Şimdi Ara

Iphone aldım pişmanım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel oyun ve uygulamaların ücretli olması konusunda haklısınız ayrıca apple da çok kısıtlama var ama satacaksanız önce bir jb'li kullanımına da bakın derim bütün uygulamaları beleşe indirebilirsiniz satacağınız zaman da restore edip(format gibi birşey) jb kaldırabilirsiniz.
  • 1200 tl nakit vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş zırlama falan demiş benim zırladığım falan yok ben size derdimi söyledim bana bu şekilde yardım edecekseniz etmeyin ben iphoneyi kötülemiyorum sadece benim fikrim bunlar ben memnun değilim ama özellik derken yok ram az yok çekirdek sayısı az falan demedim yani appstore çoğu uygulama paralı ve ben jb yapmak istemiyorum emeğe saygımdan ayrıca 1 ay olmadı bile satarken fiyatı baya düşüyor note 2 0 ürün ile takas olabilir bu mimkün mü diye soruyorum sadece şimdiden teşekkürler.

Ayrıca telefonu vatanbilgisayar dan aldım değişim söz konusu olur mu
  • Bunu siz de düşünmüş olabilirsiniz yine hatırlatayım; bence Note II istiyorsanız bir takas ilanı açın forumda. 3 haftalık 4S ile Note II takaslamak isteyenler olabilir. Şahsen ben yapardım elimde olsa.

İnsan bazen aldığı ürünün ihtiyaçlarına cevap vermediğini bir süre o cihazı kullandıktan sonra farkediyor. Bu bilinç forum okumayla arkadaş tavsiyesi dinlemeyle oluşmayabilir. Sizinki gibi yaşamak tecrübe etmek gerekir bazen. Normal durum bence. Bir de film/dizi izlemek gibi multimedya özelliklerini çok aramasaydınız 4S için 'harika bir cihaz' almışsınız diyebilirdik ki öyle :)

Naçizane önerim takas yapın, belki 100-150 üzerine vermeniz gerekebilir ama unutmayın istediğiniz keyfi alacağınız cihazı kullanacaksınız. (Gerçi ondan da büyüklüğü yüzünden darlanabilirsiniz ama dedim ya, bunlar hep tecrübe:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatherman -- 5 Nisan 2013; 23:31:21 >
  • Keşke 4S değilde 5 alsaydınız.
  • Surasi acik ki applein cazibesine kapilip hic kullanamayacagimiz bir cihaz almissiniz.
    Buyuk ekran ariyorsaniz ve appledan vazgecmem diyorsaniz ipad alabilirsiniz. Tabi butceniz musait ise. Miniyi bir inceleyin o hem ucuz hem de guzel bir cihaz. Ama siz hem telefon hem tablet ariyorsaniz tercihiz zaten note olmali.
    Ben olsam hem iphone hem de ipad kullanirdim..
    Ki kullaniyordum yakin zamana kadar. İpad varken dizustuyu yanimda tasimiyordum. Belgelerimi idocs(simdi drive) araciligi ile hep yanimda tasiyabiliyordum. Filmlerimi wifi uzerinden seyredebiliyordum. Su 720 p filmler yukle html5 siteler uzerinden yani. Oyun oynuyordum webde gezimek cok keyifliydi. Ayrica muthis muzik kalitesi sayesinde muİk seti gibi kullaniyordum.
    İpadi Ozledigimi farkettim

• İphone dışında telefon kullanamam diyen tek kişi ben miyim
    Arkadaşımdan ikinci el S3 aldım,bir türlü sevemedim,1 hafta sonra geri verdim,
    Ekran büyüklüğü ve resim kalitesine bişey demem,s3 çok iyi
    Ama stabilite,uygulama zenginliği,kullanım kolaylığı...konusunda iphone der geçerim.
    Geçen,nota 2 kullanan arkadaştan cihazını alıp biraz kurcaladım...
    yok arkadaş,iphone'dan başkası cezbedemiyor beni
    Fanboyluk diyecekler umurumda değil,
    Hangisi benim ihtiyacımı görüyorsa,en iyi telefon odur,
    Gönül kimi seviyorsa,güzel odur gibi oldu ama öyle...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dmitri Karamazov

quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

Sanki kul yapısı değil de ilahi ya da mucizevi bir ürünmüş gibi görüyor bazı arkadaşlar Apple ürünlerini. Beğenmedim demek bile suç. Allah ıslah etsin sizi. Biz sanki severek kullanmıyoruz. Fanboyluk da değil, kişilik bozukluğu sizinkisi.

