Şimdi Ara

iPhone 7 mi S8 mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Basit eşyalar için çaresizlik vs yazman senin seviyeni göstermiş. Alacak kişi için fikir olsun diye bilgi yorum paylaşılıyor.

İphone 7 de s8 de var. Diğer modelleride kullandım. Ergen gibi konuşacağını bilsem cevap vermezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Senin yorumuna bakılırsa iphone 6 türkiyede iphone 7 den daha fazla sattı. O zaman iphone 7 iphone 6 nın gölgesinde kalmış.

Sende biliyorsun ki apple marka algısı var. Millet apple 'ın logosu için alıyor.

S7 edge gelirsek hala iyi telefon.

çıkış tarihlerine bakacaksın. samsung apple gibi bir marka algısı yok, ve hala hatrı sayılır miktarda satılan bir cihazsa bu büyük bir başarıdır. sizin gibiler s7 edge çıkınca 2 ay sonra 1000 den satılır diyordu, noldu bizim o iş? halbuki 1 yıl oldu çoktan. sana göre şimdi 3310 da zamanında daha çok satmıştır dimi? ne alakaysa...

• Ben plus modelini değilde iPhone 7 tercih ederim. Plus modelleri büyük olduğu için 2 elle kullanılıyor..

Bir iPhone 7 bir de iPad alırsan daha iyi olur. Yanına birde MacBook
  • Malesef Samsung s8 benim gözümde kötü 4 aydır iPhone 7 kullanıyorum Samsung herzaman samsung dur bu s8 de olsa android sonuçta sadece ekran değişmiş olarak geldi yoksa hiç bir değişmişlik yok ve hız olarak tabiki de iphone 7 samsung s8 i ezer.
  • Samsung hevestir aldıktan bir süre sonra çöpe döner. iPhone uzun dönemde üzmez. Apple ucuzlayacak diyen arkadaşlar 5S'in fiyatlarına baksın boş yere bekliyorlar.
  • Valla ben Android de sadece Huawei öneriyorum gayet güzel ve akıcı iPhone 6 s ten geçtim 8 çıkana kadar idarelik aldım çok memnunum şua n özellikle de şarj ve ekran kalitesinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s bile daha hızlı s8 den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun ömrü kullanımdan kullanıma değişir. Iphone telefona daha az müdahale ettirdiği için genel olarak daha uzun ömürlü görünüyor.
  • Nasıl kullanacagina bagli misal ben asla vazgecmem androidden telefonla ugrasan biriyim rom root kernel vs o yuzden samsung derim samsung ozellikle s5 e kadar iphoneun acayip golgesindeydi her anlamda lakin s6 dan sonra ciddi sıçrama yaptı firma.Kamerasi olsun arayuzu olsun tutus hissiyati en onemli seylerden biri ekran kalitesi bana gore .Telefon mesajlasma arama whatsapp sosyal medya icin kullaniyorsan iphone oneririm lakin ben kendimden bahsedeyim yeri geliyor telefonu yansitiyorum yeri geliyor telefonumu bir download manager gibi kullaniyorum aksam indirmeyi baslatiyorum torrentten telden sabaha kadar iniyor pc ye atiyorum.Yada telden izliyorum indirdigim film diziyi vs .Pc yi acik birakmak yerine indirmeyi baslatip ekrani kapatip sarja takip uyuyorum ios da bu yok mesela android acik kaynak olduğu icin her anlamda kullanilabilen bir cihaz.Cihaza bi root atinca misal hersey yapabiliyorsunuz hemen hemen.Siz ne amacla kullanacaksaniz ona gore alin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.