Şimdi Ara

iPhone 7 mi S8 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günlerdir kafamı kurcalayan bu soruyu sizlere de sormak istedim . Öğrenciyim bir telefon alacağım ve çok kararsızım .
    Bir Telefonda Benim için önemli olan özellikler şöyle ;

Kamera , Şarj , En önemlisi Hız ( A10 tercihim ) , Düşük ışıklı ekranda normal kullanım ile şarjı 1 gün dayanan , beni kendine bağlayacak minimum 3 yıl sıkılmadan ve telefonum eskimeden kullanabileceğim , tasarımı iyi olan , kolay kolay paramparça olmayan ve 3 yıl sonra birikimlerin ile ve bu telefonu satarak o zamanın son modelini alabileceğim zarif ve stabil bir telefon son olarak da kullanışlı bir telefon ( Bu konuda Siri çok ilgimi çekiyor keşke bixby bu kadar gecikmeseydi ) olması benim için önemlidir.
    -
    Sizce hangi telefonu almalıyım fanboyluk yapmadan cevaplarsaniz sevinirim ha bu arada belirteyim iPhone 7 alırsam şarjlı kılıf , S8 alırsam da kirilmamasi için telefondan kalın bir kılıf kullanmayı düşünüyorum . Okuyanlara çok teşekkürler çevremde çok fazla iPhone kullanan ve öneren kişi olduğunu belirtmeden de geçmeyeyim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben bugün 7 aldım ilk defa iphone kullanmama rağmen telefona bayağı ısındım ama yoğun kullanımda şarjı bir günü çıkaramayabilir haberin olsun s8 hakkında bir bilgim yok ama 7 nin kamerasını falan bayağı beğendim her türlü işini görür
  • Eylül ayinda yeni cihaz tanilacakken yeni chax almak iyi değil zarariniza olur illa 7s veya 8 alin demiyorum en azindan fyat düşüşü olucak 300-400 artik herneyse az para değil ögrenciler için hiç az değil samsung batarya konusunda halen yernde saysa da tüm yeniliklrr tüm özelikler ve ekrandan dolayi yine pişmanlik yine hüsran yaraticaktir adi üstünde anroid olunca kasmalar illa olucak iph 7 iyi cihaz saglamlik iişletim sistemi olarak iyi kalkipda amoled ekrani ile iphone 7 ekranini karşilaştirmak olmaz o yüzden 2-3 yil istiyosan 7 plus alip 3 yil rahat götürür şarj konusunda ekran konusunda kamera konusunda başarili bence eylül ayini bekle.!!!

• S8 mi 6S mi desen 6S derim

Uzun süreli kullanımlarda (3-4 yıl gibi) Samsungtan uzak durulmalı

• iphone 7 ile S8’i kıyaslamak abartı olur. 6S ile kıyaslasanız yine 6S derim. 7 için ise düşünmeye gerek bile yok

• Tabiki iphone 7

• s8 seneye şu anki s7 gibi unutulup gidecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Xiaomi'mi İphone'mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisini de kullanmış olan biri olarak şuan iphone 7 kullanıyorum 2 hafta önce s8 vardı. S8 ip7ye göre tasarım olarak baya önde. Nasıl anlatayım s8 2017 yılıysa ip7 2014 yılı cihazı duruyor. Yazılım olarak kullanımda pek bir fark yok ip7 bir tık öndedir ama s8deki çoğu artı özellikle bu durum fitlenebilir. Ben s8den gayet memnundum ama yıllardır iphone kullandığım için alışamadım. Ayrıca S8ede 6s den geçtim. Ama eğer marka takıntınız varsa çevremde telefonumu herkes bilsin derseniz ip7 alabilirsiniz. Çoğu insan daha uzaktan s8 olduğunu anlamaz. Bilirsiniz arkasında elma yok diye. Kameralar için şöyle diyeyim s8 arka kamera ip7den iyi ama ön kamera ip7 iyi. Şarj olarak s8 biraz daha iyi dayanıyordu. S8de donma takılma gibi bir sıkıntı yaşamadım ama ip7 hala hatalı. En basitinden home tuşuna iki kere basınca uygulama penceresi birbirine giriyor saat kısmı hemen gelmiyor. Fakat ip7 hoparlörü s8e göre çok iyi. İlla iphone derseniz eylülü bekleyin ama benim aklım hala s8de kaldı. İkisi de pişman etmez. Aklınızda birşey olursa bana sorun bu konudan yardımcı olurum

• Hocam herkes i7 demiş ama forumda biraz gezinirseniz kronik problemlerle dolu sadece marka algısı olan beş para etmez bi cihaz olduğunu görürsünüz. Ben i7yi aldığımda arkadaşım s7 aldı. Şuan sorunsuz şekilde kullanıyor tabi uzun vadede nasıl olur bilemem ama ben 7 ay içinde nefret eder hale geldim. Video kaydında hışırtı sesi, ısınma, sarı ekran, kasada renk atması özellikle ve özellikle şebeke sorunu( hat çektiği halde ulaşılamama her ne kadar millet operatöre yıksada sorun intel modemde). Bunların hepsinin veya birkaçının çıkma olasılıkları çok yüksek(%99) bunu düşünerek tercih etmenizi tavsiye ederim. Üstüne üstük halen daha oturmayan ios 10. Benim şuanki aklım olsa s8 alırdım. En azından arayanlar bana ulaşabilirdi ekranım sarı olmaz video çekimimde düzgün olurdu. Varsın 4 sene gitmesin 2 sene gitsin. Ayrıca fanatik olmanın anlamı yok android son 1 senedir ios stabilitesine çok yakın nerden biliyosun derseniz lg g3 te kullanıyorum 3. senesi halen taş gibi. İlla iphone dersenizde 6s alın 7 ye kesinlikle bulaşmayın

• Uzun vadede S8 sizi üzmez ancak 2 büyük Android güncellemesi alıp konuyu kapatacak haberiniz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl ilk çıktığında dahi S7 edge gölgesinde kalan bir telefon.

