Şimdi Ara

iPhone 7 şarjı su gibi gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 yıllık iphone 7 kullanıcısıyım. Batarya sağlığım %75 olduğu için pilini değiştirdim telefoncudan. Yan sanayi tabii ki..

İlk değiştirdiğimde şarjı mesela %100 sabah uyanıyorum %60 a düşmüş. Kendiliğinden gidiyor şarjı..

Normalde de zaten çabuk bitiyor. Günde en az 2-3 kez %100 yapıp bitiriyorum..

3 kere pil değiştirdik sorun düzelmedi..

Sizce sorun neden olabilir. Gerçekten pilden mi yoksa telefondan mı...

Lütfen yardımcı olun, kafayı yicem..

Pil sağlığı %100 şu an.

• Yan sanayi ürünleri tercih etmeyin hocam.

Deji 2200 mah batarya sipariş etmenizi tavsiye ederim eğer yine belirttiğiniz sıkıntılar olursa o zaman iyi bir telefon tamircisine göstermek gerekebilir fakat şimdilik deji batarya ile bir değişim yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Deji almayı düşündüm evet ama ya aynı sorunlar olursa. Bu sefer o parayı da çöpe atmış olacağım. Başka bi telefon tamircisine gidicem zaten de, tanıdık..

Buradan yine de bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı yok mu onu merak ettim...

Netten bi tamirci buldum videoları falan var. Anakartta sıkıntı var dedi onu yaparız falan filan 250 tl gibi bi şey istedi.
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    Hocam dışarıda uygun fiyatlı satılan bataryalar aşırı derecede kötü büyük ihtimalle sizin karşılaştığınız durum bu deji en azından garantili bir ürün sorunla karşılaştığınızda bir muhatab bulabilirsiniz.

Tabi sizin başınıza 3 defa gelmesi biraz düşündürücü fakat yine de deji ile şansınızı denemenizde fayda var.

İstanbul’da ikamet ediyorsanız Kadıköy de Kenbu hoca var kendisine götürmenizi tavsiye ederim.

aradaım telefoncumu telefonun ayarlarını sıfırlayın dene dedi. bakalım denicem böyle..

apple servisi de geciktiriyor telefonu tamir süreç falan filan derken..

Şimdi pil sağlığı %90 a düşmüş normalde %100 dü.

Teknik servisler var doğubankta çok olmadı oraya gideceğim. :(
    Hocam her iPhone tamir yazan yere gidip telefonu emanet etmeyin.

Size referansı çok iyi birisini önerdim.

Bir adet deji batarya ile kendisine giderseniz sorununuz çözülecektir anakart tamiri öyle kolayca yapılacak bir şey değil.

Adamı aradım durumu anlattım, gelip paramı iade alabileceğimi söyledi. Bakalım gidim yarın orijinal bataryamı taktırayım. Deji den sipariş verip değiştirirm o zaman.

Anakart tamiri yaptırmam öyle zaten kimseye. Telefonu da emanet etmem hiç bir zaman. Gözümün önünde yaptılar değişimi de.

Teşekkür ederim yine de. İki adımlık yere zor gidiyorum kadıköy falan bana zor olur. Ama bi şekilde çözeceğim umarım..
  • Telefoncuların taktıkları bataryalar piyasadaki en adi ürünler. En temizi apple'a verip orjinalini taktırmak, düzgün kullanınca zaten çok abartı eskimiyor pil. Benim 7 ayda yüzde 2 batarya kaybım oldu. Diğer türlü yan sanayi ürünler düzen tutmuyor israf oluyor.
  • mantıklı düşününce 1.5 - 2 yılda 300 lira vermek bilmem kaç binlik telefon alan bir kişiye çok gelmemeli.

konu sahibine: boşuna apple ile zaman kaybetmeyin, müdahale yapılmış telefona bakmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 1 Temmuz 2019; 19:59:49 >
  • Forumda deji batarya kullananlar memnun çoğunluğu bende ilk onu alacaktım gittim telefoncuya güvendim komşu diye . Takmaz olaydım.

• Çok geldiğinden de değil uğraşamadım. Hemen takmıyorlqr çünkü. İnternetten baktığım kadarıyla 1 hafta falan sürüyor.

Telefoncuya tekrar gidip eski orijinal bataryamı taktırıp deji alacağım sanırım.

Apple Storeye verirseniz 2-3 saatte bile tamamlanır. Ama sadece istanbulda var sıkıntı orda.

• İstanbuldayım ben zaten. Zorlu center da var olmadı oraya gidicem.
    Şuanki durumla götürmenizi tavsiye etmem, bildiğim kadarıyla müdahale görmüş telefonlara bakmıyorlar. Gerçi götürmekle birşey kaybetmezsiniz, telefona bakmadan geri verirler en fazla

• Muhtemelen cihazında kısa devre var apple anakart tamiri yapmaz direk ek ücret ile değişim önerir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip durumu anlatıcam. Telefona müdahale edilmedi batarya tek değişti ve orijinal bataryamı geri taktırdım şimdi. Bakıp anlarlar sanırım..
  • 2 tane tamirciye gösterdim.. batarya kesin değişecek zaten %75 ömrü.

Bi tanesi söket falan dedi + batarya 600 tl..

bi tanesi de entegre falan dedi + batarya 450 tl..

dedikleri birbirini tutmuyor.

Dandik powerbank kullandığımdan olabilir diyor.. Normalde MI kullanırdım bozuldu baseus aldım o da bozuldu.. sonra idareten GoMax diye bi powerbank aldım..

Orijinal kullan diyorlar..

2 senedir pek orijinal kullanmadım. Yani elimden geldiğince baseus kablo kablo kullanırım. Başlıkta artık ne bulduysam..

Şimdi bana tavsiye edebileceğiniz ürünlerde var mı acaba.

Gidip yaptırsam ne etsem bilmiyorum.
    anlarlar tabi ki.. umarım sorununuz çözülür
  • Bugün deji bataryam geldi.hemen kırtasiyeden çift taraflı bant alarak kendim değişim işlemini gerçekleştirdim.eski bataryayı sökmek çin işkencesi gibiydi.30 daklka eski bataryayı sökmekle uğraştım ama neyseki sorunsuz şekilde halloldu.telefonu ilk açtığımda pil %32 seviyesinde idi.telefonu 3 saat kullandım şuan şarjım %14.ilk izlenime göre şuan çok memnunum.eski bataryam olsa %100 den %20 ye düşmesi 2 saati bulmuyordu bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Çift taraflı bant derken?

Bende sabah bakacağım eğer şarj yemediyse sorun uok. Deji batarya alıcam. Sizin şarj kendi kendine gidiyor muydu.

Hiç parça değişimi taraftarı değilim.

Bi şeye el attılar mı başka hi şey de bozuluyor çünkü. Güvenemiyorum bu tamircilere

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.