Şimdi Ara

iPhone 9 Plus'ın tasarımı sızdı: İşte şimdiye kadarki en büyük iPhone (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tasarım aynı olur sadece donanım yükseltilir işlemci kamera vesaire insanlarda mal gibi alır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah'tan Apple satmıyor şu kabı yoksa iStand diye 200 dolar fiyat etiketi koyup sürüsüne.. pardon müşterilerine satardı :D

• sosyal medyada fingirdesmek, WhatsApp mesajı göndermek için o kadar parar verilmez yahu

• Bir zamanlar sabirsizlikla beklenilen iphone lansmaninin geldigi nokta da bu, su tasarimlari gordukce insan gercekten hayret ediyor..

• Bkz: Yalnız iyi geliştirdik ha.

Bkz: Ama bizimki geleceğin teknolojisldkfkflfld

Ben ikna oldum.

• Tasarımcı torpilli galiba?
  • Mükemmel değişim

• iPhone 9 Plus'ın tasarımı sızdı: İşte şimdiye kadarki en büyük iPhone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKingOfİnfinity -- 18 Temmuz 2018; 11:38:5 >
  • Ya bu renk ne

Rengi çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

10 bin TL'ye telefona bir adım daha yaklaşacağız inşaALLAH.

MaşaAllah kardesim inşaALLAH'ı dogru
    kullanan birini gordum..
  • 10" yapın arkadaş telefonu 6.5" çok ufak
  • Şöyle en fazla 4.5 inç ekranlı amiral gemisi sınıfı donanıma sahip bir tane adam akıllı telefon yok piyasa da artık.

Sony nin compact sınıfı vardı.O da mağlum kasa ekran oranı berbat olan XZ compact modelini dahi TR ye getirme zahmetin de bile bulunmadı.

Eskiden 5.5 inch lik plus dediğimiz modelin + Plus nı çıkararak herşey de olduğu gibi hep daha fazlası ,daha büyüğünü tüketiciye dayatarak satış yapmaya çalışıyorlar.

Eskiden kamera nın megapixel oranına odaklı ,küçük boyutlu cep telefonları ile tüketiciyi tavlarlardı.Hep derdik megapixel in fazla olması değil,önemli olan camera nın merceği,diafram oranıdır diye.Millet sidik yarıştırır gibi megapixel yarıştırırdı.

Şimdi ise kasa ekran oranı,çentikli,çentiksiz ekran derken,her yeni çıkardıkları modelde müşteriyi cezbedecek yenilik olmayınca, kalmayınca ,phonetablet modeller ile insanlara satış yapmaya çalışıyorlar.

Koydukları batarya ise gün geçtikçe ,donanıma göre iyileşeceğine yetersizleşmeye devam ediyor.

Ancak bir süre sonra piyasa bukadar büyük ekranlı akıllı cihazlara da doyacak artık.

• Ekran bu kadar büyük olacaksa ortadaki çentik görsellerdeki kadar geniş olamaz. Yada öne 2. bir kamera falan eklemeleri lazım :)

• Aşırı saçma fiyatıyla gelecektir yine apple gerçekten sacmaliyor artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X'in tasarımı beğendiğim gibi bunu da beğeniyorum ama fiyat ne olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Aşırı saçma fiyatıyla gelecektir yine apple gerçekten sacmaliyor artık
    Apple ne alaka onu anlamadım, telefonun yurtdışı fiyatları belli. Bu kadar ağlayana kadar bu ülkeden telefon falan almayın olsun bitsin.

s9 plus 64 gb - 840 usd
    8 plus 64 gb - 800 usd
  • 12.000 tl ile bütün rekorları parçalayacak.
    Haydi İPHONE beni herkese mahcup etme ve abart... abart...abart.

• Apple Silikon kılıfları,aksesuarları. TÜM İPHONE MODELLERİNE UYGUN SİLİKON KILIFLAR VARDIR. ÜRÜNLER ORİJİNALİYLE BİRİEBİR AYNIDIR. Kapıda Ödeme ~ Tüm Türkiye’ye Ücretsiz Kargo
    [ Sipariş için PM atabilirsiniz. ]
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.