Şimdi Ara

iPhone 7 şarjı su gibi gidiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: noche34

Merhaba...

Cihazı tamir ettirme taraftarı değilim. Parasıda bi şey değil zaten 300-350 tl halledirler ama daha büyük ve kalıcı sorunlar olursa üzülürüm..

Daha önce başıma geldi çünkü.

Deji iyi gidiyor şimdilik.. Çok fazla kurcalamama rağmen 7-8 saat gidiyor. Ama...

Kendi kendine şarj yeme sorunu devam ediyor..

Taktığım piller içerisinde en iyisi deji tabii ki. Ama şarj yeme sorununu tamir ettirmeden çözemeyeceğiz sanırım :(
    hocam sen bir bak 1 hafta hatta 10 gun birsey yapmadan kullan bir de cihazini fabrika ayarlarina sifirla. duzelecegini dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına önceki bataryada sıfırlamıştım. Bi şey olmamıştı. Bundan da sıfırlayayım o zaman.
  • quote:

Fabrika ayarlarına önceki bataryada sıfırlamıştım. Bi şey olmamıştı. Bundan da sıfırlayayım o zaman.
    yeni bataryada bir sifirla mutlaka. hatta itunes kullanarak oradan restore et

Verileri silmeden sıfırlama yapsam olur mu?_ Daha önce de öyle yapmıştım.
  • quote:

Verileri silmeden sıfırlama yapsam olur mu?_ Daha önce de öyle yapmıştım.
    itunes den yedekle dosyalarini tamamen sifirla veriler de silinsin sonra dosyalari yuklersin programlari tek tek elle yukle ki sarji goturen seyler de varsa onlari farkedebilesin hatta bir sure fazla app yuklemeden kullan derim bak bakalim fark ediyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 10 Temmuz 2019; 18:28:38 >
    Dosyaların hepsini yedekleyeceksem uzun iş o. Bi ara denicem bakalım.

Uygulamaların çoğunu sildim.. Arkaplanda çalışan şeyleri de kapattım, hatta konumu bile kapattım. Yine şarj götürüyordu. Doğubankta gerçekten bu işi bilen adamların yanına götürdüm. Hatta kaç yere sordum adamlar beni oraya yönlendirdi ve iyi dediler. Gittiğimde baktım adamlar full çalışıyor yoğunlar.

Yani entegre olduğu bence kesin ama yine de şansımı denicem. Başka yolu yok.
  • Merhabalar Doğu Bank ta bi arkadaşın tavsiyes üzerine gittiğim bi telefoncuda entegre değişimi yaptım. 1 saat bile sürmedi. 250 tl e dost işi haletti..

Araç ve otobüs şarjı kullanmamı söyledi.

Orijinal şarj kullanmamı tavsiye etti. Power banki de tavsiye etmedi.

Şimdi acaba sadece orijinal bi şarj alıp mı kullansam. TAvsiyeleriniz var mıdır?
  • Yan sanayii batarya kullandigin sürece sorun tekrar olucaktir orjinal başlik ve kablo ile yoluna dvm et inş sorun cikmaz

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Batarya deji.
    Baseus kablo var.
    Başlıkta Syrox diye bi marka.
    Powerbank Anker

Sizce bunlar sorun çıkartır mı.

önceden sorun çıkartan başka bi şeydi çünkü.
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    Syrox cin malinin en dandik modeli her yerde bulabilirsin bence başlik ve kabloyu değiştirmeni öneririm bende powerbank anker var memnunum ama kablo orjinal kullaniyom..

• Pil değişimi yapmak mantıklı değil yanasanayi hele Apple değişim yapmak yeter

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Syrox tahtakalede çok büyük bir firma ne bilim. Kullanıcısı da çok..

Orijinal şarjımı çaldılar yoksa düşer miydim böyle. Bakalım bi orijinal şarj ve başlık bulmaya çalışacağım. Teşekkürler.
  • Mertcansakıkı M kullanıcısına yanıt
    Valla dejiyi çok övdüler apple da gidemedim bi türlü.
  • Memnun musun ?

• malkockose kullanıcısına yanıt
    İlk aldığım batarya sıkıntılı çıktı değiştirdim ama onu değiştirirken ekranın entegresi bozuldu 400₺ zarar ettim, onu değiştirmekle. :(

Şimdiki batarya gayet iyi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    ekranın entegresi nasıl bozuldu hocam ? nelere dikkat etmeliyiz acaba telefoncu da mı yaptırsam ?

• malkockose kullanıcısına yanıt
    Telefonculara 10 defa açtırdık sanırım zedelendi ondan :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.