Şimdi Ara

iPhone 7 şarjı su gibi gidiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bataryayı çıkardıktan sonra bir tarafını kasaya yapıştırıyorsunuz, sonra diğer tarafının üstüne bataryayı koyuyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Çift taraflı bant derken?

Bende sabah bakacağım eğer şarj yemediyse sorun uok. Deji batarya alıcam. Sizin şarj kendi kendine gidiyor muydu.

Hiç parça değişimi taraftarı değilim.

Bi şeye el attılar mı başka hi şey de bozuluyor çünkü. Güvenemiyorum bu tamircilere
    Gerek yok kardeşim youtubede bir dünya video var aç izlerken kendin yaparsın.çift taraflı bant olmazsa bataryayı yapıştıramazsın telefona.monte olmaz yerinden oynar.ben ilk önce telefoncuya götürdüm baktım adam dükkanı kapatmış bende başka telefoncu aramakla uğraşmak yerine gittim çift taraflı bant aldım kendim söktüm taktım.10 numara oldu şuanlık çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözümün önünde değiştirdiler bataryayı bant falan şey ettiklerini görmedim. Vidası falan vardı onu açtılar..

Benim bataryalar monte olmuş durumda bi sıkıntı görmedim, hissetmedim..

Bu arada şarj kendi kendine gidiyor, orijinal bataryamda.. Hala içime sinmiyor gidip entegresini değiştirmek.. bi kere tamir ettirdik mi telefon mahfolur biliyorum..

Acaba şu bantı yapıştırmadık diye de olabilir mi?
  • quote:

Gözümün önünde değiştirdiler bataryayı bant falan şey ettiklerini görmedim. Vidası falan vardı onu açtılar..

Benim bataryalar monte olmuş durumda bi sıkıntı görmedim, hissetmedim..

Bu arada şarj kendi kendine gidiyor, orijinal bataryamda.. Hala içime sinmiyor gidip entegresini değiştirmek.. bi kere tamir ettirdik mi telefon mahfolur biliyorum..

Acaba şu bantı yapıştırmadık diye de olabilir mi?
    İphone 7 nin içini bilmiyorum ancak tüm iphone modelleri aynıdır diye düşünüyorum.bant kullanmayan telefoncu ne bileyim mesleği bıraksın.bataryanın kasaya tutunması için bir şeyle yapışması gerekiyor.bant kullanmadan direkt bataryayı takarsan telefonu kapatıp salladığında içinden tıngır tıngır ses gelir.ancak ben sorunun dandik batarya kullanmaktan olduğunu düşünüyorum.ne kadar verdin bataryaya?

• noche34 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş açıklamış. Bant takmazsanız bataryanın telefon içinde hareket etme şansı var.

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    100 tl vermiştim iade ettim, orijinal bataryamı geri taktılar..

Şimdi diyorum ki deji alayım montajını olmadı kendim yaparım ya da tanıdık bi telefoncuya götürürüm. Belki sorunum hallolur biraz olsa da..
    urun.n11.com
    İphone 7 Batarya Mucize Batarya Deji (2200mah) Orjinal Deji - n11.com
    https://urun.n11.com/batarya/iphone-7-batarya-mucize-batarya-deji-2200mah-orjinal-deji-P307208681

şu ürün 2200 normalde bataryalar 1960 civarı bi şey..

İnternetten ne kadar araştırdıysam benim sorunumu yaşayan kimseyi görmedim ilginçtir. Entegre sorunu da şarjın kendi kendine bitmesi gibi bi durum söz konusu değil.. Ama telefoncunun biri söket, birinin entegre demesi de beni şüpheye soktu.

