Şimdi Ara

iPhone 7’nin Türkiye fiyatı belli oldu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zam değil zamcık yapmış alacak olanlar,alanlar iyi günlerde kullansın.Ben iphone denedim bana uymadı sattım gitti.Herkes kendi parasını,kendi zevki için harcayacak,kimse kimsenin fikrini,dünya görüşünü benimsemek zorunda değil.
  • Konuya bak ya.Vergi orani sadece %50.Bunda abartilacak ne var?Ortadogunun hali ortada,Afrika'nin hali ortada,Cinde adamlarin calisma saatleri ve aldiklari ucret ortada.Vergi olacak taniki vergi olmazsa nasil verilecek sizlere maaslar?Vergi %70 degil 80 degil.Sukredeceginiz halde isyan ediyorsunuz,dinden cikiyorsunuz,kendinize gelin.Paraniz varsa vergisiniz verir alirsiniz yoksa vestel var mis gibi yerli mali onu alin bu kadar tatava yapmaya gerek yok.Ulkenin durumu ortada millet gelmis yok internet hizi yok vergiler konusuyorlar olacak is degil.Pasaportla getirilen urunlere de agir vergi cezasi gelmesi dilegiyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazik valla. Sadece eppıl icin demiyorum bunu, bu paralar bu kadar kolay mi kazaniliyor, anlam veremiyorum...

• Vergi %50 nedir ayıptır günahtır devlet bizi soyuyor buna birileri dur demelı

• Şaşırtıcı 258gb 5000tl den satacaklarını sanıyordum 128de 4500tlye ne olmuş acabada fiyatlar azda olsa inmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 6s 128 gb 4300 bu sene iphone 7 128 gb 4200 tl olmuş indirim var diyen arkadaş geçen sene en üst model 128 gb ken bu sene 256 gb yani geçen senenin 64 gb fiyatı bu senenin 128 gb fiyatı olması gerekirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

Orijinalden alıntı: agabeyts

Sonra suçlu apple! Şu vergiye baksanıza...

Geldi yine fanboy.... Bi bitmediniz gitti

Adam haklı aynı vergi 300 $ telefonada uygulanıyor 600 $ telefonada uygulanıyor ? 1000 tl olcak telefon 2000 e çıkıyor 2000 olcak telefonda 4000 e çıkıyor ?

• _WaMpire_ kullanıcısına yanıt
    Kimsenin zoruna gitse böyle mi olurdu kardeş.
    Bir de şu var; vatan haini yaftasını yemek istemiyorsan sen de zoruna gitmemiş gibi davran

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom II

Tüm modelleri olduğundan 1 lira pahalı yazmışsınız.

Sonuna 99 ekleyerek yapılan satış hilesini bizim için kaldırmışlar işte. Sorun ne?

• Memlekette telefonu olmayan bir tek kişi yokken, insanlar bu vergileri protesto etmek için 6 ay telefon almasalar, telefon satıcılarını inim inim inletseler, milleti vergiyle soymaya çalışan devlete dersini verseler o vergiler eşşekler gibi düşer. Ama bunu yapacak vatandaşı ara ki bulasın.

• bence beklenenden cok ucuz herzman bin kusur tl fark vardi zaten abd ile tr arasindaki fiyatlarda ben acikcasi vergilerle en ucuz iphonun 4k dan baslayacagini dusunuyordum

• O fiyata herkes sıraya girer hocam ;P Amma pahalı telefon gereksiz pahalılık bence

• Tek böbrek neyinize yetmiyor?

• Hamdolsun çok iyiyiz maşallah elhamdülilah helal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu millet her türlü gider o sıraya girer, 4bin küsürü verir, o telefonuda alır, çünkü halkımız yıllardır alıştırıldı bu günlere,
    araba alıyorsun, 1 devlete 1 sana, telefon mu alıyorsun bir tanede devlete, yakıt aynı, ses çıkarmayacaksın, hemen vatan haini olursun,
    çünkü vatanseverlik her türlü vergiye, dayatmaya, ses çıkarmamak demekdir,

eğer gerçekten almayı kafasına koyan ve imkanı olan yurtdışından alsın, yada almasın, dünyanın sonu değil ki!
  • Yengec1907 kullanıcısına yanıt
    Cahil dediğiniz alım tercihi insanların tercihlerine saygı duymazsanız büyük yanlış yaparsınız lütfen kendi iyiliğiniz için lafınızı geri alın.

Ben sonuçta geçen senede 128 gb a ihtiyacım vardı bu senede. Niye daha fazla para verip 256 gb alayım ?

Bana göre indirimdir siz başka birşey algılayabilirsiniz sonuçta benim cebimden daha az çıkacak bir yılda da ihtiyacım iki kat artmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • epsis kullanıcısına yanıt
    Benim demek istediğimi ya anlamıyorsunuz yada kendinize göre algılıyorsunuz ben 64 almıyorum 128 alıyorum ortalama disk miktarı artmış.

Geçen sene ile eşleşen tek model birebir şansa 128 gb o yüzden bana indirim gelmiş zira öyle alırım.

Ancak 64 alan adam alırken bazıları 128 alacak mecbur bazılarıda 32 gb alacak. Onlara görede ya ceplerinden çıkan rakam azalacak yada ortalama disk gb başına ödedikleri para azalacak sonuçta bir yarar var siz yok diyorsunuz garip geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

Cahil dediğiniz alım tercihi insanların tercihlerine saygı duymazsanız büyük yanlış yaparsınız lütfen kendi iyiliğiniz için lafınızı geri alın.

Ben sonuçta geçen senede 128 gb a ihtiyacım vardı bu senede. Niye daha fazla para verip 256 gb alayım ?

Bana göre indirimdir siz başka birşey algılayabilirsiniz sonuçta benim cebimden daha az çıkacak bir yılda da ihtiyacım iki kat artmadı.

hocam neyini anlamiyorsunuz ? Fiyatlar artmadi hocam fiyatlar artmadi. apple fiyatlari ayni hala sadece turkiyedeki VERGILER artti bu sene o yuzden SADECE TURKIYEDEKI fiyatlar artti. apple size ayni paraya daha yuksek hafiza kiyagi gecmis olay bu. Amerikan bi markayi turkiye fiyatlarina gore kiyasmalaniz cahillik kismi oluyor. apple almiyor sizden fazladan para devlet aliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 7 Ekim 2016; 13:55:03 >

• Yengec1907 kullanıcısına yanıt
    Ya yine anlamadınız vergi filan disk arttırımına geldiği için fiyat artmadı gibi birşey oldu bugün açıklandı en ucuz telefon iki kat hafıza ile 32 gb artık ama sadece 100 tl fiyat farkı var. Bana göre bu indirimdir devlet vergi koymuş olabilir ama Apple yaptığı indirimle sineye çekmiştir.

Keza iPhone 6 Plus 128 GB geçen sene 4300 tl İken bu sene aynısının yenisi 4150 tl yani 150 tl satış fiyatında indirim var cahillik kelimesini yine geri almanızı istiyorum yoksa art niyetli olduğunuzu düşünüyorum.

Üstüne bende anlamamışım derseniz kabuldür.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.