Şimdi Ara

iPhone 7’nin Türkiye fiyatı belli oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
4.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _WaMpire_

Evet ülkemizin acı gerçekleri yazının sonundaki paragrafta. %50 vergi ne demektir arkadaş! Burada 2 telefon alabileceğimize o vergi yüzünden bir tanesi almak zorlaşıyor. Herkes Samsung, Iphone kullanabilecekken şimdi gerçekten durumu iyi olan ya da telefon almayı yaşam standardından daha üstte tutan insanlar alıyor.

Aynı durum arabalar içinde geçerli. Gerçekten insanları anlayamıyorum kimsenin mi zoruna gitmiyor bu durum arkadaş. Herkes mi OK? 4000 TL bir telefon ya, 2000 olacak olan telefon 4000TL. Her yerden geçiriyorlar ne güzel anasını satayım...

Ah ahh ben de bunu anlamıyorum, insanlar sanki ...mek için dünden razılar. Karşı çıkıp sesini yükseltsen vatan hainliğine kadar kovalarlar seni.

Ülkenin eğitim seviyesi, refah seviyesi, insan kalitesi vs... herşey dipte... Şimdi sivrinin biri çıkar beğenmiyorsan git başka yerde yaşa der, çünkü o olmayan beyinleri ancak böyle aciz cümleleri kurabilmeye yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leventtr

Sadece telefon degilki herseyde çok yüksek vergıler var yakında soludugumuz havadan bile vergi alırlarsa şaşırmıycam arabada da aynı benzin deseniz oyle ama bizim millete müstehak arkadaş kimse gıkını çıkarmıyo bu ülkede benzinin litresi 10 tl olsun yine kimseden ses çıkmaz

Ben vergi/benzin için sokağa çıkan kimseyi görmedim son 3.5 yılda

Cihaz türkiye'ye 100$ ucuz girseydi , 3/5 taksit kampanyası olsaydı yine ses çıkmayacaktı.

Adamın arabası var ... üstelik benzinli ve neden 10 TL olunca ses çıkarsın ki ? Bunu zaten biliyordur.

Burada dolar 2.72 TL oldu ülke batıyor , kriz çıkacak haberi yapılıyordu ( Sadece konu da üyeler ban yedi o kadar )

Ülkemizde vergiler yüksek , asgari ücret düşük ve İPHONE 7 herşekilde alıcı bulacak.

Ülke halkını değil de, İP7 'ye 3500/4500 TL verenleri eleştirin diyeceğim bu da yanlış bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blue7

quote:

Orijinalden alıntı: _WaMpire_

Evet ülkemizin acı gerçekleri yazının sonundaki paragrafta. %50 vergi ne demektir arkadaş! Burada 2 telefon alabileceğimize o vergi yüzünden bir tanesi almak zorlaşıyor. Herkes Samsung, Iphone kullanabilecekken şimdi gerçekten durumu iyi olan ya da telefon almayı yaşam standardından daha üstte tutan insanlar alıyor.

Aynı durum arabalar içinde geçerli. Gerçekten insanları anlayamıyorum kimsenin mi zoruna gitmiyor bu durum arkadaş. Herkes mi OK? 4000 TL bir telefon ya, 2000 olacak olan telefon 4000TL. Her yerden geçiriyorlar ne güzel anasını satayım...

Ah ahh ben de bunu anlamıyorum, insanlar sanki ...mek için dünden razılar. Karşı çıkıp sesini yükseltsen vatan hainliğine kadar kovalarlar seni.

Ülkenin eğitim seviyesi, refah seviyesi, insan kalitesi vs... herşey dipte... Şimdi sivrinin biri çıkar beğenmiyorsan git başka yerde yaşa der, çünkü o olmayan beyinleri ancak böyle aciz cümleleri kurabilmeye yetiyor.

Git başka yaşa derken " daha ucuz ip7 alman için " söylüyorlar.

...... ile küfürlü (argo) ifadeye de hiç gerek yok

DH ve adminler tabi bunu görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

türkiyeden alan salaktır net

Habu edepsiz insana da bu isanın yazdığı yoruma artı basana da yuh diyorum.. artık internet ortamı diye insanlara alenen hakaret etme hakkını nereden buluyorsunuz? ergen klavye şövalyeliği böyle olsa gerek. gerçek dünyada ezilip büzülüp gelip burada millete alenen hakret ederek olmayan egonuzu tatmin ediyorsunuz. Ayıptır sizede bu ahlaksız hakaret içeren mesajı burada tutanada yuh diyorum. ne edep kaldı ne ahlak.. gelecek nesilden hiçbir beklentim yok bunun gibiler yüzünden..

Adam yazdığında çok haklı.

Bir arkadaşım iphone6'sını 7 ile değiştirmek istiyordu, 32GB 7'yi 2285TL ye aldım ona Almanyadan. Arada 35TL yi saymazsak tam tamına 1000TL fark var

• Alınan vergiler 100*1,18*1,25*1,07=157,825 yani %57,825 vergi. Iphone 7 nin VERGİSİZ FİYATI 3250/1,57825=2059,2428 TL. Dolar Bazında 2059,2428/2,9999 = 686,43 Dolar vergisiz fiyatı. ABD satış fiyatı 649 dolar.

