Şimdi Ara

iPhone 7 plus şarjım çok kötü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: galaxyg

İphone 7 yeni olduğu için çok daha fazla kullanım verisini applea gönderiyor wifi bulduğunda

Gizlilikten bunu kapatırdan baya bi fark eder
    Bide arkaplanda icloud yedekleride şarj yiyor

Tanılar ve kullanımda otomatik olarak gönder seçeceğini kapatın dediniz herhalde hocam onu kapattım da ikinci dediğiniz için ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deagle100 kullanıcısına yanıt
    Telefonund icloud yedeği kullanıyosan
    Mesela ben itunes yedeği kulllanıyorum

Çektiğğn fotoğraflsrk falan yedekliyorsa buda şarjı etkileyebilir
    Ama şarja takılıykrn yedekliyor diye biliyorjm emin değilm

Bunları yapmazsanız iyi bir pil ömrünü hiçbir iPhone'da göremezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: goyus

quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Evet arkadaşlar artık ss ile destekleme zamanım geldi. Sıfırdan dfu moduyla kurulum yaptım. Akşam şarjdan alıp yanıma koydum hiçbir işlem yapmadım telefonla. Ve sabah aldığımda böyleydi
     iPhone 7 plus şarjım çok kötü

-LTE'i 3G olarak değiştirin, LTE hem ısınma yapıyor ve pilin ömrünü kısaltıyor hem de her telefon konuşmasında 3G 'e düşüyor çünkü operatörlerimiz VoLTE özelliğine sahip değil yani ses iletimi konusunda 3G'den 4G'e çıkamadık halen, Turkcell dahil.

-Arka Planda çalışan uygulamaları kapatın. Home tuşuna iki kere basıp hepsini yukarı attırın.

-Arka Planda Uygulama Yenile'yi kapatın, her uygulamanın tikini kaldırın.

-Bildirimler'de gereksiz uygulamaların bildirimlerini kapatın.

-Konum Servisleri'nde Her Zaman seçeneği açık olanların hepsini değiştirin Uygulama Açıkken veya Asla ile. Sistem Servisleri'nde gerekli olanların tiki açık kalsın gerisini kapatın.

-iTunes ve App Store ayarında Otomatik Güncellemeleri kapatın.

-iCloud seçeneğinde iCloud Drive'daki gereksiz programların tikini kaldırın, sadece Whatsapp kalsın mesela.

-Apple Watch kullanmıyorsanız Bluetooth'u kapatın.

Yatmadan önce Düşük Güç Modu'nu açıp yatın bakalım aynı problemi gösterecek mi &#128521;

Bütün bunları nasıl yapacağımızı biri tarif ederse çok makbule geçer.

• 6s Plus'ım ile günü çıkartıyorum bir daha normal versiyon kullanmam
  • Hocam bence bi servise götürün. Ben gece yatarken hücreseli kapatıyorum. Sabah kalktığımda şarjım %100 kalıyo yine.
  • Dediklerinizi yaptım hocam durum böyle

• quote:

Bunları yapmazsanız iyi bir pil ömrünü hiçbir iPhone'da göremezsiniz.

Hocam 2 seneye yakın 6 plusımla bunların hiçbirini yapmadım ve 9-10 saat gibi fevkalade ekran süreleri hiç kasmadan aldım.
    Bence plus serilerini kullananlar illa şarjım 2gün gitsin demiyorlarsa böyle kısmalara gitmesinler. Zaten hiçbirşeyi kısmadan 1 günde normal insan bitiremez illa ki 1.5günü görür. Tabi benim gibi günde 2-3 saat vainglory oynarsanız yine 1 günde anca biter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinizi yaptım hocam durum böyle

Bi kere daha gözden geçirin yazdıklarımı. Eğer yaptıysanız LTE değil 3G ikonu gözükmeliydi 😐

• MrOguzhan M kullanıcısına yanıt
    Arka planda yenilenen uygulamaların da süresini katıyor iPhone. O yüzden siz 9-10 saat kullanım aldığınızı zannederken aslında max 6-7 saat ekran kullanımına sahiptiniz😅 Siz bu yazdıklarımı yapmış olsaydınız gerçek ekran kullanımınızı öğrenmiş olacaktınız.

• quote:

Bi kere daha gözden geçirin yazdıklarımı. Eğer yaptıysanız LTE değil 3G ikonu gözükmeliydi 😐

Onu mesajı atmadan önce açtım hocam kapalıydı zaten. Esas ekran kullanım olarak iyi o zaman değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: relling

Hocam bence bi servise götürün. Ben gece yatarken hücreseli kapatıyorum. Sabah kalktığımda şarjım %100 kalıyo yine.

Sizde telefon ayarları nasıl hocam acaba yatarken wifi bağlı mı alarm kurulu mu arka planda uygulama yenileme açık mı bir de konum servisleri açık mı

• quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Orijinalden alıntı: relling

Hocam bence bi servise götürün. Ben gece yatarken hücreseli kapatıyorum. Sabah kalktığımda şarjım %100 kalıyo yine.

Sizde telefon ayarları nasıl hocam acaba yatarken wifi bağlı mı alarm kurulu mu arka planda uygulama yenileme açık mı bir de konum servisleri açık mı

Yatarken wifi ve hücresel kapalı. Alarm kurulu. Konum servisleri sadece kullanırken açık. Sadece whatsapp messenger ve gmail gibi uygulamaların yenilemeleri açık. Hocam bi servise götürmenizi tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar ben sorunumu buldum sanırım. Önceki telefonumda her şey açıktı. Ve dediğiniz gibi telefon ekran kapalıyken arka olanda gerçekleştirdiği işlemleri de kullanım olarak gösteriyordu. Ama şimdiki telefonum yapmıyor bunu. Ona dikkat ettim ekran ne zaman açıksa onu kullanıma alıyor. Buna Spotify da dahil. Arkada müzik çalarken kullanım olarak göstermiyor. Bunu nasıl çözebilirim

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar servise verdim testler yapıldı sorun bulunamadı diyip verdiler ama hala aynı sorunu yaşıyorum çıldıracağım bir yardım eli bekliyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle100 -- 17 Kasım 2016; 9:48:06 >
  • Son durum bu şekilde

• Arkadaşlar yardım için bir up daha

• Sarji tamamen bitirdikten sonra telefonu acmaya calisin telefon acilirsa batarya kalibrasyonu deneyin. Benim de basima gelmisti telefonun sarjini bitirdikten sonra tekrar actigimda %25 gibi bir degerden devam ediyordu. Ilginc.. Apple pil yazilimini bir turlu oturtamadi. Bir de battery life programi ile asinma yuzdesini koyun ona gore yorum yapalim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.