Şimdi Ara

IPHONE'A FİLM ATMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • I Tunes ile bilgisayarımdaki filmleri telefonuma atmayı denedim ama olmadı. Yapabilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

• Vlc player kur ve itunesten vlc ye filmleri ekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vlc kur itınese bağla ipad iphone herneyse uygulamalarımızı uygulama gibi bir kısım var oraya gir sonra aşağı doğru biraz in orada dosya yükle gibisinden bir yer uygulamanın içine atma gibi oraya seçip at filmini

• quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Vlc player kur ve itunesten vlc ye filmleri ekle

Bu sayede bilgisayarımdaki filmleri rahatça atabilirim değil mi?
  • siz hangi vlc'den bahsediyorsunuz mağazadaki ?
  • Hocam ben AVPlayer kullanıyorum ve çok memnunum. İtunes felan uğraşmıyorum. Bilgisayar ve İphone aynı modeme bağlı ise, AVPlayer size bir ftp adreis gibi ip adresi veriyor, bilgisayarınızın exploreri üzerinden bu adrese girip filmleri upload edebiliyorsunuz kablosuz olarak. Gerçekten büyük kolaylık ve oldukça hızlı atıyor filmleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vlc Player kalkti magazadan.
    Ace Player ya da Av Player oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone telefona şarkı atma
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet vlc player kalkmış mağazadan.

• Oplayer de fena degildir.

• Benim kullanmış olduğum programı tavsiye edeyim size infuse 3. Programın sana vermiş olduğu 192.168 ile başlayan ip numarasını bilgisayarında tarayıcıya yazıp istediğin filmi telefona upload edip izleyebiliyorsun ben öyle yapıyorum şahsen umarım işine yarar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GroupPolicy

Hocam ben AVPlayer kullanıyorum ve çok memnunum. İtunes felan uğraşmıyorum. Bilgisayar ve İphone aynı modeme bağlı ise, AVPlayer size bir ftp adreis gibi ip adresi veriyor, bilgisayarınızın exploreri üzerinden bu adrese girip filmleri upload edebiliyorsunuz kablosuz olarak. Gerçekten büyük kolaylık ve oldukça hızlı atıyor filmleri.

bende av player kullanıyorum. kablosuz aktarım çok uzun sürdüğü için kablo bağlantısını yapıp itunes içinden uygulamalar sayfasında en alttan aktarımı hızlıca yaptım.

• İPhone a film atacakmış. Allah bilir gider recep ivedik atar

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

İPhone a film atacakmış. Allah bilir gider recep ivedik atar

Bu yorum ne alaka simdi?
  • Androidin gozunu seveyim tak usb bellek gibi at izle.. Apple in sacma sapan dayatmalari

• quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

Androidin gozunu seveyim tak usb bellek gibi at izle.. Apple in sacma sapan dayatmalari

Sen usb 2.0 ile 2 saatte atana kadar ben 15 dk da wifi ile telefona atıyorum bir filmi rahat ol herşeyin bir çözümü var hayatında ios kullanmamışsın geliyorsun yorum yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imjustreal

quote:

Androidin gozunu seveyim tak usb bellek gibi at izle.. Apple in sacma sapan dayatmalari

Sen usb 2.0 ile 2 saatte atana kadar ben 15 dk da wifi ile telefona atıyorum bir filmi rahat ol herşeyin bir çözümü var hayatında ios kullanmamışsın geliyorsun yorum yapıyorsun.

Wifi ile telefona atma androidte yokmu saniyosun arkadas

• Ekstra programa ne ihtiyaç var. Ben filmi telefonun video kısmına atıyorum oradan izliyorum. Ama tabi siz yüksek kaliteli mkv Ler falan diyorsanız o başka :)

• quote:

quote:

quote:

Wifi ile telefona atma androidte yokmu saniyosun arkadas

O zaman git androidinde yap kardeş. Gelipte burada saçma sapan yorumlar yapma ios'u kötülemenin amacı nedir adam bir soru sormuş yardım istemiş.

• quote:

quote:

Bu islem kotayi etkilemiyor mu.. Adil kullanimi tele film atarak doldurusan ayin 15 inde hizin ne olur. İos iyidir su an ondan yaziyorum ama android kullanici dostudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: il18

quote:

quote:

Bu islem kotayi etkilemiyor mu.. Adil kullanimi tele film atarak doldurusan ayin 15 inde hizin ne olur. İos iyidir su an ondan yaziyorum ama android kullanici dostudur.

Valla hocam ttnet kullanıyorsanız bilirsiniz ben artık kotasız net göremediğim için sürekli kota dolu ayın 1 ide olsa 2 side olsa aynı değişen yok arayıp kapattırcam en sonunda. Şimdi filmin boyutu 300 küsür mb 480p çözünürlüğünde o yüzden pek kota düşmanı sayılmaz. Keşke android gibi tak kullan olsaydı ama yapacak bişey yok :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.