Bildirim
iPhone 7 plus şarjım çok kötü (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: trapspeed
quote:
Orijinalden alıntı: deagle100
quote:
Orijinalden alıntı: trapspeed
Sarji tamamen bitirdikten sonra telefonu acmaya calisin telefon acilirsa batarya kalibrasyonu deneyin. Benim de basima gelmisti telefonun sarjini bitirdikten sonra tekrar actigimda %25 gibi bir degerden devam ediyordu. Ilginc.. Apple pil yazilimini bir turlu oturtamadi. Bir de battery life programi ile asinma yuzdesini koyun ona gore yorum yapalim
Dediğinizi denemiştim hocam açılmıyordu kapandığında. İstediğiniz fotoğrafları da ekledim.
Anladim, pil mukemmel durumda hocam, geriye tek sorun kullanim aliskanliklariniz geliyor son care dfu mod guncelleyin belki degisebilir.
Dfu mod denedim hocam düzelmedi. Yardımcı olabilir misiniz bana çok muzdarip oldum ya :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yorumunuz yok mu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deagle100
Yorumunuz yok mu hocam
Hocam bi sorun yok gibi duruyor pilde apple da sorun bulamamis, ilginc. Sizin kullaniminizla alakali olabilir veya bulundugunuz bolgede sinyal az ise 3g lte bantlaei arasinda gezinirken telefon cok sarj yiyebilir mobil veriyi kullanirken. Yani baska bisey gelmiyo aklima veya ilerki ios surumunda (10.2 final) belki kendilihinden duzelir :(
Acaba aldığımdan beri iPad adaptörü ile şarj etmemden kaynaklı olabilir mi
Ben iphone 7 mi hep ipad adaptörü ile şarj ediyorum hocam. Sıkıntı yok
quote:
Orijinalden alıntı: DODANLI
Ben iphone 7 mi hep ipad adaptörü ile şarj ediyorum hocam. Sıkıntı yok
Sorunum ne ki o zaman hocam kafayı yememe az kaldı. Sürekli jetsam event hataları var bugün baktım da bir
Up
Hücresel kisimdaki kullanmadiğin uygulamalari kapat arka plandaki yenilemeleri kapat handof kapat lte varsa 3 g al gprs kapat bide bunlari dene bakalim bi yerde şarj tüketimi fazla ama denemekte fayda var yada güncelleme ile ilgili olabilir beklemen lazim.!
Şuan ne aşamada şarj durumun kardeş? Düzelme var mı sorunun çözüldü mü -
quote:
Orijinalden alıntı: huso60
Şuan ne aşamada şarj durumun kardeş? Düzelme var mı sorunun çözüldü mü
Yok hala aynı gece yüzde 15 şarj yiyor
ipad sarji ile doldurmak pil i erken bitirir,pil in uzun vadede ömrünüde 3 sene ise 2 seneye düşürür,simdi apple bile sorun olmaz demiş diyen olacak,mademki sorun cıkarmıyor, neden kutu icerigi ile beraber ipad sarjını koymuyor.hızlı sarj ı kim istemezki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru bence de. Hatta pil performansını artırmak için bilgisayarla şarj etmek de faydalı deniyor, çünkü daha yavaş şarj ediyor. Bu mantıkla bakarsak hızlı şarj da zarar verebilir -
İcloud acik olmaninda pile etkisi vardir icloud acik ise wifi oldugu anda devreye girip video resimleri icloud atiyodur yedekliyodur..pil tüketiyodur..! -
Apple diyosun para diyosun diğer firmalar gibi değil..aksesuarlarini satmak için yapiyo olamaz mi:))
$1 aksesuardan kazanacam diye,koca kitleyi kaybetmeyi göze alacagını hic sanmıyorum,dünyada herkes yavaş doluyor diye şikayet yagdırıyor başlarına oysa yine beraberinde vermiyor hızlı şarj adaptörünü,çünkü desteklemiyor,a9 a10 ve a11 çipi bide pilide desteklemiyor ,hızlı sarj hem telefona hem li-on piller e olumsuz etki yapar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ben 4s-5-6plus-7 ve şuan 7 plus kullanıyorum 4sten beri bu zamana kadar sürekli yedekten yükledim ve bugüne kadar en ufak bir sorun yasamadım. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X