Bildirim
iphone 7 hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
7 ne ara duyuruldu da kulaklık yok denildi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece bi iddaa kulaklık olmayacak olması doğruluk payı 10 da 1 yada 2 dir resmi kaynak değil söylenti
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Müzik dinleme özelliği kalkmıyor.
Lightining portu üzerinden kulaklık bağlanacak. Aparatı kutuya da koyabilirler ayrı da satabilirler daha bilgi yok doğal yok. -
6s al hocam. iphone 7 eylülde tanıtılacak. eylüle kadar beklersen bilmem tabii. -
bende iphone 7 var beyler arkadaşı kandırmayın. eskiden kızılötesiyle müzik yolluyoduk onun gibi bişey yapmışlar kulaklığın girişini tutuyon ekrana o hissedip sana dinletiyo çok fena bişe.
bide 3 cigolayt remi var menü geçişlerinde kasmıyo.
ios 11.2 jbli kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thursy -- 6 Şubat 2016; 1:30:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Martinez55
arkadaşlar iphone 6s alacam allah izin verirse yaza doğru fakat o zaman 7 çıkar diye düşünüyorum ve 7'dede kulaklık olmayışı kötü değil mi? müzik dinlemeden olur mu hiç
daha çok var inanma böyle şeylere :) her zaman s serisi derim al şuan 6s 7s e kadar bekle. -
kulaklık kalmıyo hocam sadece kulaklık girişi kalkıyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylentiler ne ara çıktı ya, uzak kalmısız piyasadan
Çok şükür yine 6 ay önceden konular açılmaya başlandı. Bide ilk alanlar hoparlörlerden biri çalışmıyor diye konu açarsa tam nostalji oluruz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LGatakan
6s al hocam. iphone 7 eylülde tanıtılacak. eylüle kadar beklersen bilmem tabii.
üniversite sonuçları haziranda belli oluyor zaten hazirandan sonra 3 ay kalıyo beklerim -
quote:
Orijinalden alıntı: Thursy
bende iphone 7 var beyler arkadaşı kandırmayın. eskiden kızılötesiyle müzik yolluyoduk onun gibi bişey yapmışlar kulaklığın girişini tutuyon ekrana o hissedip sana dinletiyo çok fena bişe.
bide 3 cigolayt remi var menü geçişlerinde kasmıyo.
ios 11.2 jbli kullanıyorum.
Helal olsun böyle bir konuyu anca bu paklardi ayakta alkisliyorum :)
Apple geçenlerde AirPods isminin trademark ını aldı ve kulaklık girişi birçok söylentilere göre kalkacak yani AirPods isminden de anlaşıldığı gibi bluetooth kulaklık yapıyorlar tabiki iPhone ile beraber gelir. Beats i boluna satın almadılar düzgün bi kulaklık versinler artık 😂
Ben her zaman s modelleri alma taraftarıyım bu yüzden 6s alın ve yolunuza bakın derim çok güçlü bir cihaz -
Kulaklık yok ?? Ne içtin hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X