Şimdi Ara

İphone 7PLUS Renk Öneri :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mat siyah ve gümüş renk arasında kaldım iade ettim mat siyah telefonu mu bazı sorunları vardı.
    Tekrar şimdi bir telefon siparişi vereceğim gümüş renk çok hoşuma gitmeye başladı elbette karar yine benim hangisi daha hoşuma gidiyorsa onu alacağım ama sizden bi ön fikir almak istedim gümüş rengi daha hiç görmedim videolarda gördüğüm kadarıyla mat siyah baya parmak izi bırakıyordu 1 hafta kadar kullandım.Bunu biliyorum ayrıca siyah renkli telefon ekranı sanki daha büyükmüş gibi duruyor çerçevede siyah olduğu için beyaz renkliye göre sizin bu konu hakkında görüşünüz nedir böyle vb. vereceğiniz örnekler var mıdır nedeni ile :)

Okumak istedim teşekkürler hayırlı akşamlar.

• Mat siyahla,jet black'ı almada ne alıyorsanız alın.
    Gümüş rengini bende ilk defa duydum valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Mat siyahla,jet black'ı almada ne alıyorsanız alın.

Mat siyah neden almasin ki ? Ben tüm renkleri gördüm elime aldım inceledim. Mat siyah en iyi renk olmuş bence. Jet black kadar parmak izi bırakma sorunu yok, cizilme sorunu da yok. Ve diğer renklere göre çok daha dikkat çekici olmuş kendini gösteriyor . Ben alsaydım direkt mat siyah alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: huso60

quote:

Mat siyahla,jet black'ı almada ne alıyorsanız alın.

Mat siyah neden almasin ki ? Ben tüm renkleri gördüm elime aldım inceledim. Mat siyah en iyi renk olmuş bence. Jet black kadar parmak izi bırakma sorunu yok, cizilme sorunu da yok. Ve diğer renklere göre çok daha dikkat çekici olmuş kendini gösteriyor . Ben alsaydım direkt mat siyah alırdım

Hocam ikiside çiziliyor kolay valla.

• 4 haftalık mat siyah kullanıcısıyım son 1 haftadır kılıfla kullanıyorum hiçbir sıkıntı Yok mat siyah ile silver arasında kaldıysan bence silver al

• Yok hocam zaten jet black hariç hepsinin malzemesi aynı. Çizilme diğerlerinde de olur aynı derecede. Ama siyah daha fazla gösterir belki bilemiyorum. Zaten cihazı kılıfla kullanıyor herkes. Ben olsam zaten çizilme parmak izi vs takılmam eğer jet black güzel bi renk olsaydı onu da alırdım takılmazdım ama rengi de beğenmedim basit duruyor . Mat siyah alan pişman olmaz ben öyle düşünüyorum
  • quote:

Yok hocam zaten jet black hariç hepsinin malzemesi aynı. Çizilme diğerlerinde de olur aynı derecede. Ama siyah daha fazla gösterir belki bilemiyorum. Zaten cihazı kılıfla kullanıyor herkes. Ben olsam zaten çizilme parmak izi vs takılmam eğer jet black güzel bi renk olsaydı onu da alırdım takılmazdım ama rengi de beğenmedim basit duruyor . Mat siyah alan pişman olmaz ben öyle düşünüyorum

Kılıf bir nebze etki ediyor maalesef.Çizilmeye elverişli oluyor kılıf lı kılıf sız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 5C 16GB PEMBE
    6 yıl önce açıldı
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yok hocam zaten jet black hariç hepsinin malzemesi aynı. Çizilme diğerlerinde de olur aynı derecede. Ama siyah daha fazla gösterir belki bilemiyorum. Zaten cihazı kılıfla kullanıyor herkes. Ben olsam zaten çizilme parmak izi vs takılmam eğer jet black güzel bi renk olsaydı onu da alırdım takılmazdım ama rengi de beğenmedim basit duruyor . Mat siyah alan pişman olmaz ben öyle düşünüyorum

Kılıf bir nebze etki ediyor maalesef.Çizilmeye elverişli oluyor kılıf lı kılıf sız.

