Şimdi Ara

İphone Alarm Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.3.3 jb 3gs telefonum var. iphone kendi alarmını kuruyorum. 15 dk arayla en az 6-7 tane ve 2-3 farklı, yüksek tonda melodi seçiyorum. Uykum biraz ağır.3 senedir bu haftaya kadar sabahları sorunsuz kalkarken Pazartesi sabah ve bugün (cuma) alarm çalmadı veya duymadım. Pazar akşamı geç yatmıştım hadi olabilir belki duymayabilirim. bugün 8:30 çalması gereken alarmı duymuyorum ama 8:32 deki aramayı çalar çalmaz duyyorum. Kesin kaanatim bu alarm çalmadı çalsa kesin duyardım.

Okula 2 gün geç kaldım. İlk saatleri kaçırdım. Öğrenci olsam tamam devamsızlığımdan gider diyeceğimde benim öyle bir hakkım yok. Müdür yrd. bugün, hocam gene uyuya kaldın galiba lafı hala kulaklarımda yankılanıyo. Günüm berbat oldu.

Neyse sadede gelirsek, başına böyle bişey gelen muhakkak vardır. Bi daha böyle bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum. Çözümü veya yöntemini bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Birde güzel bir alarm programı bilen var mı? Haftalık ayarlasam o ilgili saatte çalsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wurunkatte -- 25 Kasım 2011; 23:09:12 >

• hocam aynı tür kendi alarm sistemini gündüz uyanık olduğun saatlere kur. eğer çalışıyorsa %99 ihtimalle telefonda sorun yoktur, senin uykundadır
  • 3 senedir ilk defa başıma geliyor. Uyanık vakitte kurup beklemek... kimbilir ne zaman denk gelir.
  • nasıl ne zaman denk gelir? 5 dakika sonraya kur ve bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: canber_k

nasıl ne zaman denk gelir? 5 dakika sonraya kur ve bekle

Bazen çalışmıyor nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmo07

quote:

Orijinalden alıntı: canber_k

nasıl ne zaman denk gelir? 5 dakika sonraya kur ve bekle

Bazen çalışmıyor nedense

Aynen öyle bazenden de öte bi sıklıkta çalmadığı oluyor..Kaç kere işe geciktim bu yüzden..Apple bi alarmı becerememiş hakkaten ki tuhaf geliyo bana..

Sen o kadar alengirli bi cihaz yap bir sürü fonksiyon ekle, doğrudüzgün bi alarm uygulaman olmasın..

En basit telefonlarda bile böyle bi sorun olmaz yani..

Bi de bu alarmın çalma aralıklarını ayarlayamıyo olmak da ayrı bi affedilmez eksiklik..İstersem 5, istersem 10 dk sonraya ayarlayamama gi bi durum var..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Auto müzik sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.