Şimdi Ara

iPhone 8'in gizlisi saklısı kalmadı, cihaz yeni bir videoyla sızdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yüksek fiyatlar olacağı için değiştirmeyi düşünmüyorum. Zaten hali hazır 7 kullanıcısıyım, bir 4 sene daha gider bu cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

quote:

Orijinalden alıntı: ercument007

Ana ekran tuşunu (touch ıd tuşunu) Samsung gibi ekranın altına gömecekler. Yani yenilik yok.
    Ekranı samsung gibi tam ekran yapacak. Bu maket olduğu için ön kamera, yakınlık sensörü ahize vs yok orada onlar olacak. Belki onları orta yere sıkıştırıp diğer görsellerde ki gibi yanlara bildirim çubuğunun simgelerini koyarlar. Oyun oynarken bile sürekli pil yüzdenizi görün pilim bitti derdinden kurtulun gibi överler o girinti.

Parmak izi okuyucusu ya sony gibi yan tarafta olacak yada o elma hep açık kalıyor biz onu değerlendirelim diyerek oraya koyacaklar. Keşke ikisine'de koysalar. İsteyen istediğini kullansa. ( iki yere parmak izi okuyucusu koyarlarsa bu devrim olur )

Kamera berbat duruyor. Çerçevesini o kadar çirkin yapmazlar. Arkası'da piano black berbat gözüküyor. Yıllardır kurtulamadınız şu iğrenç görümünden. Piano black berbat bir şey.

Ayrıca yıllardır diğer telefon üreticileri apple firmasından daha büyük kamera sensörü kullanıyor ve s8 modelinde ve diğer modellerde çıkıntının durumu belli. Biz beceremiyoruz demektir bu kamera çıkıntısı.

Ön taraftan yuvarlak köşeler hariç güzel gözükecek ama arkadan berbat duracak bir telefon gibi duruyor. Ön taraf berbattı onu topluyorlar bari.

bir karar ver bence: Apple Touch-id'yi ekran altına mı gömecek (samsung gibi demişsin ama ben görmedim böyle bir samsung)? Sony gibi yana mı koyacak yoksa arkaya mı koyacak?

Touch id diyerek kelime hatası yaptım. O titreşimdi övdükleri tuşun adı neyse samsung gibi ekranın altına gömmesinden bahsettim. Tuşu ise sony gibi yana ve arkaya elma tuşuna aynı anda koyarsa iyi olur diyorum ama apple yapmaz.

• ben size söyleyeyim apple logusu parmak izi sensörü. Genel olarak beğendim.Tam ele oturan telefon g,b, telefon.Ama ben note cu yani kalemci olduğum için note 8 beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Bu sene türkiyede ekonomik kriz var eldekileri kullanmaya devam

Zaten türkiye satış fiyatı 4000-5000tl arası olacaktır

Alacaklar şimdiden belediyeye yazılsın yada banka kredi başvurusunda bulunsun

Her sene aynı muhabbet...

Kriz var ama sokaklar lüks arabalardan geçilmiyor. Kriz var ama milletin elinde son model akıllı telefonlar var. Kriz var ama AVM'ler ağzına kadar dolu, mağazalar kuyruk içinde...

Yani güllük gülistanlık bir ülkede yaşamıyoruz eyvallah da bazen cidden yaşadığınız ülkeyi de unutuyorsunuz.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Darbe yapılması bir kriz değilmi

OHAL olması bir kriz değilmi

Adalet yürüyüşüne çıkılması bir kriz değilmi

Şehitler verilmesi bir kriz değilmi

Suriyede savaşmamız bir kriz değilmi

Suriyeden 4 milyon gelmiş bir kriz değilmi.

400 milyar dolar dış borç bir kriz değilmi

Ötv %60 bir kriz değilmi

Benzin 5 tl bir kriz değilmi

euro dolar 3,5-4tl bir kriz değilmi

Enflasyon gerçekte %35-40 bir kriz değilmi

İşsizlik %12 bir kriz değilmi

Asgari ücret 1500tl bir kriz değilmi

Yoksulluk ve açlık sınırı 5000tl bir kriz değilmi

Yok bunlar avrupanın oyunu dimi

Her gördüğün sakallı deden değil, her gördüğün bıyıklı baban değil derler. O zaman her gördüğüne inanacaksan gerçekler yukarda sıralı AVM lerde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 3 Temmuz 2017; 23:54:23 >
  • adamlar birgün çıkıntısız kameralı telefon yapacak, ondan sonra bunu keşfettik diyecekler
  • Yahu şu siyah model ne kadar iğrenç gözüküyor? Çinli etkisi mi ne var, Çin piyasasına girdikleri için batılıların tasarımından uzaklaşılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 4 Temmuz 2017; 4:13:58 >
  • kaptanos kullanıcısına yanıt
    Apple kullanıcısıyım ancak epey güldüm :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Kriz var ama sokaklar lüks arabalardan geçilmiyor. Kriz var ama milletin elinde son model akıllı telefonlar var. Kriz var ama AVM'ler ağzına kadar dolu, mağazalar kuyruk içinde...

