Arkadaşlar elimde 3000 tl var şu anda kullandığım telefon XPERİA Z2 bir önceki telefonum ise Samsung Galaxy S3 idi. 21 yaşındayım ve muhasebeciyim telefonumun sarjının iyi gitmesi, kamerasının iyi olması, telefonun yere düşmelere karşı dayanıklı olması ve garantisinin her şeyi kullanıcı hatasına vurmadan sorunlarımı giderebilmesi benim için en önemli özelliklerdir. Ben XPERİA Z2'yi neredeyse 3.5 yıldır kullanıyorum ve artık yeni bir telefon arayışına geçtim. Önceden S3 kullandığım için Samsung'un bende kötü bir etkisi var. Hayatımda hiç İphone kullanmadım ve gerçekten kullanmayı çok istiyorum. Gerçekten söyledikleri gibi telefon uzun kullanımda iyi ise tam benlik telefon. Telefonuma çok değer veren biriyimdir şu andaki Z2 de bile çizik bile yok fakat S8 almaktan korkuyorum sebebi ise yere düştüğünde ekranının param parça olacak hissiyatı var. Okuduğum makalelere göre S8'in kamerası çok iyi bataryası da İphone dan iyi fakat dayanıklılığı bilmiyorum. Başta dediğim gibi bütçem 3000 TL fakat zorlarsam Plus modellerini alabilirim. İphone 7 Plus almaya değer mi S8+ den iyi midir ? Kamera testlerine baktığımda karanlık ortamlarda İphone 7 Plus biraz kötü çekim yapıyor bu gerçek mi ve son olarak ta İphone 7 ve 7 Plus'un S8 ve S8+ a göre sarjı nasıl gidiyor arasında çok fark varmı İphone'nin tercihlerimin arasında baskın olmasının sebebi garantisi daha sağlam tok duruşu ve stabilitesi ile uzun yıllar vaat edebilmesi. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar kafam çok karışık.