Şimdi Ara

iPhone 8'in gizlisi saklısı kalmadı, cihaz yeni bir videoyla sızdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ve 6s teki abartılmış anten çizgileri 7 de düzeldi ama 7 Plus arka kamera çirkin ve çıkıntı fazlaydı, bunda çok daha çirkin olmuş o kamerayı 7mm sığdıranlar var ön tarafında ekran kasa oranı iyi olursa tutulur bir yanı olur, fiyat 4bin den aşağı olmaz benim anlamadığım apple yeni model çıkarınca eskileri 100 $ indirim koyup yine önceki modelin çıkış fiyatıyla satıyor, bizim ülkede niye giderek artıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilinchaci

6 ve 6s teki abartılmış anten çizgileri 7 de düzeldi ama 7 Plus arka kamera çirkin ve çıkıntı fazlaydı, bunda çok daha çirkin olmuş o kamerayı 7mm sığdıranlar var ön tarafında ekran kasa oranı iyi olursa tutulur bir yanı olur, fiyat 4bin den aşağı olmaz benim anlamadığım apple yeni model çıkarınca eskileri 100 $ indirim koyup yine önceki modelin çıkış fiyatıyla satıyor, bizim ülkede niye giderek artıyor

Döviz falan hiç yok mu hocam?

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Döviz son 1,5 yılda çok farketmedi geçen yıl kur zammı yansıdı zaten 6s lere de , 6s 128 ve 7 128gb modellerinin fiyatlarını kıyasla şu anda birisi 649 diğeri 749 dolar aradaki 100$ fark olarak yansıyor mu sence tl ye arasında niye 600 lira oluyor dolar 6 lira mı vergisi aynı vergi ,kaldı ki 6s 128 çıkış fiyatı 3900 şimdi 3700 olmuş, niye alt modele gelen 100$ indirim burada 200 lira olarak yansıyor, döviz kuru diye kestirip atmayın

• boyutları çok iyi olmuş.android'de ele ve cebe sığabilecek telefon kalmadı.hepsi kürek gibi.kasayı makul ölçülerde tutumayı beceren ilk telefon valla kim ne derse desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaban Oğlu Şaban

Ön kamera bölümü Essential'dan çakma, ekranın boydan boya olması Samsung ve LG'den çakma, arka kamera düzeni Mate 9'dan çakma. Steve Jobs'tan sonra Apple başkalarının yeniliğini kendine uyarlayan bir firma haline geldi, Android cihazlarda yıllardır bulunan hücresel veri kapatma kısayolunu bile bu yıl getirdiler.

Ama tüm bunlara rağmen emin olun iPhone 8 bugün 5000-6000 liradan çıksa yarın Apple Zorlu Center'da kuyruk olur. Sonuçta alıcı varsa satıcı da halinden memnundur.

Serbest piyasa ekonomisinde fiyat belirlemekte özgür firmalar. Kimse zorla al demiyor. Kendiniz alamıyorsanız alana da çamur atmayı bırakın artık.

Bu forumda artık bir söylem gerçek oldu.

Apple cihaz sahiplerinden çok, cihaz sahibi olmayanlar şikayetçi.

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    katılıyorum adam parmağını sürekli oraya koyuyor
  • Ön tarafı güzel, arka tarafı çirkin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercument007

Ana ekran tuşunu (touch ıd tuşunu) Samsung gibi ekranın altına gömecekler. Yani yenilik yok.
    Ekranı samsung gibi tam ekran yapacak. Bu maket olduğu için ön kamera, yakınlık sensörü ahize vs yok orada onlar olacak. Belki onları orta yere sıkıştırıp diğer görsellerde ki gibi yanlara bildirim çubuğunun simgelerini koyarlar. Oyun oynarken bile sürekli pil yüzdenizi görün pilim bitti derdinden kurtulun gibi överler o girinti.

Parmak izi okuyucusu ya sony gibi yan tarafta olacak yada o elma hep açık kalıyor biz onu değerlendirelim diyerek oraya koyacaklar. Keşke ikisine'de koysalar. İsteyen istediğini kullansa. ( iki yere parmak izi okuyucusu koyarlarsa bu devrim olur )

Kamera berbat duruyor. Çerçevesini o kadar çirkin yapmazlar. Arkası'da piano black berbat gözüküyor. Yıllardır kurtulamadınız şu iğrenç görümünden. Piano black berbat bir şey.

Ayrıca yıllardır diğer telefon üreticileri apple firmasından daha büyük kamera sensörü kullanıyor ve s8 modelinde ve diğer modellerde çıkıntının durumu belli. Biz beceremiyoruz demektir bu kamera çıkıntısı.