O kadarcık da olsun hocam. Ömürlük almıyoruz ya cihazı taş çatlasa 5 sene kullanır. Genelde kimse 5 sene de kullanmaz da ben o kadar para versem kullanırdım. Çizilmeye falan da bakmazdım hangisi hoşuma gittiyse onu alırdım. Ama jet black ın durumu farklı hem güzel değil hemde aşırı çiziliyor normal değil o renk. Mat siyah idealdir. Zevk meselesi yani demek istediğim mat siyahı beğenip çizilir diye almamak pek akıl işi değil

• Silver veya mat iki renk üzmez seni iyiki gold dememişsin bence iki renkte güzel iphone 6 silverdi 6s uzay grisi ve 7 mat aldim nedenide tek renk olmasi ekran kapaliyken siyah görünüyor ama beyaz ekran sil ver de cok güzel sade be ekrani canli gösterir pişman etmez seni karar senin:)

• Mat siyah iyi güzelde o kenar kısımları 6s deki gibi gri olsa cok daha sık olurdu bence boyle iyi durmuyor tabi zevk meselesi bende renk beğenmekte kararsizim gold veya mat siyah alınır ama bana gore siyahi daha iyi olabilirdi arkasına kılıf takılmış gibi hissediyorum siyahın bu benim görüşüm tabi

• tercihim tamamen gold oldu wrapsol da alıp kılıfsız kullanmak çok mantıklı geliyor

• Cevabı herkese göre değişeceği için burda işin içinden çıkamazsın hocam en iyisi gidip inceleyip öyle almak ben gold aldım kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir renk ama bu ikisi arasında şahsi fikrim gümüş

• evet ikisinin arasında kaldım mat siyah mı gümüş mü
  • Gümüş 6 kullanıyorum , 5 yıl boyunca hep siyah iphone kullanmış biri olarak ilaç gibi geldi siyah boğuyodu artık. 7 de mat siyah hoşuma gitti bide plus olduğunu var sayarsak büyük telefonu siyah daha kibar gösteriyo. 7 ise gümüş plus ise mat siyah diyorum ben. Birde gümüş çok saf çok minimal duruyo sanki masif ahşap havasında o kadar doğal.

• aynı durum bendede var iphone 7 plus mat siyahı 1 hafta kullandım 14 gün içinde geri iade hakkım vardı iade ettim aos'a
    şimdi gümüş renge kafayı takmış durumdayım :) hiç yakından görme fırsatım olmadı mağazaları dolaşıp bi inceleyeceğim olmadı
    baya kararsız kaldım siyah renk yıllardır kullandım son 1 haftadırda mat siyah kullandım gerçekten güzel bi renk ama beyaz iphoneda
    aklımı çeliyor...
  • Gumus bende var, 7 Plus 256 GB olarak. Uzerine seffaf silikon kilif ve beyaz Powerbeats 3 aldim, cok uyumlu duruyorlar. Ayrica Apple urunleri genelde beyaz agirlikli oldugundan renk uyumsuzlugu da olmuyor.
  • Hocam powerbeatsle ilgili fikrini alabilir miyim? Nasıl telefonla uyumu ses kalitesi falan? Pahalı bir kulaklık olduğu için çok şüphedeyim almak için.

• renkler ve zevkler tartışılmaz :)

ön panelin siyah olması ekranı görme bakımından daha iyi olur.ekran kapalıken telefonu güzel gösterir.

simsiyah kolay çiziliyor diyorlar.

metal kısmı gümüş renk. ön paneli metalik olan model olsa çok iyi olur bence.
  • jetblack harici çöp ötesi
  • hala daha karar veremedim :( jet black ve gümüş arasındayım şu anda.
    hangisi sizce.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.