğişimiİPhone 7 Ekran Değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Log-o -- 23 Ocak 2018; 18:28:42 >

Keşke pupaya verip onarim merkezine gönderilmiş olsaydi neden diye sorarsan bnm ekran değişmişti adamlar harbiden titiz bi şekilde verdigim şekilde geri aldim 13 ay kullanip satmiştim genpa kvk kendileri takip veriyolar ekran takmak için de ayri ücret aliyolar 70-80 tl civari geçmiş olsun..

Teşekkürler. Cihazı Apple onarım merkezine gönderdiler onlar da, hatta Apple onarım kimlik numarası verdi apple, takip için. Buna benzer bir olayı daha önce yaşadığım icin Genpa’ya göndermeden önce videosunu cekmistim cihazın, kargodan teslim alırken de tespit tutanagi tutturdum, vaziyeti görünce de apple ile görüşüp tüm görüntüleri gönderdim, bugün aradılar, “endişelenmeyin, problemin nereden kaynaklandığını araştırıyoruz, sonuca varıp cihazınızı değiştiririz, sadece bizden arama bekleyin”dediler. Bakalım, beklemedeyiz.

merhaba
    son durum nedir ?
  • jacques1791 kullanıcısına yanıt
    Perşembe günü aradılar bir kaç fotoğraf daha istediler, servise göndermeden önce cihazın resimlerini çekmiştim, onları da istediler, gönderdim.
    Dün aradım, farklı bir temsilci ile görüştüm, fotoğrafları inceledi ve ispat edici olduğunu, benim sorunla ilgilenen arkadaşlarının da Genpa ve Apple onarım merkezi ile gerekli görüşmeleri yaptığını söylediler. Servise giren tüm cihazlar, işlem öncesinde son durumları için fotoğraflandırılıyormuş. Sorunun kaynaklandığı noktayı tespit ettiklerinde, arayacaklarını ve cihazın değişiminin sağlanabileceğini söylediler. Önümüzdeki hafta içinde çözülür diye umuyorum.
  • Bugün itibariyle cihaz değişim kararı verildi. Apple değişim için mevcut cihazı servise göndermemi istedi ve kargo ile gönderimini sağladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Log-o

Bugün itibariyle cihaz değişim kararı verildi. Apple değişim için mevcut cihazı servise göndermemi istedi ve kargo ile gönderimini sağladım.

gözün aydın hayırlı olsun
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • İPhone 7 Ekran Değişimi
  • bu ikinci ellere bakıyorumda coğunun sorunu ekran değişti parmak izi çalışmıyor gibi acaba ekran değişince bozuluyormu yansanai ekranlardamı bu sorun oluyor bunu öğren ve test yap bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.