Şimdi Ara

iPhone 7 plus şarjım çok kötü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni cihaz olunca
    Yedek falan kurunca şarj kendine hemen gelmeyebiliyor. Ama düzelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakasi yok 10.1 beta 4 yüklü şarj halen ayni daha kötü takilmalar halen mevcut ana menü takiliyor şarj daha kötüleşti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deagle100 kullanıcısına yanıt
    Dfu modda tekrar restore et

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

Sürüm yükseltince
    Yeni cihaz olunca
    Yedek falan kurunca şarj kendine hemen gelmeyebiliyor. Ama düzelir.

İnşallah hocam ya

• Daha bismillah be kardeşim telefon çıkalı kaç gün oldu hemen konu açmışsınız şarjım kötü diye. Her yeni sürümün eksikleri oluyor bir sonraki sürümde sorunları çözüyorlar geliştiricilere de zaman verin adamlar bi baksınlar neyin ne oluğunu anlasınlar. Her yerinde sorun çıkabilir telefonun baktın olmuyor iade et al paranı teknoloji size ayak uyduramıyor yani..

• nahsen346 N kullanıcısına yanıt
    Tabii ki..
  • Telefonum hala kendine gelmedi. Bir sürü de verim var ve vaktim yok temiz kurulum yapamıyorum. Akşam şarjdan alıyorum yüzde 20 batarya gidiyor sabaha alarmlardan dolayı. Bir aksilik var bence arkadaşlar yardım bekliyorum hala :(

• Apple in yeni gelen sürümü yüklenirken olmuş galiba hatta konusu açılmıştı.4saate giden batarya 8saate bitmiş demişti konuyu açan kişi.Bu durumda aynı galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

Apple in yeni gelen sürümü yüklenirken olmuş galiba hatta konusu açılmıştı.4saate giden batarya 8saate bitmiş demişti konuyu açan kişi.Bu durumda aynı galiba.

Dediğinizi anlamadım hocam nasıl bir şey o

• quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Apple in yeni gelen sürümü yüklenirken olmuş galiba hatta konusu açılmıştı.4saate giden batarya 8saate bitmiş demişti konuyu açan kişi.Bu durumda aynı galiba.

Yeni sürümden kaynaklanan bir sorun.

• quote:

quote:

quote:

Yeni sürümden kaynaklanan bir sorun.

Aldığımdan beri hocam böyle 10.0.1 ve 10.0.2 sürümlerinde. 10'u hatırlamıyorum nasıldı

• Dfu ile temiz kurulum yaptım, çok çok az düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

yeni telefona geçtiğimde asla yedekten dönmem

kesinlikle sorun oluyor

düzgün çalışanına denk gelmedim

Ben iphone 4s ten beridir sonraki kullandığım tüm telefonlara (5 - 6 plus - 7) her seferinde yedekten yukleme yaptım en ufak bir sorunda yasamadım. Bilmiyorum belki bu işler biraz şans işi de olabilir ama özellikle 6 plus ta apple watch kullanmaya baslamadan önce 2 gun şarjı gidiyordu genelde. suan 7 kullanıyorum sabah 7 de şarjdan alıyorum gece 12 gibi yatarken takıyorum ve taktığımda şarj %10-15 seviyelerinde oluyor. ama tabii 7 de yogun kullanım oldugunda muhtemelen aksam 6-7 gibi biter bu şarj fakat pluslarda yogunda kullanılsa bir gunu cok rahat cıkarmıyorsa bir sorun vardır kesinlikle.
  • Benim plusta bugün şarj %52'ye düştüğünde kullanım 2 saat 40 dakika civarıydı

• Temiz bir kurulum ve tekrar yedekleme ile olmazsa telefonun sorunlu galiba.