Yani güllük gülistanlık bir ülkede yaşamıyoruz eyvallah da bazen cidden yaşadığınız ülkeyi de unutuyorsunuz.

çünkü ayranımız yok içmeye ama tahtıravla seviyoruz .... anlatabildim sanırsam türkiyenin halini evde yiyecek ekmeğin yoktur ama o telefon elinde olması daha güzeldir öyle bir milletiz malesef

• benim için ayfonu ayfon yapan 2 özellik vardı. 1.app store, icloud, menü vs. 2.tasarım.
    tasarım da ayfon 5'ten sonraki kamera çıkıntısı benim için tasarımı yok etti. şu anda 5s kullanıyorum. 6'dan 5s'e geçtim.

• Ben Birşey Merak Ediyorum Bu Gösterdiği Telefon Maket Değ,ilse NEden Telefonu Açmıyor İçerik Hakkında Bilgi Vermiyor Yada Bir Başka Videosu varda Ben mi Bulamadım Cevaplar İçin Şimiden Teşekkürler..

• S8 ve s8+ çıktığında çok pahalı diyen ayfoncular bu çıktığında kuyruğun en başında olacaklar.

• Herkes kamera çıkıntısını sorun etmiş ama sorarım size ;
    Bu telefonu Kılıfsız kullanacaklar sanki, Kılıf ile O kamera çıkıntısı ortadan kaybolacaktır bu kadar net...

• Bence kamerası iPhone 7 plus gibi yatay kalmalıydı çıkıntıyı iyice kaptıp revize etmeliydi touch is zaten en mantıklı olan logoya entegre etmeleriydi öyle olmuş galiba ekran kasa oranı ayrı güzel olayı sadece bozan çıkıntılı dikey çift kamera görüntüsü

• quote:

Orijinalden alıntı: SeHZaDE586

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

çünkü ayranımız yok içmeye ama tahtıravla seviyoruz .... anlatabildim sanırsam türkiyenin halini evde yiyecek ekmeğin yoktur ama o telefon elinde olması daha güzeldir öyle bir milletiz malesef

Yazık resmen...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

S8 ve s8+ çıktığında çok pahalı diyen ayfoncular bu çıktığında kuyruğun en başında olacaklar.

Samsung ust segment serileri de iphone serileri de bu piyasada olmayi hakeden urunler. Digerleri gibi dandik urunlere istemiyorlar en azindan. Su anda teknolojiyi bu iki firma yonlendirirken sigerleri aralara ince ayar yapmakla yetiniyor. İphone a hep ozellikleri gec verir derler ama yanlis. Adamlar ozellikleri kusursuz en kullanisli ve ekosisteme bagli veriyorlar avantaji o. Ama samsung gercekten apple a karsi bu pazardaki tek gercek rakip

• telefonu alanlar çok tipine bakmıyor stabil temiz bir işletim sistemi dünyanın en gelişmiş marketi adam gibi telefon telefon üreticisinden alınır gidip klima bile üreten samsung kim telefon kim 100 çekirdek koydan çöp androidle o telefon iş yapmaz prodan sonraki telefon direk alınır

• Voovvvv😱😱

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvation27

benim için ayfonu ayfon yapan 2 özellik vardı. 1.app store, icloud, menü vs. 2.tasarım.
    tasarım da ayfon 5'ten sonraki kamera çıkıntısı benim için tasarımı yok etti. şu anda 5s kullanıyorum. 6'dan 5s'e geçtim.

birebir aynı fikirdeyim ben de SE kullanıyorum. apple ne zaman kamera çıkıntısı olmayan bi model çıkarırsa o zaman ortada satın alınacak bi ürün var demektir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dememoki -- 5 Temmuz 2017; 9:36:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Herkes kamera çıkıntısını sorun etmiş ama sorarım size ;
    Bu telefonu Kılıfsız kullanacaklar sanki, Kılıf ile O kamera çıkıntısı ortadan kaybolacaktır bu kadar net...

bu seferki kamera çıkıntısı öyle böyle değil. apple her yeni modelde kamerayı biraz daha çirkinleştirerek resmen tarih yazdı! kimse bana sanal gerçeklik vs. deneyecek ondan böyle oldu gibisinden bahaneler sunarak maval okumasın. büyük firmaysan ortaya adam gibi bi cihaz koymak zorundasın! diğer firmaların cihazlarında niye yok o kamera çıkıntısı? demekki istenirse yapılabiliyor. kılıf mevzusuna gelince, kameradaki o çıkıntıyı kılıfla yok etmek için 2 mm kalınlığında kılıf gerekir. bak 0,2 mm demiyorum 2 mm diyorum. haa! kılıfın kabalığından ve ağırlığından hiç bahsetmiyorum. gerisini sen anla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dememoki -- 5 Temmuz 2017; 9:34:11 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.