Şimdi Ara

iPhone 7 Simsiyah - Jelatin ve Soyulma Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda iPhone 7 simsiyah almaya karar vermiştim, rengi çok hoşuma gitti. Kolay deforme olan bir kasası varmış bildiğiniz üzere bende kılıf kullanmak istemiyorum tabii arkasına jelatin çektirip kullanırım diye düşünüyordum ta ki jelatin araştırırken internette rastladığım bir videoyu görene kadar.

Bu durumla karşılaşan arkadaşlar oldu mu? Ya da videodaki kaplama incecik duruyor daha kalın, kaliteli bir jelatin çektirsek böyle bir soyulmayla karşı karşıya kalır mıyız?

https://www.youtube.com/watch?v=UfKt2pR4Cxw

• UP.
  • Ürünün markası nedir ? Çok beğendim almayı düşünüyorum .

Düzenleme : ürünün markası slickwrap wrapsol malzemesi böylemi arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 25 Kasım 2016; 2:02:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 jet black sahibiyim

geçen hafta cumartesi günü kaplattım telefonun arkasını ancak beğenmediğim için bir gün sonra pazar günü söktürüp clear coat un full body sini kaplattım (gerçi bunuda beğenmedim portakal kabuğu yüzeyi gibi oldu malzeme kalitesi berbat)

neyse işlemi uygulayan kıza söyledim jet black lerde böyle böyle sorun oluyormuş dikkatli sökün diye

kız normal söktü ve herhangi bir yazı kalkması olmadı

fakat şöyle bir durum var jelatin tam oturmamış olabilir üzerinden daha 24 saat geçmemişti, bikaç hafta sonra söksek böyle bir durum olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsun__

Ürünün markası nedir ? Çok beğendim almayı düşünüyorum .

Düzenleme : ürünün markası slickwrap wrapsol malzemesi böylemi arkadaşlar ?

video daki ürün "slickwrap wrapsol" markası bu mu

bu ise nerede bulabiliriz, ekrana dokunduğumda normal cama dokunmuş gibi hissetmek istiyorum bendeki clear coat çok kötü
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Wrapsol çok kullanılıyor, cihazı alırsam wrapsol kaplatmayı düşünüyordum bende çünkü hem yanları hemde ön camı tam olarak kapatıyor, ama böyle bir olayla karşılaşır mıyım çekiniyorum.
  • Ne kadar benzerdir tam kestiremiyorum ama görünüm olarak 3g ile çok benzer durduğu için yazmak istedim. Benim 3g üzerindeki sticker'ı çıkarırken elma logosunj da çıkarmıştı. Oysa çok da dikkatliydim. Hala üzülürüm nasıl öyle bi hata yaptım diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: platinone

Ne kadar benzerdir tam kestiremiyorum ama görünüm olarak 3g ile çok benzer durduğu için yazmak istedim. Benim 3g üzerindeki sticker'ı çıkarırken elma logosunj da çıkarmıştı. Oysa çok da dikkatliydim. Hala üzülürüm nasıl öyle bi hata yaptım diye.

• Markası slickwrap videodaki ürün Hocam. Wrapsol jelatin tarzı böyle esnemiyor . Wrapsol İstanbul'da işen bulabilirsin . Slickwrap kvk da görmüştüm 1 kere .

• quote:

Markası slickwrap videodaki ürün Hocam. Wrapsol jelatin tarzı böyle esnemiyor . Wrapsol İstanbul'da işen bulabilirsin . Slickwrap kvk da görmüştüm 1 kere .

Benim merak ettiğim Wrapsol'da da paylaştığım videodaki ürün gibi arka yüzeyi sökme olayı olur mu?
  • quote:

Markası slickwrap videodaki ürün Hocam. Wrapsol jelatin tarzı böyle esnemiyor . Wrapsol İstanbul'da işen bulabilirsin . Slickwrap kvk da görmüştüm 1 kere .

istanbuldayım hocam wrapsol u bulabileceğim yer biliyormusunuz

aynı şey slickwrap herhangi bir kvk da bulabilirmiyim

ikisinede bakmak istiyorum
  • Geçen cuma tel gelmişti. 8-9 gündür kılıfsız full body jelatin takılı şekilde kullanıyorum. Telefonu tozlu bir yere sokmak gerekti. Bu sırada arka etiketin bir kısmı kalkıp yapışkan kısmı full toz oldu.
    n11 den yeni jelatin sipariş geçtim. Şuan kargoda. Pazartesi günü gelecek. Pazartesi değiştireceğim arkayı. Sökünce sonucu paylaşırım.

Siliniyorsa siliniyordur. Yapacak birşey yok. Ama biraz daha dikkatli sökeceğiz. Yalnız videodaki eleman imei noyu kapatıyor. Yazı silinse imei uçmazmı. Diğer büyük yazılar uçtu gibi göstermiş.