Olay fanboyluk falan değil. Arkadaş telefonunu görerek almış, hediye gelmemiş ama görerek aldığı telefona 1 ay sonra küçük diyor. Millet de soruyo neden aldın diye, bınun neresi fanboyluk?

Diğer yandan bir özelliğini görmedim demiş. Burda aynı telefonun onca özelliğini kullanan arkadaşlar var ve doğal olarak arkadaşa "kullanmayı bilmiyorsun" diyorlar. Bunun neresi fanboyluk?

Sırf birşey yazmak için ileti göndermeyin yahu.

Size göre beğenmeyenler kullanmayı bilmeyenler oluyor. Mükemmel olduğuna inandırmışsınız kendinizi çünkü. Yukarıda adam demiş Note 2 ile ne yapıyorsan iPhone ile aynısını daha hızlı yapıyorsun diye. BUNUN GERÇEKLE ALAKASI YOK. En basitinden iPhone'da Note 2'deki gibi ekranı 2'ye bölüp aynı anda 2 uygulama çalıştırabiliyor musun? Hayır. Bu tartışma burada biter. Ayrıca nereye ne yazacağımı sana soracak değilim.

• Telefon alcaksan samsung tablet alcaksan apple.bu kadar basit

• Arkadaşlar nasıl iPhone 4s i satıp note 2 alabilirim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dmitri Karamazov

quote:

Sanki kul yapısı değil de ilahi ya da mucizevi bir ürünmüş gibi görüyor bazı arkadaşlar Apple ürünlerini. Beğenmedim demek bile suç. Allah ıslah etsin sizi. Biz sanki severek kullanmıyoruz. Fanboyluk da değil, kişilik bozukluğu sizinkisi.

Olay fanboyluk falan değil. Arkadaş telefonunu görerek almış, hediye gelmemiş ama görerek aldığı telefona 1 ay sonra küçük diyor. Millet de soruyo neden aldın diye, bınun neresi fanboyluk?

Diğer yandan bir özelliğini görmedim demiş. Burda aynı telefonun onca özelliğini kullanan arkadaşlar var ve doğal olarak arkadaşa "kullanmayı bilmiyorsun" diyorlar. Bunun neresi fanboyluk?

Sırf birşey yazmak için ileti göndermeyin yahu.

Size göre beğenmeyenler kullanmayı bilmeyenler oluyor. Mükemmel olduğuna inandırmışsınız kendinizi çünkü. Yukarıda adam demiş Note 2 ile ne yapıyorsan iPhone ile aynısını daha hızlı yapıyorsun diye. BUNUN GERÇEKLE ALAKASI YOK. En basitinden iPhone'da Note 2'deki gibi ekranı 2'ye bölüp aynı anda 2 uygulama çalıştırabiliyor musun? Hayır. Bu tartışma burada biter. Ayrıca nereye ne yazacağımı sana soracak değilim.

Beğenmeyen kullanmayı bilmeyen değil de, bilinçsiz tüketici diyelim. Adam küçük ekran sevmiyor gidiyor 4s alıyor sonra rahat internete girilmiyor diyor. Ne denir buna? Ha bu arada iPhone'un ekranınıda 2'ye bölersin ama kullanışlı olmaz, ne demek istediğimi anladın sen aynısını daha hızlı yapıyor derken.

• Sonuçta her şeyden önce telefon bunun farkına varmalısınız, kullanım amacı TELEKOMÜNİKASYON (yani iletişim), sizin istekleriniz standartların dışında, bunun içinde uygun tercih telefon değil, ipad olmalı.

