Şimdi Ara

iPhone 8 ve 8 Plus Kılıfsız Kullanan Var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evde kılıfsız, dışarı çıkarken kılıf takarak kullanıyorum.
  • kılıf şart
  • Selamlar.cihazın arkasıda önüde nekadar dikkat etsenizde aşırı çiziliyor.bende ekran koruyucu yok dışarda 8 plus polo silikon kılıf diye incecik bir kılıf kullanıyorum.En son geçen easyskinz kırmızı kaplama aldım telefonu kırmızı yaptım artık elden kaymıyor ama yinede o ince 8 plus polo silikon kılıfı dışarda takıyorum tavsiye ederim
    iPhone 8 ve 8 Plus Kılıfsız Kullanan Var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 27 Eylül 2018; 22:41:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 plus kılıfsız kullanıyorum eger silikon bi maddeyi tutacaksam niye para verdim ki ben bu telefona

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon 5.5 6k olmuş kılıfsız kullanacak kadar zengin değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

Kullanıyorum. Kırılması da sorun değil kırılabilir. Ki kırılmadı şimdiye kadar. Zaten eskisin diye aldım kırılması gayet normal bir şey mal bu sonuçta.

O kadar telefon alıp tank gibi etrafını sarıp telefonu işlevsiz hale getirenlere anlam veremiyorum.

Bence bu kişiler taksitle alıyorlar parası olmadığı halde. Ben hep peşin alıyorum. Sonra satıp yenisini alıyorum.
    Ne alakası var her yıl yeni çıkan iphone'ı alırım tek çekim ama inceden de olsa kırılmaz cam + şeffaf silikon takarım bana göre de sen ikinci el aldığın için zaten çizik oluyor o yüzden takmıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.