• Evet arkadaşlar artık ss ile destekleme zamanım geldi. Sıfırdan dfu moduyla kurulum yaptım. Akşam şarjdan alıp yanıma koydum hiçbir işlem yapmadım telefonla. Ve sabah aldığımda böyleydi
     iPhone 7 plus şarjım çok kötü

• deagle100 kullanıcısına yanıt
    Yatarkende LTE açık mı duruyor? Eğer açıksa çok fazla etkisi var pil tüketimine. 2G moduna alıp hücreseli kapatıp uyumayı deneyin. Konum servislerini ihtiyacınız olmadığı zamanlarda kapatın. Arka planda yenilemeyi de kapatmanızda fayda var. Denemediyseniz bunları yapıp deneme yapın derim gece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peocawe -- 6 Kasım 2016; 8:18:03 >
  • quote:

Evet arkadaşlar artık ss ile destekleme zamanım geldi. Sıfırdan dfu moduyla kurulum yaptım. Akşam şarjdan alıp yanıma koydum hiçbir işlem yapmadım telefonla. Ve sabah aldığımda böyleydi

-LTE'i 3G olarak değiştirin, LTE hem ısınma yapıyor ve pilin ömrünü kısaltıyor hem de her telefon konuşmasında 3G 'e düşüyor çünkü operatörlerimiz VoLTE özelliğine sahip değil yani ses iletimi konusunda 3G'den 4G'e çıkamadık halen, Turkcell dahil.

-Arka Planda çalışan uygulamaları kapatın. Home tuşuna iki kere basıp hepsini yukarı attırın.

-Arka Planda Uygulama Yenile'yi kapatın, her uygulamanın tikini kaldırın.

-Bildirimler'de gereksiz uygulamaların bildirimlerini kapatın.

-Konum Servisleri'nde Her Zaman seçeneği açık olanların hepsini değiştirin Uygulama Açıkken veya Asla ile. Sistem Servisleri'nde gerekli olanların tiki açık kalsın gerisini kapatın.

-iTunes ve App Store ayarında Otomatik Güncellemeleri kapatın.

-iCloud seçeneğinde iCloud Drive'daki gereksiz programların tikini kaldırın, sadece Whatsapp kalsın mesela.

-Apple Watch kullanmıyorsanız Bluetooth'u kapatın.

Yatmadan önce Düşük Güç Modu'nu açıp yatın bakalım aynı problemi gösterecek mi 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: goyus

quote:

Evet arkadaşlar artık ss ile destekleme zamanım geldi. Sıfırdan dfu moduyla kurulum yaptım. Akşam şarjdan alıp yanıma koydum hiçbir işlem yapmadım telefonla. Ve sabah aldığımda böyleydi

-LTE'i 3G olarak değiştirin, LTE hem ısınma yapıyor ve pilin ömrünü kısaltıyor hem de her telefon konuşmasında 3G 'e düşüyor çünkü operatörlerimiz VoLTE özelliğine sahip değil yani ses iletimi konusunda 3G'den 4G'e çıkamadık halen, Turkcell dahil.

-Arka Planda çalışan uygulamaları kapatın. Home tuşuna iki kere basıp hepsini yukarı attırın.

-Arka Planda Uygulama Yenile'yi kapatın, her uygulamanın tikini kaldırın.

-Bildirimler'de gereksiz uygulamaların bildirimlerini kapatın.

-Konum Servisleri'nde Her Zaman seçeneği açık olanların hepsini değiştirin Uygulama Açıkken veya Asla ile. Sistem Servisleri'nde gerekli olanların tiki açık kalsın gerisini kapatın.

-iTunes ve App Store ayarında Otomatik Güncellemeleri kapatın.

-iCloud seçeneğinde iCloud Drive'daki gereksiz programların tikini kaldırın, sadece Whatsapp kalsın mesela.

-Apple Watch kullanmıyorsanız Bluetooth'u kapatın.

Yatmadan önce Düşük Güç Modu'nu açıp yatın bakalım aynı problemi gösterecek mi 😉

Çok sağolun hocam çok güzel öneriler vermişsiniz. Kesinlikle bunlar acayip pil tüketiyor. Gece de tamamen lte de duruyor; ama önceki telefonum da böyleydi bu kadar kötü süre almıyordum 7 plus daha iyi olması gerekirken. Onda da her şey açıktı lte konum servisleri arka planda uygulama yenile falan. Sizce de bir sorun yok mu? Bunları denemem gerekli mi yani

• İphone 7 yeni olduğu için çok daha fazla kullanım verisini applea gönderiyor wifi bulduğunda

Gizlilikten bunu kapatırdan baya bi fark eder
    Bide arkaplanda icloud yedekleride şarj yiyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.