Yorumlara baktım millet daha güzel olmuş diyor. Yani bencede biraz daha iyi sanki. Nedir arkada iphone yazısı. Belli değil mi cihazın ne olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 26 Kasım 2016; 19:45:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Geçen cuma tel gelmişti. 8-9 gündür kılıfsız full body jelatin takılı şekilde kullanıyorum. Telefonu tozlu bir yere sokmak gerekti. Bu sırada arka etiketin bir kısmı kalkıp yapışkan kısmı full toz oldu.
    n11 den yeni jelatin sipariş geçtim. Şuan kargoda. Pazartesi günü gelecek. Pazartesi değiştireceğim arkayı. Sökünce sonucu paylaşırım.

Siliniyorsa siliniyordur. Yapacak birşey yok. Ama biraz daha dikkatli sökeceğiz. Yalnız videodaki eleman imei noyu kapatıyor. Yazı silinse imei uçmazmı. Diğer büyük yazılar uçtu gibi göstermiş.

Yorumlara baktım millet daha güzel olmuş diyor. Yani bencede biraz daha iyi sanki. Nedir arkada iphone yazısı. Belli değil mi cihazın ne olduğu.

Hocam sonucu merakla bekliyorum, pazartesi söktükten sonra paylaşımınızı bekliyoruz. Şahsen ben yazının sökülmesinden pek hoşnut olmazdım. E kılıfla kullandıktan sonra jet black'in pek bir esprisi de yok. Yoksa mat siyah alıp geçeceğim.

• quote:

Geçen cuma tel gelmişti. 8-9 gündür kılıfsız full body jelatin takılı şekilde kullanıyorum. Telefonu tozlu bir yere sokmak gerekti. Bu sırada arka etiketin bir kısmı kalkıp yapışkan kısmı full toz oldu.

full body aldığınız jelatinin markası nedir acaba ve memnun musunuz

ben clear coat unkini kaplattım malzeme kalitesi kötü ekran hissiyatı düştü biraz kolay kaymıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ARCHITECT

quote:

Hocam sonucu merakla bekliyorum, pazartesi söktükten sonra paylaşımınızı bekliyoruz. Şahsen ben yazının sökülmesinden pek hoşnut olmazdım. E kılıfla kullandıktan sonra jet black'in pek bir esprisi de yok. Yoksa mat siyah alıp geçeceğim.

Yeni aldığım jelatin bugün geldi. Eskisini çıkardım. Soyulma vs bir sorun yok.

Jelatin kaliteleri idare eder. Hava kabarcığı kalmasa da yapıştırma kaynaklı dalgalı bir görüntüsü var. Pek rahatsız etmiyor. Onun dışında dokunmatik olarak iyi.

Kaliteli gördüğüm spigenin de iphone 7 plus için ürünü yok.

Eski aldığım ürün:http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/iphone-7-7-plus-full-body-ekran-koruyucu-on-arka-nano-koruma-P138525458
    Yeni aldığım ürün:http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/iphone-7-plus-on-arka-yan-ekran-koruyucu-full-body-tam-kaplama-fi-P136368833

Eski jelatini çıkardıktan sonra;
     iPhone 7 Simsiyah - Jelatin ve Soyulma Meselesi iPhone 7 Simsiyah - Jelatin ve Soyulma Meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 29 Kasım 2016; 11:00:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @bdullah kullanıcısına yanıt
    Soyulma olmamasına çok sevindim.
  • ürünün ekran dokunma hissiyatı nasıl bende ki ürün bildiğin kaymıyor gibi hissiyat kötüleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 29 Kasım 2016; 19:0:25 >
  • @bdullah kullanıcısına yanıt
    bugün 7 jet black aldım. Kaplama yaptırmıştım. Kayma hissiyatı sıfıra indi. Ben de söktüm. Söktüğümde sizdeki gibi yazıların gölgesi mi desem izi mi desem bende de çıktı. Sizin ikinci resimde de var. Bu kaplama işi daha uzun süre çözülmeyecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

bugün 7 jet black aldım. Kaplama yaptırmıştım. Kayma hissiyatı sıfıra indi. Ben de söktüm. Söktüğümde sizdeki gibi yazıların gölgesi mi desem izi mi desem bende de çıktı. Sizin ikinci resimde de var. Bu kaplama işi daha uzun süre çözülmeyecek sanırım.

Gerçekten siz yazınca dikkatli baktım hafif yazılar çıkmış jelatine.
  • ARCHITECT kullanıcısına yanıt
    Saat 13.00 de jelatin yapıştırıldı. Saat 18.00 de söktüm o yorumlardan sonra. Ona rağmen izi çıktı. Demek ki bu model için kaplama çözüm olmadığı gibi zararlı da. Mümkün olduğunca yanına yöresine sert cisimler koymadan kılcal çiziklere razı olacağız gibi görünüyor. Zaten kılıf kullanım zevkini de öldürüyor açıkçası. Ölümüne almadık ya ne yapalım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.