• Bu parayı vermek için telefonda hava yastığı olması lazım yere düşse içim gider

• almanya da vw marka araca gelir seviyesi orta ve düşük olan insanlar biniyor. fransa peugeot marka raç için işçi arabası diyorlar 208 mıdeli 10k euro. yani 2000 euro maaşla çalışan bir işçinşn 5 aylık maaşı. bizde 50k tl yani 2000 lira maaşla çalışan işçinin 25 aylık maaşı. neyse paradı olana Allah daha çok versin istediği telefonu da aldın arabaya da binsin. bizdeki sorun üsteki adamları yani zenginleri yakalamak için (ki bu yakalama parasal anlamda değil görüntü anlamında) halkımız borçlandıkça borçlanıyor. 9 ay taksitle tatile gidip bi sonraki tatile kadar borcunu ödüyor. telefonu faturaya ek alıyor borç bitene kadar üzerine 3 yeni model çıkıyor. son model araba alıp 100 bin lira veriyor sonra benzinden kısayım diye tüp taktırıyo. saymakla bitmez bu örnekler. Allah halkımıza önce akıl fikir sonra da bol kazançlar nasip etsin. saygılarımla

• Yazık ya şu paralara. Ülkemizin ne kadar fakir olduğunun göstergesi resmen. Adamlar bu telefonu asgari ücretlerinin yarısı fiyatına alırken biz ise 3 katına alıyoruz. Aradaki alım gücü farkı 6 kat be kardeşim. Ölmüşüz ağlayanımız yok.

• Bulgaristan-Varna Gidis Donus ucak bileti 400 lira + 1 hafta tatil masrafi = 1000 lira

İphone 7 bulgaristan fiyati 2500 TL +1000 lira = Turkiye fiyati, gidin bir hafta tatilinizide yapin gelin derim.

• Bi başlıkta millet aç yazılır. Bi başlıkta bu fiyatlar çok yüksek yazılır. Peki bu kadar iphone kime satılıyor yav. Bu telefonları alan kim acaba? Ya fiyatlar çok değil ya millet çok zengin.
  • Yorum yapmıyorum durum her açıdan işler acısı...

• Başka bir ülkeye gidip almak çok mantıklı. Hem gezmiş oluyorsunuz hemde telefonu alıyorsunuz aynı para

• quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

İnsanımızın anlamadığı şu;

Devlet bizim iPhone almamızı istemediği için öküz gibi zam koyuyor zaten, herkes iPhone alsın da ithalat açığı fırlasın istemiyor.

Param olsa acımadan iPhone 7 Plus 128 GB alıcam ama para yok

bence yanılıyorsunuz... ben açıkçası nası olsa herkes alıcak paşa paşa diye bu kadar doldurduklarını düşünüyorum çünkü o mal satıldığında hem ithalat vergisi hemde satışından yahu her telefondan 1500-2000 tl kar edilse bu telefondan milyonlarca satılıcak parayı sen düşün

• Çok üzücü fiyatlar yazik

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

quote:

herkesin yurt dışana çıkma ya da çıkan bir arkadaşı eşi dostu yok... yaptığınız yorum ayıp. bende çıkıp şunu desem hoş mu 300-500 için garantisi eksik telefon alan salak desem hoş mu olur ayıp parası olan alır sana ne

türkiyeden bir telefon alıcağıma gider yurt dısından ucak biletimi alırım aradakı fark yine cebimde kalır yapmayın allah aşkına ben bu elımdeki telefonu aldıgımda 1.200 tl civari daha ucuza aldım yurt dısından ve kusura bakmayın telefona bu kadar vergi verilmez cok destekleyisanız vestel alabılırsınız

• gun kullanıcısına yanıt
    Kendi kendini bitirdin be kardeşim o 6 "S" plus bu ise 7 plus apple dan nefret ederim ama bildiğim kadarıyla s serisinde daha çok geçiriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam tarihte açıklandı 7si ön sipariş 13ü 14 ekime bağlayan gece de satış...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

quote:

herkesin yurt dışana çıkma ya da çıkan bir arkadaşı eşi dostu yok... yaptığınız yorum ayıp. bende çıkıp şunu desem hoş mu 300-500 için garantisi eksik telefon alan salak desem hoş mu olur ayıp parası olan alır sana ne

türkiyeden bir telefon alıcağıma gider yurt dısından ucak biletimi alırım aradakı fark yine cebimde kalır yapmayın allah aşkına ben bu elımdeki telefonu aldıgımda 1.200 tl civari daha ucuza aldım yurt dısından ve kusura bakmayın telefona bu kadar vergi verilmez cok destekleyisanız vestel alabılırsınız

Ne kadar boş yaptığının farkında mısın? , herkes senin sahip olduğun imkânlara sahip olmayabilir. Yaptığın yorum terbiyesizliktir. Daha fazla uzatıp konuyu kirletme lütfen.

• Satiyorlarsa su yunan adalarina gidip almak lazim.. En kolayi oyle olur sanirsam. Var mi bilgisi olan?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeni gemicikler için para toplamamız gerekiyor. hadi bakalım iphone 7 sırasına...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.