Ön taraftan yuvarlak köşeler hariç güzel gözükecek ama arkadan berbat duracak bir telefon gibi duruyor. Ön taraf berbattı onu topluyorlar bari.

bir karar ver bence: Apple Touch-id'yi ekran altına mı gömecek (samsung gibi demişsin ama ben görmedim böyle bir samsung)? Sony gibi yana mı koyacak yoksa arkaya mı koyacak?

• Kamera, çıkıntısı kadar ihtişamlı olacak mı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 3 Temmuz 2017; 9:3:52 >
  • Fake

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 aydır kullanmaya çalıştığım 7 Plus'ı bir SE ile değiştirmeye çalışıyorum bu aralar. O derece memnum değilim cihazımdan. Boyut bu kadar rahatsız ediyor beni. Kırpılmış 7 de almak istemiyorum. O yüzden SE arıyorum.

7" ekran kapasiteli kasada 5,5" ekran kullanıyoruz. Ve gerçekten kullanıcı deneyimi sayesinde buralara gelmiş bir firmaya hiç yakışmayan bir seri idi plus serisi. Neyse ki bu rezillik artık bitecek.

• yani çalışmıyor mu bu sample cihazlar?
    sadece kasa mı? içi boş mu?
    yok mu power tuşuna basıp açan arkadaş?

• dokuzcanlicanavar kullanıcısına yanıt
    Yok çalışmıyor. Söylenene göre, ürün çıkışında kılıflar hazır olsun diye, kılıf üreticilerine gönderilen sadece dış tasarımın olduğu içi boş örnekler. Kılıfçılar bunlara göre ürün yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 3 Temmuz 2017; 12:25:53 >
  • bilgilendirme için teşekkür ettim
  • kilinchaci K kullanıcısına yanıt
    Döviz son 1,5 yılda çok farketmedi

• arkadaslar sizi bilmem ama benim hosuma gitti samsung hayranı olarak soyluyorum eğer bu sekilde olursa samsungu bırakabilirim zira sadece kamerası ve tasarımı icin seviyorum samsungu

• quote:

Orijinalden alıntı: DSG1

quote:

Ön kamera bölümü Essential'dan çakma, ekranın boydan boya olması Samsung ve LG'den çakma, arka kamera düzeni Mate 9'dan çakma. Steve Jobs'tan sonra Apple başkalarının yeniliğini kendine uyarlayan bir firma haline geldi, Android cihazlarda yıllardır bulunan hücresel veri kapatma kısayolunu bile bu yıl getirdiler.

Ama tüm bunlara rağmen emin olun iPhone 8 bugün 5000-6000 liradan çıksa yarın Apple Zorlu Center'da kuyruk olur. Sonuçta alıcı varsa satıcı da halinden memnundur.

Essential duyurulalı daha iki gün oldu 5 günde yeni gördükleri tasarımı mı uygulayacaklar prototiplere ne kadar zaman harcanıyor haberin var mı ne sanıyorsunuz bu işleri bilmiyorum işiniz gücünüz forum kenarlarında boş beleş laflar atmak.

Galaxy S8 tanıtıldığında S9'un konsept çalışmalarının başladığını bilecek kadar sektörün içerisindeyim merak etme. Rubin'in telefon işine gireceği 6-7 ay önce belli olduysa sızıntı alıp uydurmaları pek zor olmamıştır sonuçta telefon firmaları 1 tane prototip yapmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Catology

quote:

Serbest piyasa ekonomisinde fiyat belirlemekte özgür firmalar. Kimse zorla al demiyor. Kendiniz alamıyorsanız alana da çamur atmayı bırakın artık.

Bu forumda artık bir söylem gerçek oldu.

Apple cihaz sahiplerinden çok, cihaz sahibi olmayanlar şikayetçi.

Geçen sene kullanması için babama 5S aldım, çünkü aldığım fiyat olan 1500 liranın hakkını veriyordu. Bu telefonda 6000 liraya değecek hiçbir inovasyon göremiyorum. Ekranda parmak izi okuma, diğerlerinde de olan full body ekran, başka ne yenilik var?

Çok net söylüyorum ben iPhone 6-6S kullanıcısı olsam ve Android düşünmesem telefonumu kullanmaya devam ederim. Çünkü dev bir yenilik yok artık her model birbirinin kopyası şeklinde gidiyor.

• logoyu görmesem samsung yeni telefonmu çıkardı diyecektim
  • bir tesköşe yaparlarsa görürsünüz :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.