Şimdi Ara

İPhone 7 Plus Pil değişimi Ankara da hangi yetkili servis? Garanti bitti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, iPhone 7 Plus 32gb telefonumun pili 79 a düşünce servis diye uyarı verdi, 4 seneyi geçti sanırım alalı ilk çıktığında almıştım.
    Orjinal mi taktırsam, yan sanayi mi kesin karar vermedim ama orjinal 319 TL diyor internette.
    Orjinal taktırırsam Ankara da hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz, bir de telefonu götürdüğümüzde hemen orda değiştirip verirler mi yoksa telefon bir kaç gün kalıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba benim cihaz da 7 sadece bende bakıyorum iki gündür orjinal btarya diye birşey yok önce onu söyleyim.

iki firmaya mail attım bilgi için dönüş yapmadılar.
    ama en önemlisi şu bataryayı sökmek için açtıklarında su geçirmezlik bantı iptal oluyor yeni bataryayı taktıktan sonra bunu takıyorlar mı ?
    istanbul da bir firma takıyor videolarında gördüm ama diğer servislerin videolarında bataryadan sonra direk montaj yapıyorlar.

eğer sende öğrenirsen burada bilgi paylaşırsan sevinirim.
  • Başarı, KVK, Genpa hepsi takıyor diye biliyorum. Ankarada değilim ama orjinal takılmasını tavsiye ederim. Ve apple la anlaşmalı birime taktır. Diğer firmalar orjinal deseler bile orjinal olması mümkün değil. Çünkü apple ın yedek parça satışı yok. Dediğim firmalar sadece orjinal takabilir. Başarıya 3 hafta önce ip6 verdim yarım saat sonra pili değişmişti. Çok memnun kaldım.

• Teşekkürler.

• Ankara apple servislerini aradım biri 3 gün sürüyor dedi biri bir hafta Ankara daki her yerin kapalı olduğunu kargo ile çalışmakta olduklarını. Cihaz daha önce hiç açılmamışsa su geçirmezlik bandının çekilebileciğini. Garantiyi sorduğumda ise 3 ay dedi yok artık dedim orjinal parça 3 ay nasıl oluyorsa diyince bir kekeledi aa sizinki garanti dışıysa 3-6 ay arası değişiyor diyor saçmalık. Fix planı aradım kendi üretim taze bataryayı üstelik kapının önünde 6 ay garantili 245 tl takıyorlar bence iyi..
  • Bugün Iphone hastanesi ile konuştum orjinal batarya tedarik edebildiklerini ve ücret 230 tl 6 ay parça 1 yıl işçilik garantisi verdiklerini belirtti ama güvenilir mi ? Bilemedim..
  • Ben yetkili servise değiştirttiricem sanırım, bu ay geçsin öbür aya, normale dönmeye başlar sanırım.

• Kaliteli olan var Kadıköy iphone Google yaz Kadıköy iphone gözönünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 17 Mayıs 2020; 14:26:42 >
  • Yan sanayide 150-180'e geliyor ve cihazın pert olma ihtimali var, takan kişi yanında takmazsa belki kamera, ekran vs de çalabilir. Sahte parça ile değiştirilebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.