Şimdi Ara

iPhone 7’nin Türkiye fiyatı belli oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
4.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıbrısta okuyorum şuan türkiyedeyim. 5 ekimde gidicem alıcam bakalım kaç parayla girmiş kıbrısa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proph kullanıcısına yanıt
    Ayrıca günü birlik yurt dışına çık al gel muhabbetine uyuz oluyorum. Bizim insanımız çok çakal sanıyor kendini bunun uçak bileti var gidiş geliş yurt dışına çıkmak için havaalanına gitme yol parası var e insansın acıkıyorsun susuyorsun yemeği suyu içeçeği harcaması var. Birde bunları hesaba katmayıp uyguna geliyor diyerek savunanlar varya kıl oluyorum. Çekeceğin yol eziyeti de var e hadi uçağı kaçırdın tekrar bilet al bilet yoksa otelde kal otel parası bir telefon için bunları yaşayana şaşarım ve onun aklından fazlasıyla şaşarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

türkiyeden alan salaktır net

herkesin yurt dışana çıkma ya da çıkan bir arkadaşı eşi dostu yok... yaptığınız yorum ayıp. bende çıkıp şunu desem hoş mu 300-500 için garantisi eksik telefon alan salak desem hoş mu olur ayıp parası olan alır sana ne

türkiyeden bir telefon alıcağıma gider yurt dısından ucak biletimi alırım aradakı fark yine cebimde kalır yapmayın allah aşkına ben bu elımdeki telefonu aldıgımda 1.200 tl civari daha ucuza aldım yurt dısından ve kusura bakmayın telefona bu kadar vergi verilmez cok destekleyisanız vestel alabılırsınız

usta ben de fazla para ödemekten tabi ki hoşnut değilim, ben galericiyim zaten sene de tonla vergi ödemekten yorulmuşum, benim sitemim bizi doğrudan salak yerine koyman üslubun hoş değil. Dediğim gibi herkesin yurt dışında bir eşi dostu yok...

• Parası olan alır.

Alamayan içinde dünyanın sonu değildir. Boşa laf kalabalığı yapmaya gerek yok.

Ha vergiyi tartışıyorsak büyük şirketler baskı yapmadığı ve üretmediği sürece sana bana müstahak...

Türkiye vatandaşından aldığı vergilerle ayaktadır. Sadece tüketme ile yaşamaya devam ettiğimiz sürece bu düzen böyle devam edecektir.

• ülkenin çoğu asgari ücret ile geçim derdindeyken zor bu fiyatlarla. ama yine insanimiz nasıl oluyorsa almanin yolunu buluyor. taksit olayı gelseydi kesin satışlarda artış olurdu. yeter ki şu paranızı operatör denen o yamyama kaptirmayin. hepsi çok şerefsiz aşırı şerefsiz şu operatorler

• ozceli kullanıcısına yanıt
    Bu düzende çok fazla gitmez..
    Millet aldığı herşeye fahiş vergi ödeye ödeye parasız kaldı..
    Böyle olunca modern veresiye kredi kartlarına yöneldi olmayan parayı harcayıp borçlandı..
    Yakında tüketim siyasetide patlar..
    Vatandaşta beş kuruş para yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: iGuun

ülkenin çoğu asgari ücret ile geçim derdindeyken zor bu fiyatlarla. ama yine insanimiz nasıl oluyorsa almanin yolunu buluyor. taksit olayı gelseydi kesin satışlarda artış olurdu. yeter ki şu paranızı operatör denen o yamyama kaptirmayin. hepsi çok şerefsiz aşırı şerefsiz şu operatorler

Devlet bir taraftan operatörler bir tarafdan vatandaşın cebinde beş kuruş bırakmadan rağbet gösterdiği herşeyde fırsatçılık yapıyor..
    Bu memlekette bir elektronik cihazı bile sevmenizi bile menfaata çeviriyor devlet ve firmalar..
    Vatandaş düşmüş bir cendereye gelen vuruyor giden vuruyor valla

