Şimdi Ara

iPhone 7 Simsiyah - Jelatin ve Soyulma Meselesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gördüğünüz gibi jelatine geçiyor fakat arkadaki yazıda bir olumsuzluk yok. 20tl lik kaplama bu
     iPhone 7 Simsiyah - Jelatin ve Soyulma Meselesi iPhone 7 Simsiyah - Jelatin ve Soyulma Meselesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• axil kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi yazıda ilk seferinde sanırım belli olmuyor ama belki de o yazıdaki boya kat kat zamanla çıkar gibi sanki. Aynen böyle oldu bir kaç saat içinde.
  • Cilasını aldı sanki ama dert etmeye gerek yok. Biz mi telefona hizmet ediyoruz o mu bize belli değil. Tadını çıkar

• axil kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de böyle düşünüyorum. Çizilmemesi için bildiklerimi uygularım ama gerisi de çok önemli değil. Ömürlük değil sonuçta.

• ikinci tel de bugün geldi. Arkayı yapıştırmadan önce dikkat ettim. Hafif bir kabartı var bu yazıda. Bu jelatinde iz yapmasına sebep oluyor olabilir.

Bu jelatinlerin bir özelliği de gittikçe daha kuvvetli yapışmaları. Yapıştırdığınız ilk anda hava kabarcıkları kalsada bir süre sonra bu kabarcıklar yok oluyor. Yani bu yapışkan telefona doğru kendini iyice çektiriyor. Bu sırada yapışkan kabartmanın şeklini alıyor olabilir.
    Tabi bu olayın diğer modellerde de olması. Olmuyorsa sıkıntı var denilebilir.

Sıfır iphone üzerinde gelen jelatinde de çok hafif şekilde iz çıkmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

ikinci tel de bugün geldi. Arkayı yapıştırmadan önce dikkat ettim. Hafif bir kabartı var bu yazıda. Bu jelatinde iz yapmasına sebep oluyor olabilir.

Bu jelatinlerin bir özelliği de gittikçe daha kuvvetli yapışmaları. Yapıştırdığınız ilk anda hava kabarcıkları kalsada bir süre sonra bu kabarcıklar yok oluyor. Yani bu yapışkan telefona doğru kendini iyice çektiriyor. Bu sırada yapışkan kabartmanın şeklini alıyor olabilir.
    Tabi bu olayın diğer modellerde de olması. Olmuyorsa sıkıntı var denilebilir.

Sıfır iphone üzerinde gelen jelatinde de çok hafif şekilde iz çıkmış.

Katılıyorum size ben de bunu yazmaya girmiştim. Silinmesi ayrı, jelatine iz yapması ayrı bir konu. Yazı kabartmalı olduğu için jelatine iz yapıyor. Benim de önce ki söktüğüm çoğu jelatinler de bu yazılar elma logosu oluyordu. Şu an da 5S kullanıyorum elma logosu ile iPhone yazısında hava var kabartmalı olduğu için.

• Arkadaşlar Soyulma Olayını Gördükten Sonra Telefonumu Kılıftan Çıkartıp Elimle Hoparlör Yerini Hafif Kaşıdım Ve Alt Kısım Soyuldu. Yazıklar Olsun Verdiğim Para Haram Olsun. Kayıt Oluşturdum Bakalım Apple Arayınca Ne Diyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlvidaMe

Arkadaşlar Soyulma Olayını Gördükten Sonra Telefonumu Kılıftan Çıkartıp Elimle Hoparlör Yerini Hafif Kaşıdım Ve Alt Kısım Soyuldu. Yazıklar Olsun Verdiğim Para Haram Olsun. Kayıt Oluşturdum Bakalım Apple Arayınca Ne Diyecek.

jet black mi sizinki
  • Katibim kullanıcısına yanıt
    Hayır Mat Siyah. Pazartesi Kıbrısta Rum Tarafındaki Servise Gönderecem Bakalım Ne Olacak.
  • Boya konusunda Apple cok vasat benim arkadasta da 6S vardi oda 130 lira verip kaplama yaptirmisti bi kac ay sonunda cikardiginda parca parca boyalarida cekmisti..

• Biz siyah iPhone severler Taksim'de yürüsek yeridir. Yıllar önce siyah iPhone 5'im soyulmasın diye elimden geleni yapmıştım oldukça az hasarla satmıştım telefonu. Yıllar sonra mat siyah gibi bir rengi görünce kaçırmadım. Apple'ın siyah deri kılıfı ile kullanıyorum ve bugüne kadar hiçbir sorun olmadı. Belli bir süre sonrada kılıfsız kullanmayı düşünüyorum açıkçası çizilirse veya boya atarsa umrumda olmayacak tabi ki kılıfsız kullansam da özenli kullanacağım ama zaten uzun yıllar kullanmayı planlıyorum bu telefonu o kadar para verdikten sonra keyfine varamayacak isem ne anlarım iPhone kullanmaktan. İşin özü ve anlatmak istediğim şu hangi rengi istiyorsanız alın kullanın çevremde insanlar gold renkli telefonları kılıfsız kullanıyor arkasında bazılarının ciddi çizikler var. İnanın insanlar hiç rahatsız olmuyor adam kullanıyor geçiyor.

Tabi gönül isterdi ki rahat rahat kılıfsız kullanalım ama yapacak bir şey yok bu konuda bugün tepe model olupta kılıfsız çiziklere dayanacak tek bir telefon söyleyin maalesef yok. O zaman zevk almaya bakacağız arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Biz siyah iPhone severler Taksim'de yürüsek yeridir. Yıllar önce siyah iPhone 5'im soyulmasın diye elimden geleni yapmıştım oldukça az hasarla satmıştım telefonu. Yıllar sonra mat siyah gibi bir rengi görünce kaçırmadım. Apple'ın siyah deri kılıfı ile kullanıyorum ve bugüne kadar hiçbir sorun olmadı. Belli bir süre sonrada kılıfsız kullanmayı düşünüyorum açıkçası çizilirse veya boya atarsa umrumda olmayacak tabi ki kılıfsız kullansam da özenli kullanacağım ama zaten uzun yıllar kullanmayı planlıyorum bu telefonu o kadar para verdikten sonra keyfine varamayacak isem ne anlarım iPhone kullanmaktan. İşin özü ve anlatmak istediğim şu hangi rengi istiyorsanız alın kullanın çevremde insanlar gold renkli telefonları kılıfsız kullanıyor arkasında bazılarının ciddi çizikler var. İnanın insanlar hiç rahatsız olmuyor adam kullanıyor geçiyor.

Tabi gönül isterdi ki rahat rahat kılıfsız kullanalım ama yapacak bir şey yok bu konuda bugün tepe model olupta kılıfsız çiziklere dayanacak tek bir telefon söyleyin maalesef yok. O zaman zevk almaya bakacağız arkadaşlar

Haklısın Ama 3500 Tl Verdiğin Bir Ürünün Durduk Yere Eskimesi Sorun Çıkarması Hoş Değil.

• bu soruna bi cözüm bulabilen oldumu acaba,wrapsol olan a n11deki satıcılar %100 yazı cıkmaz diyor ama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.