Şimdi Ara

Iphone 7 Kılıfı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni edindim bu telefonu. Hayatımda yaptığım en doğru hamle 7 almaktı sanırım. Neyse telefon siyah ama jet siyah değil mat olan. Uzay grisi mi deniyor bilmiyorum. Tüm kılıflar boğuyor renk olarak ne seçeceğim şaşırdım. Önerisi olan var mı? + Kılıfsız kullanmayı ben de akıl ettim de çok kaygan ve ince bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neon sarı hoş ama fazla göz alıcı

• Turuncu olanı çok güzel duruyor hocam, kırmızı da denenebilir. Mat renklerden hoşlanıyorsanız petrol mavısı de hoş duruyor siyahta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• İlk aldığım zamanlar bende kılıfla kullandım bu sefer telefonun arkası benek benek oldu kılıf da bozuyor telefonun arkasını ondan sonra kılıfsız kullanmaya karar verdim kılıf yuzunden olan beneği gittim apple da bir calisanla gorustum oda telefonundaki kılıfı cikartip gosterdi ayni sorun bendede var ve bu konuda yapılabilecek hiçbirsey yok dedi ilk zamanlar kılıfla kullandigim icin pismanim benekleri gideremiyorum

• Peregrino kullanıcısına yanıt
    Hocam petrol mavisi için link atabilir misin nerden alacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: MontenegroVaas

Hocam petrol mavisi için link atabilir misin nerden alacağım?

Zorlu Apple dan veya Akasya Apple dan alabilirsiniz hocam. Ben dun almaya gittim ancak bu kiliflar bile cihazda benek benek renk atmasina neden olabiliyormus.

Rengi Kobalt Mavisi olarak geciyor,

https://www.apple.com/tr/shop/product/MR672ZM/A/iphone-8-7-için-silikon-kılıf-neon-sarı?fnode=99

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Apple İPhone 4 bumper
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apple Inc kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:52:36 >
  • Maalesef kılıfda sadece çiziklerden koruyor ilk aldığın gün gibi bırakmıyor cihazı. Bunu gördükten sonra bende kılıfsız kullanmaya başladım ama düşmelerden dolayı maalesef üstüne birde çizikler eklendi

• mat siyah ve kırmızı çok güzel yakışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.