Şimdi Ara

iPhone 7’nin Türkiye fiyatı belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
4.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vergisiz 2500 TL ye gelen bir telefon vergi ile 4000 TL buluyor. Çoğu insanlar bunun farkına varmak istemiyor istemediği gibi de Apple firmasını suçluyor. Vergi sistemlerinden haberleri var ama duymamazlıktan geliyorlar Benzin olmuş 4.70. Birde bavul ticareti yapanlardan satın alanlar var adam 3.400 e satıyor 350 lira da pasaport parası ver adama kullanmak için birde 150 TL 3.900 oldu fiyatı eeee ne anladım bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatimi ipad ler cekti america ile türkiye arasinda 400-500 tl oynuyor telefonlarda 1200-1300 civarinda fark var seninle bnm aramda kocaman bi fark var şarkisi bunun üzetine yazilmiş sanirim ayrica daha fiyat aciklanmadi sallamayinn..

• Beğeni butonuna engel mi var arkadaşlar ne yapsam yorumları beğenemedim.

• Arkadaş doğru söylemiş, bu ülkede boykot kültürü gelişmedikçe koygitsin kültürü gelişir. Nasıl olsa şikayet edilen konu ile şikayet edenin kendisinin bile bir tavrı, duruşu yok ki. Tek farkı onun o kadar parayı o ürüne verebilecek gücünün olmaması. Yoksa ayponda %50 vergi ödüyorsun da, 800 tl'ye aldığın telefonda %50 vergi ödemiyor musun? Tek sorun ayponun fazla pahalı olmasından dolayı bu vergilerin göze batması.

Alma arkadaşım, çok batıyorsa sana bu vergiler alma o zaman. Uygun zaman kollamayı bırak, durumun uygun olsa bile alma.

Alıyorsan da konuşma o zaman vergi şöyle de böyle de diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

türkiyeden alan salaktır net

herkesin yurt dışana çıkma ya da çıkan bir arkadaşı eşi dostu yok... yaptığınız yorum ayıp. bende çıkıp şunu desem hoş mu 300-500 için garantisi eksik telefon alan salak desem hoş mu olur ayıp parası olan alır sana ne

Iphone 7 USA 32 gb fiyatı 649 Dolar. Şu anki kur ile 1925 lira yapıyor. TR satış fiyatına göre 1325 lira fark yapıyor.

Iphone 7 İngiltere 32 gb fiyatı 599 pound. Şu anki kur ile 2335 lira yapıyor. TR satış fiyatına göre 915 lira fark yapıyor.

Diper avrupa fiyatları ile yine en az 800 liralık fark var. Ve de Avrupadan alınan telefonlar apple türkiye garantisi içinde sayılıyor 1 yıl. Kusura bakmayın ama ortaya bi tepki koymak lazım. Bizim ülkenin insanları enayimi ki daha az kazanıp telefona elektroniğe daha fazla ödüyor.

• Yuhh be Allah Belanızı versin Bu nedir ya...Vergiler bak hele ..hepsi haram zıkkım olsun...Yeter artık ya ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber beğeni butonunu kaldırdıktan sonra şimdide mesutçevikin saçma haberlerine tepki koyanların üyelik bilgilerini başkalarına dağıtıyor sanırım yada kendileri kurcalıyor profilimde metermen diye biri çıkıyor yorum beğenemiyorum amacınız nedir sizin.
  • Haydi Apple kötü fiyatlar uçuk.

Ee sıfır arabalar ucuz mu ? Ev fiyatları makul mu ?

Celladına aşık bir toplum
  • iphone 6s 128 GB 3899 TL'den çıkarken, iphone 7 128GB 3650TL'den çıkıyor. Sorun 16GB'ın yerine gelen, 32GB versiyonun fiyatına zam yapılması.

Kapasitelere göre çıkış fiyatları

iPhone 6s - iPhone 7

iPhone 6s 16 GB fiyatı: 3099 TL - iPhone 7 32GB – 3250TL

iPhone 6s 64 GB fiyatı: 3499 TL - iPhone 7 128GB – 3650TL

iPhone 6s 128 GB fiyatı: 3899 TL - iPhone 7 256GB – 4050TL

iPhone 6s Plus - iPhone 7 Plus

iPhone 6s Plus 16 GB fiyatı: 3499 TL - iPhone 7 Plus 32GB – 3800TL

iPhone 6s Plus 64 GB fiyatı: 3899 TL - iPhone 7 Plus 128GB – 4200TL

iPhone 6s Plus 128 GB fiyatı: 4299 TL - iPhone 7 Plus 256GB – 4600TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 29 Eylül 2016; 16:45:15 >
  • 50$ komisyonla İphone 7 plus 128 gb jet black arayan bir karakter vardı DH' de El değmemiş olsun kayıt bana ait diye de not düşmüştü aklınca Fıstık alıp para ile başka bir yere gitmeye gerek yok üyesi bile ilginç buranın.

