Şimdi Ara

iPhone 8 Plus Pil Sağlığı ile ilgili Problem(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece sizin yardımcı olabileceğinize inandığım problemimi yazmak istiyorum.
    Kıbrısda öğrenciyim. 1 ay önce ankaradan 8 plus aldım sıfır olarak. Kıbrıs'da yaklaşık 3 hafta içinde pil sağlığı %97 e düştü. Ve battery life da kapasite 2600/2675 di (%97) idi.(bu arada telefonun kendi ayarlar bölümünde ki pil sağlığı(beta) da %97 . Dün itibari ile istanbula geldim ve telefonu %20 iken şarja taktım ve %100 olması yaklasık 3 saati buldu. Ve şarj bittikten sonra battery life a baktığımda. Pil Kapasitesi yani pil sağlığı 2675/2675 e tekrar çıkmış ve %100 olarak gördüm. şu an halada öyle . pil sağlığım tekrar %100 oldu. Sanırım kıbrısdaki elektrik prizleriyle ilgili bir sorun. Her neyse . battery life da pil sağlığım tekrar %100 olmasına rağmen , telefonun kendi ayarlarında ki Pil Sağılığı(beta) daki değer hala %97 görünüyor. Bu neden %100 olmuyor. Bana fikir ve düşüncelerini yazarsan çok sevinirim.Kafayı yedirtecek bana , yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. İyi Günler Dilerim

• Cevabı aslında kendiniz veriyorsunuz pil sağlığı hala beta

Beta olması tam sonuçları veremeyebileceğini gösteriyor fazla takılmayın

Erken bitme %20 den sonra kapanma gibi sorunlar yoksa cihazın keyfine bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Acaba dfu mode ile sıfırlama yada batarya kalibre ile pil sağlığı düzelir mi ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıkıntı yok ben başka 8 plus kullanıcılarından da aynı sıkıntıyı duydum. Beta sürüm gibi bişey o. İos 12 de düzeltirler herhalde. Bende iphone 6 var şarj bariz çabuk tükeniyor ama %100 görünüyor hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 2haftada 95den 92 ye düştü ama batarya süreleri aynı bence doğru göstermiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.