Şimdi Ara

iPhone 8'in gizlisi saklısı kalmadı, cihaz yeni bir videoyla sızdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kamera çıkıntısı nedir böyle, ön tarafta üst taraftaki simetri yok.. gerçekten böyle çıkarsa gerçekten hayal kırıklığı olur.
  • Arkasi LG kp500 olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran bu şekilde olursa muazzam olmuş. Neredeyse full ekran kullanmışlar. En çok istemediğim şey edge gibi saçmalığa bulaşmasıydı ve alttan gereksiz bir boşluk bırakılmasıydı. Şu tasarım note 8 de olsa ne güzel olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçevesiz telefon diye çok söyledik sonunda geliyor, bu ilk versiyon olacağı için biraz sıkıntılı bir süreç olabilir lakin bundan sonra çıkacak cihaz efsane olacaktır.

• Kameranın şekli ve çıkıntısı iğrenç gözukuyor.

• kamera çıkıntısı olmayan bi model çıkarana kadar isterse uzaya ışınlama yapsın gözümde değeri yok. nedir abi o kamera öyle yaw? para kasasının anahtar deliği kapağı gibi!!! kenara kaydırıp anahtar sokacaz sanki! Allahtan SE modelini çıkardı da, gönül rahatlığıyla kullandığımız bi cihazımız oldu. yoksa hala 2013 ün 5s ini kullanmaya devam edecektik.
  • gönül isterdiki bu videodaki gibi olsun ama ben iphone'den çok büyük değişiklik yapacaklarını sanmıyorum tahminen böyle çıkacak.

• Telefonun gri rengi ve siyah kamera olayi efsane uyumlu olmuş.

• Almak isteyenler 5000 lirayı gözden çıkarsın, benim işim olmaz 6s'e devam.

• Ön kamera bölümü Essential'dan çakma, ekranın boydan boya olması Samsung ve LG'den çakma, arka kamera düzeni Mate 9'dan çakma. Steve Jobs'tan sonra Apple başkalarının yeniliğini kendine uyarlayan bir firma haline geldi, Android cihazlarda yıllardır bulunan hücresel veri kapatma kısayolunu bile bu yıl getirdiler.

Ama tüm bunlara rağmen emin olun iPhone 8 bugün 5000-6000 liradan çıksa yarın Apple Zorlu Center'da kuyruk olur. Sonuçta alıcı varsa satıcı da halinden memnundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaban Oğlu Şaban

Ön kamera bölümü Essential'dan çakma, ekranın boydan boya olması Samsung ve LG'den çakma, arka kamera düzeni Mate 9'dan çakma. Steve Jobs'tan sonra Apple başkalarının yeniliğini kendine uyarlayan bir firma haline geldi, Android cihazlarda yıllardır bulunan hücresel veri kapatma kısayolunu bile bu yıl getirdiler.

Ama tüm bunlara rağmen emin olun iPhone 8 bugün 5000-6000 liradan çıksa yarın Apple Zorlu Center'da kuyruk olur. Sonuçta alıcı varsa satıcı da halinden memnundur.

Essential duyurulalı daha iki gün oldu 5 günde yeni gördükleri tasarımı mı uygulayacaklar prototiplere ne kadar zaman harcanıyor haberin var mı ne sanıyorsunuz bu işleri bilmiyorum işiniz gücünüz forum kenarlarında boş beleş laflar atmak.

• Bakalım erdi reis bu sene maketle bir inceleme videosu yapacak mı? Geçen sene ciddi bir inceleme yapmıştı maketle, yüzde Nasıl durduğuna varıncaya kadar göstermiş, hatta maketle kurağında sanki telefonla konuşuyormuş gibi canlandırma bile yapmıştı.

Umarım bu sene de yapar. Eleştirilere kulak asmasa iyi olur

• En çirkin İphone ile karşı karşıyayız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana mı öyle geliyor yoksa bu iOS 8'den sonra her seferinde daha da mı çirkinleşti.

7 güzel bir dönüm noktası oldu ikonlar iyice Belle'ye benzedi ama ondan sonra da hiçbir büyük gelişim göstermedi ios arayüzü.

Nokia da olmasa gerçekten ne Google, Lollipop ile, ne de Apple 7 ile bunlara özenirdi.

Cihaz şu sızdırılan render görüntülerinde gerçekten hoş görünüyor. Umarım burada göründüğü kadar da iyi tanıtılır. Hoş bu tasarım diline geçtikleri zamanda da en az 4 sene aynı şekli ısıtıp ısıtıp bise sunarlar da, neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanos

Kamerayı o kadar çıkıntı yapacağına ayrı verseymiş keşke.

Vurdu ve gol oldu

• O kamera ne öyle

• Kamera çıkıntısı diye söylensek de gene telefon çıkınca kuyruklar olacak, satış rekorları kırılacaktır.

• Kameranın telefonu var.

• RichesMen kullanıcısına yanıt
    Bence bu çok daha kötü.

• Telefon güzel demeyeceğim ama bana göre iPhone 6 ve 6s ten çooook daha güzel. O arkadaki iğrenç anten çizgileri yok gördüğüm kadarıyla. Kameradan çok daha çirkin duruyordu onlar. iPhone 7 de bir nebze yukarıya alarak kaybettiler ama o çizgiler yüzünden kötü duruyordu hep arka taraf. iPhone 5S ten sonra tasarım çizgisini kaybetti bence Apple.

Sırf o arkadaki anten çizgileri yüzünden iPhone 5'imi aldığım günden beri kullanıyorum. Son anda Android'e geçiş yapmak gibi bir şey düşünmezsem büyük ihtimal iPhone 8 ile devam etmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.