Şimdi Ara

İphone a Kola Döküldü Home tuş u tutukluk yapıo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İphone 3 gs modeli telefonuma yanlışlıla 1 kaç damla kola döküldü Şimdi hom tuşu arada tutukluk yapıo Telefonun garantisi var Götürsem yaparlarmı yada garanti bozulurmu ve tamir edilirmi _? sizce ne yapmalıyım

• ekran dokunmatiğinde bir sorun var mi peki? Servise bence gerek yok ama senin tercihin tabi
  • dokunmatikde bişi yok sadece Tuş arada basmıo Bazen hemen basıo ositlenmişmidir ki ? ne yapsam duzelir
  • güzelce sil temizle... ver teknik servise...ama sakın kola dokuldu falan deme...
    home tuşunda problem var... değişim rica ediyorum ilk defa teknik servise geliyorum falan de...
  • Piricin icine koy 2 gun beklesin nemi alir
  • pirincide dusundum de şimdi şekerli su en iyisi gidip home tuşu etkinliğini yitirmeye basladı diyip yenisini talep etmek gibi görünüo inş :) anlamazlar
  • Bosuna gonderme degistirmezler neme karsi telefonda sensorler var servis anlar uzerine bisiler dokuldugu 1 ay bosuna beklersin sercisler cok cirkef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Ses Tuşları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kurumuş kola petrol kıvamın bişey olur. Prinçle olacak iş değil. Tamamen kuruyup döküleceğini sanmıyorum. Tuşun temas noktaları yapış yapış kola özütüyle dolduysa temizlemekten başka çare görünmüyor. Servise verip ücretiyle temizletirseniz diğer olası arızaların garantisini korumuş olursunuz. Bir kaç damla kola için tüm garantiyi yakmazlarsa tabi.
  • mrk ettiğim tek nokta servis e verdiğimde cihazı sorunu halletiklerinide telefon garanti dısımı kalıo Bunu bilmek istiyorum bide ankarada Yetkili teknik servis nerde var bilen biri varmı ?
  • Sivi sensorleri home tusunun orda degil benim bildigim bir tanesi kulaklik girisinden gozukuo beyaz beyaz digeri de kablonun takildigi yerde kosede iceri dogru. Abd de apple store da adam bu doktorlarin kulaga baktigi seyle bakiyordu bende alip bakmistim. Oralara gelmediyse kola bisey olmamistir.
  • ozaman bi şansımı deniyim verm garantiye olmazsada napalım :S tamir ettiririz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.