Şimdi Ara

İphone 8 Güncelleme Sorunu Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Telefonum iphone 8. 13.1.3’ye güncelledikten sonra maksimum batarya kapasitem %100’den 98’e düştü. Bunun yanı sıra telefon 90 şarjdayken kapanmaya başladı. Geçen gün pil sağlığında servis mesajı aldım. 5 aylık telefonda bu olacak iş mi? Şu an yurt dışındayım ve apple world garantim yok. Dilini bile doğru dürüst bilmediğim bir ülkede telefon dünya ile bağlantı kurabildiğim tek mecra. O da olmazsa gerçekten ne yapacağım hiç bilmiyorum. Bu da yetmiyormuş gibi telefonumun sol altında beyaz sayfada gözüken beyaz bir noktacık belirdi. Telefonu bir kere yere düşürmedim bu nasıl olur? Nokta kafasına göre görünüp kayboluyor. Güncelleme ile düzelir mi bu nokta ve servis mesajı acaba? Yoksa telefonum daha 5 aylıkken perte mi çıkacak. Sinirden ne yapacağımı bilemiyorum. Yurt dışında olmasam neyse burada telefon elim ayağım gibi. Kapandığında tüm bağlantım kopuyor. Telefon çok çabuk şarj oluyor çok çabuk bitiyor. Batarya öldü diyorlar ama nasıl olabilir yeni cihazda bu? Kimi de diyor ki güncelleme kaynaklı eski güncellemeye sok. MacBook Air kullanıyorum, macOS Catalina ile birlikte iTunes da kalmadı nasıl yapacağım gerçekten hiç bilmiyorum. Lütfen yardım edin, ne olacak böyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 2 Sorunu [YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.