• Şu an telefonu sallıyorum herhangi bir ses gelmiyor. Bende bi sıkıntı yok. Çünkü bataryayı taktığı yerde bi kaç vida vardı onları açıp çıkarttı. Bataryayı tutan vidalar var. Belki benim iphone 7 de böyle. Yurt dışından gelmişti bi de.
    Onlar bataryayı tutmuyor. Bataryanın anakarta olan bağlantısını koruyor. Bant önemli ama aşırı önemli değil. riskleri ortadan kaldırıyor. Mesela o soket daha önemli, çünkü konektörü koruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 3 Temmuz 2019; 10:27:13 >
  • Anladım üstad.. o zaman söylerim yeni batarya taktırırsam.
    Umarım anakartta sıkıntı yoktur (önceki mesajlarda yazıyordu)

• Eğer hattınız Turkcellse 4g açık olduğu için şarj çabuk bitebiliyor.Ben çözümü normal kullanımlarda 3g ye alarak ve internet kullacağım zaman 4g ye alacak şekilde buldum.Bir deneyin isterseniz.
  • Benim taktığım deji de 2200 mah.gece %99 da bıraktım sabah kalktığımda %96 idi.sabah 9 da kalktım sürekli kullandım şuan şarj %71.sadece 1 kere full şarj ettim bataryayı.bana çok iyi geldi.

• Yok anakartı başkası uydurdu :) sorun olsa başka sıkıntılar olurdu sanırım.
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    4g falan yazmıyor bende LTE yazıyor tabii benim internet kapalı yani. Hiç bi şey açık kalmıyor bende. Öyle gidiyor.
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Gerçekten iyiymiş.. zaten yorumlar çok iyi.. ama benim entegre sorunlu olduğundan buunu da alsam fayda etmicek sanırım. 100 tl çöpe atmış gibi olacam ama denemeye değer diyorum.
  • sorun asla asla pil de değil şarj entegresinde

• Mesajım bulunsun
  • MR_ kullanıcısına yanıt
    Evet ama tamir ettirmek istemiyorum. Bugün deji pil taktırdım şimdilik şarjı iyivgibi . Bakalım kendi kendine be kadar yiyecek. Fazla yemezse eğer bi müddet böyle idare ederim.

Telefonu bi kere tamir ettirdik mi her yerinden arıza çıkarır. Tamirciler mahvediyor çünkü,

Siz ne önerirsiniz?

• quote:

Evet ama tamir ettirmek istemiyorum. Bugün deji pil taktırdım şimdilik şarjı iyivgibi . Bakalım kendi kendine be kadar yiyecek. Fazla yemezse eğer bi müddet böyle idare ederim.

Telefonu bi kere tamir ettirdik mi her yerinden arıza çıkarır. Tamirciler mahvediyor çünkü,

Siz ne önerirsiniz?
    cihazini kimseye kurcalattirma hata yaparsin. bizi dinle telefonun icine edip sana geri verirler sorunun da duzelmez. orjinal pil 2 senelik oldugu icin cortlamis bu gayet normal 600 700 sarjdan sonra uretim kalitesine gore bazilari tamamen cortlar kalani da iki uc saat ekran suresi verir hale gelir.

sen eski pilin yerine kaliteli pil takamamissin olay budur. ne sarji ne entegresi nohon deji ve orjinal batarya haric tum piller coptur. orjinali apple servisi disinda hicbiryerden bulamazsin zaten. o yuzden sarjla ilgili yasadigin sorunlar da gayet normal

cihazinin sorunu bataryadan kaynaklaniyor dejiyi birkac kez daha sarj et sorunun cozulecektir birkac sarjdan sonra performans alirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 10 Temmuz 2019; 9:23:59 >

• sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Merhaba...

Cihazı tamir ettirme taraftarı değilim. Parasıda bi şey değil zaten 300-350 tl halledirler ama daha büyük ve kalıcı sorunlar olursa üzülürüm..

Daha önce başıma geldi çünkü.

Deji iyi gidiyor şimdilik.. Çok fazla kurcalamama rağmen 7-8 saat gidiyor. Ama...

Kendi kendine şarj yeme sorunu devam ediyor..

Taktığım piller içerisinde en iyisi deji tabii ki. Ama şarj yeme sorununu tamir ettirmeden çözemeyeceğiz sanırım :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.