Şimdi Ara

İphone a geçicem kullanması hakkında kısa ipucu verir misiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süre android kullandım ve uygulama sorunları yüzünden Windows Phone a geçtim 3 sene Windows Phone kullandım.
    Şimdi ise İphone 6 16 GB almayı düşünüyorum.
    Şimdi bana neler önerirsiniz kullanımı hakkında uygulamaları ve ergonomisi hakkında.
    Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer öklid teoremini bilmiyorsan kullanamazsın . Açıkca söliyim ben sana bilader

• Sade bir kullanım sunar, android dünyasının aksine her şey yerli yerindedir. Bu yüzdendir ki iPhone iç tasarımına alışan çoğu kullanıcı başka telefon kullanamaz olur. Beğenmediğim yanları yok mu, var. En basitinden 3G açacaksınız Uygulamalar>ayarlar falan falan. Ne gerek var koy şunu denetim masasına wi-fi yanına olmaz mı? olmaz.

Kamerası çok iyi değil, benim gibi fotoğrafçılık merakınız varsa pek memnun kalmazsınız. Ben 6S kullanıcısı olarak bunu söylüyorum ki sizin alacağınız model bir tık daha kötü.

Hafıza konusunda paranız varsa 64 GB modele yönelmenizi öneririm uzun vadede daha avantajlı olacaktır.

Aslında bu kadar detaya pek gerek yok, paranız varsa alır keyfini çıkarırsınız. iPhone kullanıcısını kolay kolay üzmez. Bir bakıma da ihtiyaç meselesi. Sadece watsapp için 6S+ kullanan yurdum insanı bile var.
  • Naçizane yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Başka yorumu olan arkadaşlarımız varsa onlarıda almak isterim.

• Bir dakika bile düşünme hemen geç

• hiç birşey yapmana gerek yok,sadece bir apple store hesabı aç ve android ve wp'da geçirdiğin zamana pişmanlık duyma evresine geç

• Bende yeni geçtim memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.