Şimdi Ara

iPhone 8 ve 8 Plus Kılıfsız Kullanan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önceki iPhonelar metal olduğu için düşsede hafif göçükler ile kurtuluyordu ama 8 serisinin arkası cam. Birde Apple bildiğim kadarıyla arka cam kırılırsa camı değişmiyor cihazın yarı parasını verin sıfırıyla değişim yapalım diyor.

8 veya 8 Plus kılıfsız kullanan var mı ? Cihaz elden kayıyor mu ? Sağlamlığı nasıl ?

• Android den Ios a geçtim , iphone 8 Plus aldım, kılıfsız kullanmak riskli bence...

Cihaz çok elde kullamaya uygun değil. Arka taraf çoook riskli...

Bırak kılıfsız kullanmayı ben arka tarafa spigen nano likit uyguladım...

Ön tarafa buff orijinal film çektim ve spigen kılıf ile kullanıyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 plus kullanıcısıyım

Kesinlikle kılıfsız kullanmanızı önermem

Kaba duruyor diye kılıf kullanmıyordum öküzün birisi koluma çarptı kaldırımda arka cam kırıldı servise sordum 2700₺ değişim ücreti var dediler

Dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iphone x’u kılıfla kullanıyordum ama tek elle zor olduğu için çıkardım.Şimdiye kadar 1 kez düşürdüm.Hiçbir sıkıntı olmadı.(elimden duvara fırladı ordan da yere çarptı.) Tek sıkıntı arka cam çok çiziliyor. Özellikle kameranın çapraz köşesi.

• Kullanım rahatlığı açısından kesinlikle kılıfla kullanmak daha iyi. Telefon çok ince olduğu için rahat şekilde tutamıyorum. Kılıf kullanınca 10 mm kadar oluyor daha rahat kullanıyorum.

6s kullanıcısıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıfsız dikkatli bir şekilde kullanıyorum.
  • İlk aldığımda kılıfsız kullanıyordum fakat elimden kayıyordu. 5 liralık şeffaf ince kılıfla kullanıyorum hem elden kaymıyor hem de düşürdüğümde kırılma çizilme olmuyor. Bu arada bir kaç kez betona sağlam düştü. Kılıf olmasa sağ çıkması zordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aralik ayindan beri kilifsiz kullaniyorum nano seramik kaplama uyguladim kayganlik disinda sikintisi yok bir defa sandelyeden dusurdum betona pek bisey olmadi

• Kullanıyorum. Kırılması da sorun değil kırılabilir. Ki kırılmadı şimdiye kadar. Zaten eskisin diye aldım kırılması gayet normal bir şey mal bu sonuçta.

O kadar telefon alıp tank gibi etrafını sarıp telefonu işlevsiz hale getirenlere anlam veremiyorum.

Bence bu kişiler taksitle alıyorlar parası olmadığı halde. Ben hep peşin alıyorum. Sonra satıp yenisini alıyorum.
  • Kılfısız kullanılırmı yahu 3 tane spigen kılıf aldım değiştirerek kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 5 Ağustos 2018; 0:33:51 >
  • 7500-8600 gibi fiyatlardan sonra kılıfsız kullanmak büyük cesaret ister

• Kaplama yaptırdım birde full ekran nano elran koruyucu takttırdım. O şekilde kullanmaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaoguz -- 5 Ağustos 2018; 13:8:42 >
  • Takip güzel konı

• Arada iphone 8 plus telefonu kılıfından çıkıyorum vay bee telefona bak diyorum geri koyuncada takoz gibi oluyor kılıfsız muhteşem ama gel görki yemiyor kılıfsız kullanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 5 Eylül 2018; 19:38:59 >
  • 8 plus kullanıyorum telefon jilet gibi kayıyor. Şarj olurken arkadaşlar aramış telefon kayarak düştü :)) dışarda kılıf evde kılıfsız kullanmak daha iyi ben öyle yapıyorum.

• iPhone X kullanıyorum, kılıfsız kullanıyorum düşmelerde ne çatlama ne de kırılma oldu ama ekranda kılcak küçük çizikler var, sadece güneş ışığında görünen. Soruna gelirsem cihaz bence kaymıyor, elimde rahat duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: storm170

Ben iphone x’u kılıfla kullanıyordum ama tek elle zor olduğu için çıkardım.Şimdiye kadar 1 kez düşürdüm.Hiçbir sıkıntı olmadı.(elimden duvara fırladı ordan da yere çarptı.) Tek sıkıntı arka cam çok çiziliyor. Özellikle kameranın çapraz köşesi.
    Dün 2. Kez düşürdüm.Masadan kaydı mermer zemine düştü, uzay grisi olduğu için çerçevesinde boya atması olmuştur dedim ama çok şükür hiçbirşey olmamış.

• Çok incede olsa da silikon kılıf takarım mutlaka .

Nedeni ise ,

Üst modele geçeceğim zaman çiziksiz olursa değerini düşürmüyorum.

Satarsam yine değerini kaybetmiyor .

Hadi onları geçtim kendimi takıntılı bir insanım titiz kullanır çiziğe tahammül edemem rahatsız eder . Bu zamana kadar çisizksiz kullandım tüm İPhone’larımı

• ben 5s'i bilen halen kılıf ile kllanıyorum
  • Iphone 8 plus kullanıcısıyım. Kesinlikle kılıfla kullanmalısınız. Ben de şu anda aliexp.. satılan replika iphone silikon kılıflarından var. Biraz toz topluyor oluşu kötü, onun dışında son derece kullanışlı ve sağlam. Öneririm 👍🏼

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabarra -- 7 Eylül 2018; 11:35:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.