• Bu telefonu alacağıma 3 tane xiaomi alırım, bu ne la??
  • 3'te 1 fiyatına xiaomi mi5, vivo xplay 5, oneplus 3 almak varken ayfon almak. ne bilim biraz saçmalık gibi.

yahu abd de sanırım 770 dolar en düşük modeli. yani kendi para birimlerinden 770 verecek abdliler.

sen ise tam 3250 birim vereceksin ülkende.

kaldı ki abd de amelelik yapsan ayda rahat 1500 dolar getirin olur.

türkiyede ise 3 aylık amele maaşı.

rahatsızsınız olm siz. hiç tayyip erdoğanda, ekonomide falan kusur bulmayın. adam haklı size az maaş vermekte
  • Ben acikcasi 6s 32gb almayi planliyorum 2750tl yine pahali ama alinabilir seviyelerde yine ayni sekilde 7 falan almayi dusunem kulaklik cikisi olmadigi icin aux a bile baglayamiyorsun bluetooth uzerinden oluyor anca aparat lazim bide kim ugrasicak onu tasimaklan kaybolsa falan ugras dur

• Her sene aynı muhabbet; ''olm çok pahalı, telefon çöp, o paraya değmez...'' sonra bir bakıyoruz herkesin elinde iPhone.

İyi Forumlar
  • 8s Plus 6000 TL olur artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden bakılırsa bakılsın herşey dahil, 300-350₺ pahalı satılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu memlekette yaşıyorsan vergini vereceksin arkadaş ama bu verginin vergisi trt bandrolü saçmalıkları de tam bir soygun haraç gereksiz, ha bir de fiyatın ülkemizde aşırı yükselmesi de dövizle ilgili malesef saçma yorum yapmasın kimse

• Özellikle 6s ten 7 ye geçecek olanları tebrik ederim. Baya zengin olmalılar

• oh oh güzel...

• almayın ölmezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Apple uygulama magazasina bakin sif surum yukseltmeye zorunda kilmak icin uygulamalar ios 8 - 9 la yaziliyor adam belki memnun ios 7 ile bu zorlama niye?

Androidte alternatif cok ayrica iphone gibi illede surum yukselt demiyor custom romlarda cabasi.

Bu nedenle android telefon

millette iphoneu savunurken her ios güncellemeyi alıyor diye savunuyor. oysaki her güncellemede resmen telefonun içine ediyor apple. zorlamak içinde haliyle uygulamaları en yeni iosa şart koşuyorki güncellemek zorunda kalasın diye. güncelleyincede olan biten belli. ah telefon kasıyor vah telefon kasıyor hadi yeni iphoneu alalım.

bide şu inceleme videosu çekenlerin tavrına uyuz oluyorum. telefonu inceliyorlar ama hala saf gibi "apple neden kasayı az bişey kalınlaştırıp daha büyük batarya koymuyor anlamış değilim" diyorlar. ulan daha büyük batarya koyarsa apple, Allah muhafaza sen onu 1 yıl fazla kullanırsın yeni iphone u almazsın. ölsün gitsinki bataryan kassın ıkınsınki telefonun yeni iphoneu al.

niye bukadar nefretle yazıyorum çünkü ios ugyulama geliştirmek için iphone almam lazım parada var ama insanı bukadar enayi yerine koyan firmadan almakta istemiyorum. ios 12 getirecekler hiçbir özelliği olmayan. bu canavar gibi iphone 7 ler biranda iphone 3g ye dönecek.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Ayni dusuncedeyiz musteri menfatini dusunse guncellemeden geri donusu komple kapatmazdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suraya aralara eklenebilecek bir vergi varsa eklensin aralarda bosluklar var.

%25 ÖTV, %18 KDV, %7 TRT bandrolü %50 yi asmis durumda

Bazi secilmis bakanlar arada cikip konusma yaparlar ya olay olur onlar gibi soyleyeyim.

3 Ay para biriktirilip alinabilir.

Bu fiyata cok pahali yaa alinmaz diyen olursa gitsin kendisini 3. kopruden atsin ilk atlayan kisi diye manset haber olur.

Her defasinda soylerim
    Bir ulkenin kaderini kendi toplumu belirler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.