Şimdi Ara

iPhone 7’nin Türkiye fiyatı belli oldu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

hepsiburada da satışa çıkmış:3489 lira

yani 1547 lira yı götürüyor birileri aga.

apple la alakalı değil türkiyedeki fiyatlar.apple 649 dolarına bakar sadece.

normal yönetilen bir ülkede i7 2000 lira olmalıydı.ama bizde birileri oturduğu yerden malı götürüyor.üretme yok.vergilerin nereye gittiği muamma.

zaten dolar artmış durumda.ama maaşlar dolara bağlı değil.lira zayıflıyor.dolarla yani 3 le çarpıyorsun.orda güme gidiyorsun.üzerine vergi nedir aga.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3arbar -- 7 Ekim 2016; 14:34:44 >
  • Turkcell iPhone fiyatı belli olmuş : (3199₺)

https://m.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/iphone-7-32-gb?utm_source=newsletter&utm_medium=DCemail&utm_content=bireysel&utm_campaign=iPhone7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yalan söyleyeyim ben 3500-3600 bekliyordum en düşük modeli. İndirim var gibi.
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum

Eğer turkcell bu fiyata veriyorsa demekki cihazı applestoreden havale ile alırsak 3100tl edecek.

Yada turkcell sarı kutu 100tl indirim ile 3100tl alacaksın.

Applestore havale fiyatı belli oldu 3100tl

3500tl ye alanlara 🌂

• elimde 32 ve 128 gb i7 modelleri vardır. dileyenler mesaj atabilirler. ürünler kutusunda açılmamıştır. abd apple store dan faturalı olarak verilebilir.
  • turkcell 3199a satıyorsa .
    apple store 3149tl ye çıkaracak demekki

6s plus 32gb 3149tl çünkü.

havale 3023tl ye gelir.
  • ilgilenenlere

SATILIK

Iphone 7 128GB mat siyah kapalı kutu
    3000 tl
    iletişim no = 0 532 135 32 44
    ANKARA/Çankaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Cahil dediğiniz alım tercihi insanların tercihlerine saygı duymazsanız büyük yanlış yaparsınız lütfen kendi iyiliğiniz için lafınızı geri alın.

Ben sonuçta geçen senede 128 gb a ihtiyacım vardı bu senede. Niye daha fazla para verip 256 gb alayım ?

Bana göre indirimdir siz başka birşey algılayabilirsiniz sonuçta benim cebimden daha az çıkacak bir yılda da ihtiyacım iki kat artmadı.

Aslında ikiniz de doğru şeyler söylüyorsunuz. Biriniz eş değer hafızalı yeni modelin daha ucuz olduğunu söylüyor. Doğru.
    Biriniz bu yıl çıkan en yüksek hafızalı modelin geçen yılki en yüksek hafızalı modelden daha pahali olduğunu söylüyor. Bu da doğru.
    Apple bu fiyat politikası ile bile insanları etkisi altına almayi başarıyor ben de buna şaşırıyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 11 Ekim 2016; 20:11:13 >

• Her yıl olduğu gibi İphone 7 için de bu yıl çıkacak haberler:

-- Çin'de bir ergen, iphone alınmadığı için evden kaçıp organ mafyasının eline düştü

-- USA/Texas'da Alexis isimli genç kız iphone 7 için bekaretini ebay'de satılığa çıkardı

-- iphone 7'de inanılmaz üretim hatası!! Arka cebinize koymayın

-- kaç tane iphone 7 bir AK47 mermisini durdurabilir tıkla&izle (78 milyon hit)

-- internetten 500 liraya iphone 7 sipariş etti, soda şişesi yolladılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.