Şimdi Ara

iPhone 7 Garanti Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci el bi ürün almayı planlıyorum da internetten imei sorguladığımda garanti süresi Kasım 2017 ye kadar devam etmekte görünüyor.

Oysa iPhone 7 ler zaten eylül ekim 2017 gibi satışa çıkmadı mı? Cihaz orijinal faturalı ama bu cihazın garantisi 1 yıl mı 2 yıl mı?
    Yoksa herkeste mi öyle görünüyor.?

Yardım lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 08-09-2016 yilinda tanitilmişti herhalde alan kişi yurt dişi cihazi almiş kasim da almiş aktifleştirmiş öyle görünüyor kisacasi yurtdişi cihazi 1 yil türkiyedeki cihazlar ise 2 yil garantili olur..almayi düşündüğün cihaz yurtdişi cihazi kasimda bitiyor bence uzaklaş alma derim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 12 Temmuz 2017; 9:8:44 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Yok yurt dışı değil sorun şu ki yurt içi faturası var ama vatan,mediamarkt gibi değil diğer mahalle telefoncusu gibi yerden.

Ben zaten almaktan uzak duruyorum da o cihazı garanti konusunda merak ettim ya cihazda ya da faturada bir şey var o zaman.

• 3fo kullanıcısına yanıt
    Yalan dolandir öyle yerlerde alma faruralari sıkıntı cikar zaten sorgulamişsin ayrica cihazin kutusunda seri no sirasnda TU ile başlamasi lzim TU ile başliyosa türkiye garantilidir ama ben yerinde olsam bulaşmam zaten imei kontrolu sirasinda 2018 yili yazmasi gerekirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 12 Temmuz 2017; 12:32:3 >
  • 2 ihtimal var ya ithalatçı garantilidir. (1 yıl apple 1 yıl itahalatçı) ya da yurtdışı cihazdır burada değişim olmuştur.
  • yurt dışı cihazdır.daha öncesinde abd cihaz kullandım 4.5g gelince desteklemediği için telefonda sıkıntı olmamasına rağmen değiştirmek zorunda kaldım.ucuz olsun diye yurt dışı cihaz alıyorssunuz pasaport kaydı vergisi derken hesaba +1 yıl garanti uzatma yani applecare'i hesaba kattığınızda bir esprisi kalmıyor yurtdışı cihazın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.