Bildirim
iphone 7, operatör isminin altında beyaz nokta
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şimdiye kadar hiç karşılaşmadım öyle bişeyle ama mail uygulaması ile alakalı sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değil hocam tüm sayfalarda aynı nokta beliriyor -
Hep aynı yerdemi duruyor sayfa değiştirince ve mesela safariye girdiğinizde yine çıkıyor mu o nokta ?quote:
Orijinalden alıntı: biyolojiogretmeni
değil hocam tüm sayfalarda aynı nokta beliriyor
aynen nereye girilirse sürekli kalıyorquote:
Orijinalden alıntı: Melih Albayrak
Hep aynı yerdemi duruyor sayfa değiştirince ve mesela safariye girdiğinizde yine çıkıyor mu o nokta ?
Alıntıları Göster -
Ekran görüntüsü aldığınızda göründüğü için güzel en azından donanımsal bir sorun yok. Cihazın yedeğini itunes ile alıp sıfırlamayı deneyin.quote:
aynen nereye girilirse sürekli kalıyor
Alıntıları Göster
en kötü öyle yapıcam. Telefonu kapatıp açtığımda tekrar geliyorquote:
Orijinalden alıntı: Melih Albayrak
Ekran görüntüsü aldığınızda göründüğü için güzel en azından donanımsal bir sorun yok. Cihazın yedeğini itunes ile alıp sıfırlamayı deneyin.
Alıntıları Göster -
Yedek alıp sıfırlayın. Yedeğiniz olacağı için boşu boşuna kurulumla falan uğraşmazsınız.quote:
en kötü öyle yapıcam. Telefonu kapatıp açtığımda tekrar geliyor
Alıntıları Göster -
sorunun nedeni assistive touch ı açmışsınız keşke biraz araştırsaydınız
https://www.reddit.com/r/iphone/comments/7s61o6/what_is_this_white_dot_top_left_of_screen_always/ -
İphone kullanıcısı mısınız bilmiyorum ama tahminim tüm iphone kullanıcıları assistive touch'un paylaştığım resimdeki beyaz nokta olmadığını bilir.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Data
sorunun nedeni assistive touch ı açmışsınız keşke biraz araştırsaydınız
https://www.reddit.com/r/iphone/comments/7s61o6/what_is_this_white_dot_top_left_of_screen_always/
Assistive Touch :
Burada paylaşım yapmadan önce aynen sizin de söylediğiniz gibi araştırdım ve paylaştığınız sayfayı gördüm fakat paylaşımını yaptığınız sayfadaki yorumları okuduysanız veya en azından google translate e çevirisini yaptırtsaydınız genelde oradakilerin de ilk defa gördüklerini yazdıklarını görürdünüz. Bazıları yeniden başlatınca sorun çözüldü yazmışlar ben de o yüzden yukarıda yeniden başlatınca geçmedi yazdım.
sorunu İphone u sıfırlayıp yedekten yükleyerek hallettim. Sanırım çok fazla karşılaşılmayan bir "bug"
İlginiz için teşekkürler & iyi akşamlar
-
ilk iphone dan beri iphone kullanıyordum fakat artık bir albenisi olmadığı için bıraktım fakat biliyorum
eğer okuduysanız assistive touch açık değilse reboot edin cihazı yazmışlar apple ın kendi forumunda bile bunun assistive touch tan kaynaklandığı yazılmış ve bunun iOS 11.2'den önceki sürümler için bilinen bir bug olduğundan bahsedilmiş reddit sayfasında telefonunuzu güncelleyin güncelse ana ekran dizilimini sıfırlayın en kötü ihtimalle sıfırlayın cihazı reboot işe yaramadıysa bu tür problemler ios'u bırakma sebeplerimden biriydi render motoruyla alakalı bir sıkıntı gibi gözüküyor kaç kere mesajla gönderilen emojiler yüzünden kullanılmaz hale geldi apple hala düzeltmeye çalışmıyor
https://discussions.apple.com/thread/5130548
Edit: sorunun çözüldüğüne sevindim en azından yedeğiniz varmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 18 Ağustos 2018; 22:12:24 >
-
Tartışmanın manası yok bence sorun sistemde olan sıradan, çoğu kullanıcının alıştığı saçma sapan buglardan birisi. İos artık dediğiniz gibi değerini kaybetti.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Data
ilk iphone dan beri iphone kullanıyordum fakat artık bir albenisi olmadığı için bıraktım fakat biliyorum
eğer okuduysanız assistive touch açık değilse reboot edin cihazı yazmışlar apple ın kendi forumunda bile bunun assistive touch tan kaynaklandığı yazılmış ve bunun iOS 11.2'den önceki sürümler için bilinen bir bug olduğundan bahsedilmiş reddit sayfasında telefonunuzu güncelleyin güncelse ana ekran dizilimini sıfırlayın en kötü ihtimalle sıfırlayın cihazı reboot işe yaramadıysa bu tür problemler ios'u bırakma sebeplerimden biriydi render motoruyla alakalı bir sıkıntı gibi gözüküyor kaç kere mesajla gönderilen emojiler yüzünden kullanılmaz hale geldi apple hala düzeltmeye çalışmıyor
https://discussions.apple.com/thread/5130548
Edit: sorunun çözüldüğüne sevindim en azından yedeğiniz varmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X