Edit: Bu arada bütün güzel oyunlar paralı demişsiniz bedava mı olacaktı? Eskiden kredi kartı yok alamıyoruz diyordunuz anlıyordum, şimdi itunes kartları var bütün teklonoji marketlerinde satılıyor 25 tl 50tl bakiyeli kartlar, 1800 tl telefona veripde aylık 25 tl uygulama parası ayıramıyormusunuz? Zaten 1800 tl'lik bir telefon kullanıyorsan bunları göze alman lazım.

Bende böyle tiplere tutuluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 6 Nisan 2013; 2:22:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoki

Sonuçta her şeyden önce telefon bunun farkına varmalısınız, kullanım amacı TELEKOMÜNİKASYON (yani iletişim), sizin istekleriniz standartların dışında, bunun içinde uygun tercih telefon değil, ipad olmalı.

Edit: Bu arada bütün güzel oyunlar paralı demişsiniz bedava mı olacaktı? Eskiden kredi kartı yok alamıyoruz diyordunuz anlıyordum, şimdi itunes kartları var bütün teklonoji marketlerinde satılıyor 25 tl 50tl bakiyeli kartlar, 1800 tl telefona veripde aylık 25 tl uygulama parası ayıramıyormusunuz? Zaten 1800 tl'lik bir telefon kullanıyorsan bunları göze alman lazım.

işte bizde düşünüyoz neden bedavası varken para vereyim. zaten 1800 lira vermişim bir de oyununa mı para vericem diye düşünmüyor değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

quote:

Sonuçta her şeyden önce telefon bunun farkına varmalısınız, kullanım amacı TELEKOMÜNİKASYON (yani iletişim), sizin istekleriniz standartların dışında, bunun içinde uygun tercih telefon değil, ipad olmalı.

işte bizde düşünüyoz neden bedavası varken para vereyim. zaten 1800 lira vermişim bir de oyununa mı para vericem diye düşünmüyor değilim.

insaf hocam yapmayın uygulama şirketlerinin ne günahı var 1.99 tl çokmu, yada 2.99 tl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 6 Nisan 2013; 2:38:49 >

• hocam istanbulda oturuyorsanız eğer kadıköy meydanda starbucks var hemen onun solunda ki sokağa girin sağda telefoncular kaynıyor oradakilerden bir kaç kez alışverişimiz oldu adını tam hatırlayamıyorum ama oradaki tüm dükkanlar neredeyse iyi kalitelidir,gidip durumu anlatın cihazı takasa alırlar belki 100 200 lira verip iphone 5 dahi alabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

quote:

insaf hocam yapmayın uygulama şirketlerinin ne günahı var 1.99 tl çokmu, yada 2.99 tl?

Hocam ayda 1 tane indircekler icin degil ben ayda atiyom 25 30 oyun indircem oynucam silcem ya da uygulama yuklucem baya silcem etti ayda en az 100 lira.

• Oyun film icin telefon ariyorsan yanlis cihaz almissin

• Bence s3 ile takasla

• Arkadaşlar ne yapayım sizce yani yardım edin çok kararsız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: vicevicen4505

Arkadaşlar ne yapayım sizce yani yardım edin çok kararsız kaldım

Dostum artık iphone piyasası eskisi gibi deyil fiyatlar çok düşüyo geçen adam 4s 23 ay garantisi var 1000tl ye elden verdi zaten telefoncu ödürüyo fiyatı
    Kendim den örnek vereyim ben de ip4 var dı sizin gibi filim izlemek için ekran küçük geldi telefocu lara gidiyom adamın vitirinin de 5, 6 tane iphone var piyasa da iphone bolugu var haliyle fiyatlar düştü yudışı sıda var yani bu gün 1350tl ye sıfır kayıtlı ip5 bulunabiliyo

işin özeti siz elden çevrenizden haledin not 2 ile takaslayın orta yolu bulun hiç telefoncu ya bulaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagy -- 6 Nisan 2013; 9:43:08 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.