S7 edge şuan unutulan bir telefon değil. Satış adetlerine bakabilirsin. Geçenlerde mağazaya gittik S7 edge 2.500 TL dedi. Fiyat olarak bundan daha iyi telefon piyasada yok.

Yeni iPhone minimum 4.000 TL bekliyorum. 6.000 ne dayanabilir 512 Gb veriyorsunu.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru.

• gölgeyi satış rakamlarından anlıyoruz senin cümlelerinden değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimalle iPhone 7 veya 7 plus alicam , sebebi ise Samsung un şikayetlerinin Apple i 252619 a katlaması, aynı zamanda şarjlı kılıf beni şarj konusunda yarı yolda bırakmaz . 7plus alırsam şarjlı kılıf a da gerek yok tanıdığım herkes yıllardır 2013 de çıkan iPhone 5s kullanıyor ve çatır çatır çalışıyor ama bak 2014 de çıkan S5 e kim kullanıyor ... Fanboy değilim ama Samsung teknik servisini , satış politikasını ve iki yıl sonra çöp olan telefonlarını değiştirmesse yeni bir Apple fan boyu doğabilir . Sony de köklü bir tasarım değişikliği yapıp garanti konusunda kullanıcıları memnun ederse gözüm kapalı alabilirim ha birde Huawei var güzel kamerası var. 3-4 yıl sonra sirket iyice kendini geliştirirse alınabilir.

• Çevremde tüm akrabalarım samsung dan a2016 serisinden iPhone 6 ve 6s geçti dünya varmış diyorlar Babam S5 kullanıyor değiştirmek için gün sayıyor S5 ilk iki yıl takır takır çalıştı ama garantisi biter bitmez bozuldu ha birde hayla çatır çatır çalışan 4s lerde piyasa da mevcut yani beni Apple fanboyu yapan firma Apple değil Samsung oldu yani ben 2 yıl sorunsuz iPhone dan ufak farklarla daha iyi özelliklere sahip olan bir telefon yerine Her zaman en hızlısı en akıcısı olan ve ilgili teknik servisi ile herşeye kullanıcı hatası demiyen iPhone u tercih ederim . Bu benim görüşüm beklentilerimi iPhone karsiliyor , iPhone u 3 yıl sonra iyi fiyattan satıp birikimlerimle yenisini alabileceğimi bilmek de beni birikim yapmaya teşvik ediyor

• S8 nasıl kullanmadım ama @bizdesevdikpanpa ile @polaton un mesajları gayet tarafsız olmuş.

Aynı soruyu s8 bölümüne de bir sor bence kıyaslaman daha kolay olur.

• İki gün önce S8'i mi verip tekrar i7 aldım.

Daha önce de daha iki aylık i7 128 gb ile takas etmiştim.

Kısaca şu kadar söyleyeyim tasarım ve donanım ne olursa olsun Android Android'dir, uzak durulması gerekir.

S8 gece çekim kalitesi tasarım ve ekran kasa oranı ile çok dikkat çekici ama hız stabilite ve kullanıcı deneyimi ile iPhone'un uzağından bile geçemez.

Saçma sapan lag'lar, kalitesiz Android uygulamaları, kullanamadığımız gereksiz ve takıla takıla açılıp çalışan Bixby, 4 saat ancak ekran süresi verebilen bataryası (i7'de 6 saat normal bir süre 1920 maH ile), gerçek dışı renkler üreten paneli vs. Bana kalırsa uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 25 Temmuz 2017; 12:48:52 >
  • Mertcan AYYY M kullanıcısına yanıt
    Hocam bence de iphone 7 plus alın en az 3 sene keyifle sorunsuz batarya kamera ve stabilite keyfini çıkarın, bence ios 11le çok daha kullanışlı ve keyifli bi hal alıcak ios, şu anda düşük ışık da biraz daha iyi olan kamera ve daha iyi bi kasa ve ekrandan başka bi artısı yok s8in...
    Ben de 6s kullanıyorum ve 7s çıkınca temiz 2.el garantisi devam eden bi 7 plus almayı düşünüyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yorumuna bakılırsa iphone 6 türkiyede iphone 7 den daha fazla sattı. O zaman iphone 7 iphone 6 nın gölgesinde kalmış.

Sende biliyorsun ki apple marka algısı var. Millet apple 'ın logosu için alıyor.

S7 edge gelirsek hala iyi telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Senin yorumuna bakılırsa iphone 6 türkiyede iphone 7 den daha fazla sattı. O zaman iphone 7 iphone 6 nın gölgesinde kalmış.

Sende biliyorsun ki apple marka algısı var. Millet apple 'ın logosu için alıyor.

S7 edge gelirsek hala iyi telefon.

"Senin yorumuna bakılırsa iphone 6 türkiyede iphone 7 den daha fazla sattı. O zaman iphone 7 iphone 6 nın gölgesinde kalmış. "

çaresizlikten kıvırmak tam anlamıyla bu oluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.