Şimdi Ara

iPhone 8 şema çalışmaları artıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oled ekran dışında öyle olmazsa olmaz özellikle gelmeyecek ve çirkinlik göreceli olacak yine
    apple artık yenilik peşinde değil daha çok satışın derdinde

• Bu kadar çirkin bir cihaz tasarlamış olamazlar hehalde , haziran - temmuz gibi kada sızıntıları çıkar ve çıkan sızıntılarda doğru olur bunlar değildir ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çıkacak diyerek görsel üzerinden yorum yapacaksak; ön kısım eh işte idare edilebilir ama arka kısım çok ucube duruyor. Kameranın zaten köşelere koyulmasını sevmeyen kesimdenim birde çıkmış köşeye dik konumlandırmış. Sabitleyin ortaya şunu olsun bitsin ne kadar zor olabilir. Yapan nasıl yapıyor?

• Arkadaki kamera bu tarz yerlestirilince farki ne oluyor?
  • Ya bırakın allah aşkına, her sene concept diye saçma sapan şeyler çıkıyor.

iPhone 8
    iPhone 8 şema çalışmaları artıyor

iPhone 7

iPhone 6

iPhone 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 18 Nisan 2017; 10:19:17 >

• Bu kafayla iPhone 5'te de masaya yansıtmalı lazer klavye geliyordu :D

• Bu kadar iğrenç bir tasarımı Nokia bile yapmaz

• Bende bekliyorum bu özel modeli hersey Kamera degil müzik degil telefonun akilli olan kisimlari önemli siri
    baya akillandi onu istiyorum

• umarım şu saçma sapan ultra gereksiz çoluk çocuk oyuncağı olan ön kamerayı kaldırırlar

hangi akla hizmet koyuyorlar anlamıyorum

yemişim facetime saçmalığını da selfie'sini de
  • iphone 3gs ten beri sürekli uçuk kaçık tasarımlar her sene birileri tarafından video olarak yada resim olarak paylaşılıyor ama çıkan iphone lar genelde o tasarımların %1 i kadar bile güzel olamıyor malesefki.

• Ekran boyutunu büyük yapınca elinize ne geçiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmixs -- 18 Nisan 2017; 20:41:09 >
  • 5" bile büyük geliyor. 5.8" saçmalık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

5.5 ekranı küçük bir kasaya sığdırsın, kabosuz şarj ve hızlı şarj olsun, bir de amoled olsun 5000 lira verir alırım 3-4 sene telefon değiştirmeyi aklımdan bile geçirmem. Bir de kavisli ekran olsun şartları daha da zorlarım

Eleştirdiğimiz Samsung her şeyin fazlasına sahip, adamlar tasarım ve teknolojide aşmış durumdalar ama onun kaderi androide mahkum olmak işte. Gerçi android de bir taraftan bakınca eğlenceli bir işletim sistemi ara ara istiyorum ama ios hızı ve yumuşak akışlarına alışan insan kolay kolay vazgeçemiyor.

Samsung telefonu masa üstü bilgisayar olarak kullanma imkanı da yarattı valla Apple'dan çok şey bekliyorum. Sırf ios diye 4.7 inch ekrana katlanıyorum ama bu sene son artık 3 senedir aynı şeyi yutturuyor Apple. Ee git plus al diyeceksiniz ama o ucube telefon ve fiyatı resmen tüketiciye hakarettir, bedava verseler ben de eşime hediye ederim.

hızlı şarj yıllardır diğer telefonlarda var ve daha ucuz kardeş 5000 tl vermene gerek yok gidip alabilirsin, kavisli ekranda var şartlarını zorlayıp golfünü satmak zorunda kalmana gerek kalmaz.

bende 6s var şu samsung ve lg amiral gemilerini görünce açıkça söyleyebilirim apple ın işi zor.

• Bu sene beklentiyi çok yüksek tuttular. Bakalım hayırlısı...

• ıphone 8 in yanında 7s inde çıkma ihtimali varmı sizce?

• Apple cihazina full hd koyup piksel yogunlugunu artirip adam akilli batarya koyarsa ozaman kabulumm her sene bi işlemci cikartiyor 100-200 amh geri cekiyor tasarim istemiyoz yenilik istiyoz donanim istiyoruzz ulan apple paranin gözüne vuruyosun malzemeden caliyon samsung dan ders al be hiç mi burnun yanmiyo senin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 9 Mayıs 2017; 0:47:52 >
  • TheMessage T kullanıcısına yanıt
    7s cikicağ içn şükret 8 cikmaz cikarsa donamim üst seviye olmasi gerek apple de de o g..t yok 7s ile bi kaç yenilik ile piyasaya giricek yenilik ekran olucak kamera düz ise ters yapicak 100 amh batarya daha fazla yada daha az işlemci tüketiyo diye kisicak a11 işlemciyle düşük enerji ve akilli sistemi ios 11 ile 760-860 dolardan giriş yapicak...paraciklar paraciklar toplansin paraciklar..:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 9 Mayıs 2017; 0:53:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.