• neden bu fiyatlar ...99 ile bitmiyor... yoksa elma artık 1 liramıza da mı göz dikti.

• 7 plus 128 gb düşünüyorum ama çok para be 3 tane xiomi mi5 parası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son aldığım 0 telefon 2008 yılında HP 614c, ondan sonra hep 2.el telefonlar kullandım. Son telefonum Samsung note 2, iphone 6 almaya karar verdim olmadı, derken 6s o da olmadı.Artık 7 plus 256GB almanın zamanı geldi tabiki 4500-5000TL vererek buradan değil 2700TL gibi bir fiyatla Amerika'dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: Mazzini

Donanımhaber beğeni butonunu kaldırdıktan sonra şimdide mesutçevikin saçma haberlerine tepki koyanların üyelik bilgilerini başkalarına dağıtıyor sanırım yada kendileri kurcalıyor profilimde metermen diye biri çıkıyor yorum beğenemiyorum amacınız nedir sizin.

PM den birisi küfretmiş . ben de şikayet ettim . ikinci el ilanımı silmişler dakikası için de Forum.çalışıyor

2 tane laptop iki tane telefonda denedim yok olmuyor ilk defa kendi profilimde metermen diye başka birinin profili göründü beğeni falan yapamıyorum hala sanki birileri girip üyelik bilgilerimle oynamış gibi. Sıkını yaratmaya başladı artık bu site.

• Sakaydi gercek oldu

Artik gercekten araba parasi

Hem de Turkiyede araba parasi

• Fiyatlar korkunç pahalı.Suistimal derecesinde vergi payı ve kalemleri ne yapsak bilemedim.
  • Arkadaşlar elimde Iphone 7 32 ve 128 gb mat siyah ve gümüş renkleri mevcut. Almak isteyenler pm atabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

iphone 6s 128 GB 3899 TL'den çıkarken, iphone 7 128GB 3650TL'den çıkıyor. Sorun 16GB'ın yerine gelen, 32GB versiyonun fiyatına zam yapılması.

Kapasitelere göre çıkış fiyatları

iPhone 6s - iPhone 7

iPhone 6s 16 GB fiyatı: 3099 TL - iPhone 7 32GB – 3250TL

iPhone 6s 64 GB fiyatı: 3499 TL - iPhone 7 128GB – 3650TL

iPhone 6s 128 GB fiyatı: 3899 TL - iPhone 7 256GB – 4050TL

iPhone 6s Plus - iPhone 7 Plus

iPhone 6s Plus 16 GB fiyatı: 3499 TL - iPhone 7 Plus 32GB – 3800TL

iPhone 6s Plus 64 GB fiyatı: 3899 TL - iPhone 7 Plus 128GB – 4200TL

iPhone 6s Plus 128 GB fiyatı: 4299 TL - iPhone 7 Plus 256GB – 4600TL

kardeşim bunun kapasiteyle alakası yok apple fiyatları geçen yılla aynı tuttu sadece binen vergi ve kur

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

türkiyeden alan salaktır net

herkesin yurt dışana çıkma ya da çıkan bir arkadaşı eşi dostu yok... yaptığınız yorum ayıp. bende çıkıp şunu desem hoş mu 300-500 için garantisi eksik telefon alan salak desem hoş mu olur ayıp parası olan alır sana ne

garantisi eksik değil tüm apple telefonları apple türkiye tarafından garantisi vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

quote:

Orijinalden alıntı: Doom II

Tüm modelleri olduğundan 1 lira pahalı yazmışsınız.

Eee ne olmuş yani.

Ne demek ne olmuş 3249 tl üstüne 1 tl ekleyemeyip iphone alamayan insanlar var lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Hocam eğer ironi yapıyorsanız anlatırım ama ciddi ciddi böyle diyorsanız tüm işiniz editörü kötülemek kusura bakmayın.Tr nin oluşumu böyle fiyatlar hem 19,99 999.99 falan filan ama bir kuruşu hiç geri veren görmedim daha neden çünkü devletimiz SOYGUNCU ve de HIRSIZ!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.