Şimdi Ara

iPhone 8 bu kez çok net şekilde görüntülendi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
0
Favori
25.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karbonat eroll

Çok ilginç gm5 plus da bile var o özellik

Telefon ile ne alakası var konunun konu burada zaten iOS ve Android. İPad Pro'da olmasına rağmen telefonda yok iOS 11'de umarım olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok net değil yâ 2560×3680 sanırım. Yurtdışında 8k var sanırım.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    5s e güncelleme geliyor da ne oluyo? Yavaşlatıyor cihazı. Hiç gelmesin daha iyi.

• böyle olacağını düşünmüyorum pazar araştırması yapan bir firma böyle dandik telefon çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Bu haliyle apple telefon satamaz bence...

öle diyonuz rekor kırıyor telefon her sene :) alamıyoruz 5 milyardan çıkacak :)

• Önden s3 arkadan g2 ye benziyor

Bari gidip 7 alayım

• iPhone 8i geçen ay esenler otogardan yaklaşık 400 TL'ye(çıkar çıkmaz aldığım için biraz tuzlu) ilk satın alanlardanım. Diğer iPhone'lardan ayrılan temel özelliği çift hat ve mobil tv radyo olmuş. sanırım başlık iPhone 9? olarak açılacaktı

iPhone 8 bu kez çok net şekilde görüntülendi

• çöp ulan bu ne böyle
  • İşin garip tarafı şu.
    Burda herkes tasarıma mok gibi olmuş bu ne böyle diyor.

Ama telefon piyasaya sürüldüğü zaman gidip 6 7 bin lira senet imzalayıp alanlar da aynı güruh...

Telefon, araba v.s araçtır. Asla amaç olamazlar. Bu ürünleri amaç haline getiren insanlar asla memnun ve mutlu olamazlar..

Kendi adıma konuşayım.

2 Ay sonra Xperia Z3 ile üçüncü yıla gireceğim. Telefon hala taş gibi.. Ne zaman bu telefon işimi görmemeye başlarsa, beni yarı yolda bırakırsa giderim o zaman yine dönemin, ihtiyaçlarıma en iyi cevabı veren telefonunu alırım paşa paşa kullanırım..

iPhone 6'nın taksitlerini ödemeden iPhone 7 alan arkadaşım var. Babasının gönderdiği para ile kıt kanaat geçinip, gidip 6 bin liraya imza atıp kontratlı Galaxy S8 alan arkadaşım var.. İnsanlar telefonu artık bir araçtan öte hava atmak, zengin gözükmek için amaç haline getiriyor..

Aptal bir milletiz.. Ve milleti aptal olan bir ülkede para kazanmak çok kolaydır. O yüzdendir ki her sene telefon üreticileri milyar dolarları alıp gidiyorlar..

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Android'e bakarsan güncelleyip cihazın içine edenleri görüyoruz. En azından hâlâ stabil oluyor. Yavaşlık dediğin Android'de iki nesil önceki amirallerden daha hızlı. Şişmiyor takılmıyor. Ki 5s 3 nesil önceki bir model. Bakıyorsun Android'e tek güncellemede cihazın pilini öldürüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez bir apple tasarımını beğenmedim. Gerçekten kötü olmuş.

Aslında silsilede köşeli tasarım gelmesi gerekiyordu örnek 3GS ten iPhone 4 geçiş gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

böyle olacağını düşünmüyorum pazar araştırması yapan bir firma böyle dandik telefon çıkarmaz

Maalesef böyle sızıntıların hiç biri yanlış çıkmadı bu güne kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xRoot kullanıcısına yanıt
    Ben öylelerini görünce aşağılıyorum o tipleri. Ekonomik durumlarıyla dalga geçip onularını kırıyorum. Çünkü baba parasıyla telefon alan, birinin taksidi bitmeden diğerini alan insanlar bu aşağılamaları hakediyor. Birkaç arkadaşıma söyledim bunları cidden içim rahatladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O orada olmuş bu burada olmuş şu kötü falan şimdi onlar bir kenara (bence önde fiziksel tuş durmalıydı) premium ayırt edici görünüm kaybedilmiş ne yazık ki.

• Şimdi millet atıp tutuyorda çıkınca kuyruğa girerler.

Sürü psikolojisi hiç bir şeye benzemez.

• Bu telefonların da reklamını yapsan sızdırma kadar etkili olmaz ne değişiyor ki görüntüleri ortaya çıkınca

• tasarimi begenmedim. ki gercekten bu tasarimin olacagi cok cok dusuk ihtimal.

soyle birsey yapmak yerine, apple severlerin sevdigi 5s kasasini gunumuze uyarlayipm gelistirip cikartsan rekorlar kiracaksin be apple.
  • Tasarım rezalet olmuş, Apple biraz s8'e baksın.Parmak izini de Elmanın içine koysalar daha iyi olurmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack!

Logo ile parmak izi arasında bir orantısızlık var gibi.Parmak izi mi yukarda olmalıydı veya arasında biraz daha mı boşluk olmalıydı bilemedim.

Bu çıkan prototipi pek ciddiye almamak lazım bana kalırsa. Eğer gerçekten tıpkı bu prototipteki gibi bir parmak izi sensörü gelirse, dans ederken videomu çekip atarım bu konuya
  • Lafa gelince herkesin gönlünün kralı U11 ama, alsanız da batmasa şu şirket...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.